Ben yeni evliyken aşırı aşırı samimi olmak istediler böyle bir ev gibi içli dışlı, en başta eşime söyledim dedim bak sevmem ben böyle eşim ailesinden çekindi hicbisey diyemedi, her sabah alışveriş bahanesini taaa benim kapımın önündeki markete gelip çat kapı aaa geçerken size de uğrayalim demeler , her hafta istisnasız 3 gün bizde yemeğe gelmeler, oraya gidince yalvar yakar yapışıp ille burda kalacaksınız muhabbetleri, bize gelmedikleri zamanda da ha bire telefonla aramalar acmayinca eşime sarmaları vs, yani sanki onlarla evlendim gibi davrandılar, ben de sizin gibi kırmayayım demiştim ama en son birgün sabrım taştı büyük kavga çıkardım eşyalarımı toplayıp memlekete gittim , eşime de seni bosuyorum başka ile tayin istiycem dedim , en son eşim ailesini karşısına alıp konuştu ve bana birtakım sözler verdi, ben de kabul ettim, ailesi başta baya bozuldu surat yaptılar, uzun süre gelip gitmediler falan ama ben saygımı hiç bozmadım bayramda seyranda gidip kısa oturup evime geldim hep sonra alıştılar, suanda ayda bir veya iki kere gider geliriz , öyle birbirimizi darlamayiz, kayın aile ve gelin ilişkisinde en parlak dönemleri yaşıyoruz
Size de tavsiye ederim susarsanız evliliğiniz çok saçma bir yöne evrilecek, çocuk yokken bu işi hallet yoksa yandın...