Kayınvalide ile sonunda kavga patladı babamın evindeyim

aynı şeyi benimkide yapıyor ve sonra birde iyilik yaramıyor senin gözün yüksekte moduna giriyor.1950'lerden kalma ne varsa benim evimde kullanmam taraftarı :) en son buzdolabı çamaşır makinesini yeniledim eşime demişki siz bizim eski buzdolabıyla çamaşır makinesini götürün sizin yenileri bana verin.sonra bende şoka girip tavır yapınca ne kadar eşyaya önem veriyor diyor.şaka gibiler.

Canım benim eşin senin yanında işte seviyor seni keşke benimde eşim öyle olsaydı o cadı yüzünden eşindenmi ayrılacaksın yapma

kv tam bi çirkef ağzından salyalar akan bi tip canlandı gözümün önünde önüne gelen saldırıorda sen ei nie terkettin yuva yıkılacak falan die konuşuosun bide baştan hazırmısın nesin bahaneyemi bakıosun eşinin ne suçu var ayrıca arkanda destek sen böyle zırta pırta çekip çekip gidersen arkanda durmaz haberin olsun.

Bence de eşini üzme sen boşanirsan kv sevinir sevdiğin adam üzülür eşinle bi problemin yok annesiniz böyle bi kadin olmasindan o sorumlu değil ki onu cezalandiracaksin. Başta her gelin kv sözde anne kız oluyo ama bu nedense sonradan değişiyo , istisnalat da var tabi. Ama sen kocana dön ''pire '' için yorgan yakilmaz. Diyelimki boşandin başka biriyle evlendin , adam ana kuzusu çikarsa ne yapacaksin hep annesini sana savunucak annesine laf söyletmeyecek. Yada adam sana değer vermeyecek mutsuz olacaksin. Benim de kv beni hep eleştirir laf vurur eşime bile şikayet etti ama benim eşimde beni savunur hak verir beni dinler ve ben kocami sevdiğim için katlaniyorum ve de evlerimiz yanyana yani senden kötü durumdayim. Kocani seviyosan dış etkenler sizi etkilemesin.

evden neden gidiyorsunuz ki anlamadım. bence dönün evinize sonuçta eşiniz arkanızda ve adamı boşa üzersiniz. hem kv gelini evden kaçırdım diye sevinir şimdi zaferi ona bırakmayın :)

Daha 3 aylık yeni evlilik nasıl bitebilir ya Allah bu kötü kv bildiği gibi yapsın eşin bir şey demedi mi gitmene nasıl izin verdi annesinin çenesini kapatamıyor mu bence başka bir şehre taşın imkan varsa tek çözüm ya yada daha uzak bir semte gelemicekleri bir yere alma eve açma kapıyı

Naptn konistnmi esinle brnce esinde tavrini koysn..idare etmeye calismasin artik olmuyo cunku laftan anlamio karsi taraf

Son durum dün gece eşim geldi opustuk baristik gelir gelmez sarıldı zaten beni bidaha bırakma diye.Annem ben eşim konuştuk bidaha böyle bisey yaşamak istemediğimi annesiyle kendi gorusebilecegini ama benim Gorusmek istemedigimi söyledim.Peki dedi zaten bundan sonra eskisi gibi olması mümkün değil.Annemde aynı şekilde tabi oğlum sen gorus ama kızım için korkuyorum açıkçası annenin tedavi görmesi lazım diye konuştu.Yeni evli insanın evine birinci haftadan gidilmez yatak odasına girilmez bunlar normal şeyler değil bak 3 ay oldu biz bir kez gelmedik dedi.Eşime annesi babası normal biz böyle gorduk demiş yine o ara bi sinirlendim tuttum kendimi KV ile hemseriyiz annem oğlum annen orf adetimizi de unutmuş öyle bisey yok dedi.Bende eski zaman insanları gibi iç içe yaşamak istemiyorum bizim bir ozelimiz var sonuçta dedim.Annem konuştu tekrar oğlum ailen hep birlikte yaşamak istiyor da o yüzden böyle yapıyorsa olmaz dedi ben kizimi aşirete gelin vermedim modern insan gibi yaşasın diye sana guvendim
Naptn konistnmi esinle brnce esinde tavrini koysn..idare etmeye calismasin artik olmuyo cunku laftan anlamio karsi taraf
Dün akşam esim geldi arkadaslar gelir gelmez boynuna sarıldı nolur bidaha beni bırakıp gitme dedi aglastik onu uzdugum için çok pismanim.Eşim evde beni bulamayınca sınır krizi geçirmiş üstündeki tsortu yirtmis kapıyı kırmış.neyse geldi konuştuk.Ben istemedigim surece annesiyle gorusmem için ısrar etmeyeceğine söz verdi.Eşimin ailesi durumu abarttigimi bir haftalık gelinin evine yatılır nolucak vs demiş annem ve KV hemseri annemde eşime oğlum annen bizim geleneklerimizi unutmuş galiba bak biz evinize kalmak bi yana dursun oturmaya bile gelmedik rahatsız olmayın diye anneni tedavi ettirin ben bu şekilde korkuyorum dedi annen kizima napicak belli değil filan esimde garantisi benim anne öyle bisey olamaz dedi.Yemek yedik çay ictik.Konuştuk mevzulari ve evimize geldik.Şuan durum bu KV ile gorusmeyi dusunmuyorum mecbur kalmadigim surece evimiz bize ait bazı arkadaşların dediği gibi zaferi KV ye birakmicam Kayinpederime de beni şikayet etmiş attigim mesajları göstermiş kendininkileri göstermemiş tabiki eşim ben babamla konusurum halledelim dedi bakalım şuan durum bu huzurlu bir yuva ici n ilk adımı attık

annem oğlum annen orf adetimizi de unutmuş öyle bisey yok dedi

Annem konuştu tekrar oğlum ailen hep birlikte yaşamak istiyor da o yüzden böyle yapıyorsa olmaz dedi ben kizimi aşirete gelin vermedim modern insan gibi yaşasın diye sana guvendim

Anneniz iyi demiş. Tebrik ederim.

Sakın siz de bundan sonra kendinizi ve annenizi ezdirmeyin.

son durumları haber ver canım üzme kendini eşin seni cok seviyor bence

Biz eşimle birbirimizi çok seviyoruz zaten dedim ya 5 yıl birlikte büyüdük.Birlikteliğimiz sürecinde bir sürü badire atlattık.Umarım bundan sonra kv evimize huzursuzluk vermez mutlu mesut yaşarız.
çok sevindim barışmanıza taş olsun o kv. şapşal kadın.

Bence annenin evine gitmene ya da yuvanı yıkmana hiiç gerek yok. Zaten eşin yanında, sana destek. Sen eşinle iyi olmaya bak ama eşine de net olarak bir daha kv ile görüşmek istemediğini söyle. Arayı ısıtma, barışma çalışmaları olacaktır. Boşver seni kötü bilsinler yine tepene binerler boşver.

Eşinizle barismaniza sevindim açıkçası helal olsun kocan a seni seviyorum diye yuvaniza götürmüş bence evi terk etmek işe yaramis annesinin gerçek yüzünü ve olabilecekleri görmüştür. Ayrıca tavrını kesin koy benim gibi yapma benim de eşim hep bana hak veriyor ama canım iyi gwcinelim diye benide yumusatma çabasına giriyor annesini sevdiğinden değilde bizim çocuğa aileler bakıyor ondan katlan diyo ama insan taş olsa çatlar bu uyuzlar karsisinda

benimki de beni hasta ediyor ben kiraciyim diye bekarlik eşyaları mi kullanıyorum beyaz eşya koltuk falan. Ondan yüz buluyor sanırım yakın şehirde olmuş olsaymisiz b.makinesini de getirirmis ben evlenirken almamistim bana sormadan supurgesini getirmiş neymiş benimki iyi değil ilk çıktığında almıştım şu Hazneli.benim neyim varsa beğenmiyor kendi sonradan görme beni beğenmiyor hasta ediyor beni. Ama kendi kızı evlendi hersey son sistem.ben şimdi anneyim 12 aylık kızım var sutumun renginin açık renkte olmasına bile laf söyledi iyi değilmiş kilo aldirmazmis sanki mandirada yetişti uyuz onun yüzünden sutum kesildi ama hakkımı helal etmiyorum. Size tavsiyem kimsenin sizi ezmesine izin vermeyin ben çok hatasını gördüm şimdi hakkını savunan yaşıyor kulaginiza küpe olsun iyi geceler

Ne kaynanalar var ya :/ Ben dayanamazdım gözünün üstüne vururdum

Bende artık kendimi zor tutuyorum tirnaklarimi indirecem suratına bu kişi ağzını açıp dinden bahseden biri Allah asıl boylelerindwn korusun bizi
Boşverin hiç sinirinizi bozmayın onun terbiyesizliği...Sonra haklıyken haksız duruma düşersiniz.Şöyle sert bir bakış yeter herhaldeKonuşup dursun hiç duymayın bile. Amin hiç belli olmuyor gerçekten.İnsanı evlilikten de soğutuyorlar resmen benim çevremde de var.İlginç tam tersi olması gerekirken o kadar sene yaşamışsın yani bi insan olmayı öğrenememişin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…