- 20 Ağustos 2014
- 3.278
- 8.911
- 358
aynı şeyi benimkide yapıyor ve sonra birde iyilik yaramıyor senin gözün yüksekte moduna giriyor.1950'lerden kalma ne varsa benim evimde kullanmam taraftarı :) en son buzdolabı çamaşır makinesini yeniledim eşime demişki siz bizim eski buzdolabıyla çamaşır makinesini götürün sizin yenileri bana verin.sonra bende şoka girip tavır yapınca ne kadar eşyaya önem veriyor diyor.şaka gibiler.mrb arkadaşım bence evi terketmen bile çok normal senin ne halde olduğunu anlaması için eşinin bu iyi bir taktik yalnız yalama yapma . bende 3 yıllık evliyim şuan 1 yaşında bir bebeğim var bebeğim olmadan önce bende kv kızardım çünkü evinde ne eskisi varsa siz para vermeyin bunu kullanın modunda valizimize bizden gizli eşya sokuştururdu. ve bende çalışıyorum yeni gelin evi eskilerle dolu neyse bebeğim oldu bu sefer herşey patlak verdi bende herşeyleri atmıştım içime çünkü. bebek konusunda annesin sonuçta evham yapıyors
Canım benim eşin senin yanında işte seviyor seni keşke benimde eşim öyle olsaydı o cadı yüzünden eşindenmi ayrılacaksın yapmaKızlar mrb daha önce defalarca her aşamada sizden fikir aldım.Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.biçok arkadaş bana önerilerde bulundu.3 aylık gelinim kv 10 kez kp 3 kez evime geldi kaldı 2şer günden hesap edin 26 gün evliliğimin ilk haftasından başladılar.Sonunda eşimle annesine söylemeye karar verdik ve eşim annesine gittiğinde anne yeni evliyiz bu ara çok da misafirimiz geldi bize biraz müsade et dedi.Bunun haricinde tabi kv nin dan diye yatak odamıza girmeleri kuaförde eşimle korunmadığımızı söylemesi komşularıma saldırması gibi etkenleri kısa geçiyorum ve kendisi temizlik hastası diye kimseyi evine sokmuyor.Bundan sonra kv ablası beni aradı ve kadir kıymet bilmediğimi söyledi eşime anlattım üzüldüğümü söyledim.Sabahına kv kıyameti kopardı beni nasıl evinize istemezsiniz birsürü kaavga kıyamet sonunda tamam ben unuttum demiştim herşeyi tatlıya bağlayalım.Konuyu da kapatıp barışmıştık ben eşime sadece barıştık dedim hiçbişey anlatmadım ana kızız ya güya arkamdan eşimi arayıp beni kötüledi sanki hala problem var da ben yalan söylüyormuşum gibi.Eşim yanımdayken telefon açtım evet dargın değiliz.problem yok dedi eşimde duydu.Eşim bunu kv yüzüne vurunca bu sefer eşime bi problemimiz yok deyip beni telefonla taciz edip mesaj atmaya başladı.Ben cevap vermeyip konu benim için kapandı dedikçe aradı rahat vermedi.Telefonumun çalmasından artık sinir mideme vurmaya başladı.40 cevapsız arama vardı telimde sonunda dayanamadım kendi annemi aradım anlattım durumu.Annecim de aman kızım sakin ol ben kv yi ararım tatlıya bağlarım gerek yok tatsızlığa dedi kv yi aradı.Dünürüm lütfen biraz daha sakin olalım bizim huzursuzluğumuz çocuklarımıza yansır gibi konuşmalar yapmış annem ve anneme de saldırmış hakaret etmiş telefonu kapatmış.Annemde üzüldü.Bunun üzerine kv saçma sapan mesaj attı bende artık dayanamadım ve cevap verdim böyle sürdü mesajlaşmalar terbiyesizleştikçe terbiyesizleşti.Sonunda eşime dedim annene dayanamıyorum ben gidiyorum diye.Babamın evindeyim eşim çok üzüldü annesine gitmiş eşime bir daha mesaj atıp rahatsız edersen veya ararsan beni bir daha göremezsin demiş eşim evimize dönelim diyor ne yapacağımı bilemiyorum akşama gelecek konuşacağız.Kv ile mesajlaşmaları da paylaşacağım son kez önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar ya bir yuva yıkılacak ya da yola devam edeceğiz.
Son durum dün gece eşim geldi opustuk baristik gelir gelmez sarıldı zaten beni bidaha bırakma diye.Annem ben eşim konuştuk bidaha böyle bisey yaşamak istemediğimi annesiyle kendi gorusebilecegini ama benim Gorusmek istemedigimi söyledim.Peki dedi zaten bundan sonra eskisi gibi olması mümkün değil.Annemde aynı şekilde tabi oğlum sen gorus ama kızım için korkuyorum açıkçası annenin tedavi görmesi lazım diye konuştu.Yeni evli insanın evine birinci haftadan gidilmez yatak odasına girilmez bunlar normal şeyler değil bak 3 ay oldu biz bir kez gelmedik dedi.Eşime annesi babası normal biz böyle gorduk demiş yine o ara bi sinirlendim tuttum kendimi KV ile hemseriyiz annem oğlum annen orf adetimizi de unutmuş öyle bisey yok dedi.Bende eski zaman insanları gibi iç içe yaşamak istemiyorum bizim bir ozelimiz var sonuçta dedim.Annem konuştu tekrar oğlum ailen hep birlikte yaşamak istiyor da o yüzden böyle yapıyorsa olmaz dedi ben kizimi aşirete gelin vermedim modern insan gibi yaşasın diye sana guvendimSon durum?
Dün akşam esim geldi arkadaslar gelir gelmez boynuna sarıldı nolur bidaha beni bırakıp gitme dedi aglastikNaptn konistnmi esinle brnce esinde tavrini koysn..idare etmeye calismasin artik olmuyo cunku laftan anlamio karsi taraf
annem oğlum annen orf adetimizi de unutmuş öyle bisey yok dedi
Annem konuştu tekrar oğlum ailen hep birlikte yaşamak istiyor da o yüzden böyle yapıyorsa olmaz dedi ben kizimi aşirete gelin vermedim modern insan gibi yaşasın diye sana guvendim
son durumları haber ver canım üzme kendini eşin seni cok seviyor benceSon durum dün gece eşim geldi opustuk baristik gelir gelmez sarıldı zaten beni bidaha bırakma diye.Annem ben eşim konuştuk bidaha böyle bisey yaşamak istemediğimi annesiyle kendi gorusebilecegini ama benim Gorusmek istemedigimi söyledim.Peki dedi zaten bundan sonra eskisi gibi olması mümkün değil.Annemde aynı şekilde tabi oğlum sen gorus ama kızım için korkuyorum açıkçası annenin tedavi görmesi lazım diye konuştu.Yeni evli insanın evine birinci haftadan gidilmez yatak odasına girilmez bunlar normal şeyler değil bak 3 ay oldu biz bir kez gelmedik dedi.Eşime annesi babası normal biz böyle gorduk demiş yine o ara bi sinirlendim tuttum kendimi KV ile hemseriyiz annem oğlum annen orf adetimizi de unutmuş öyle bisey yok dedi.Bende eski zaman insanları gibi iç içe yaşamak istemiyorum bizim bir ozelimiz var sonuçta dedim.Annem konuştu tekrar oğlum ailen hep birlikte yaşamak istiyor da o yüzden böyle yapıyorsa olmaz dedi ben kizimi aşirete gelin vermedim modern insan gibi yaşasın diye sana guvendim
Dün akşam esim geldi arkadaslar gelir gelmez boynuna sarıldı nolur bidaha beni bırakıp gitme dedi aglastikonu uzdugum için çok pismanim.Eşim evde beni bulamayınca sınır krizi geçirmiş üstündeki tsortu yirtmis kapıyı kırmış.neyse geldi konuştuk.Ben istemedigim surece annesiyle gorusmem için ısrar etmeyeceğine söz verdi.Eşimin ailesi durumu abarttigimi bir haftalık gelinin evine yatılır nolucak vs demiş annem ve KV hemseri annemde eşime oğlum annen bizim geleneklerimizi unutmuş galiba bak biz evinize kalmak bi yana dursun oturmaya bile gelmedik rahatsız olmayın diye anneni tedavi ettirin ben bu şekilde korkuyorum dedi annen kizima napicak belli değil filan esimde garantisi benim anne öyle bisey olamaz dedi.Yemek yedik çay ictik.Konuştuk mevzulari ve evimize geldik.Şuan durum bu KV ile gorusmeyi dusunmuyorum mecbur kalmadigim surece evimiz bize ait bazı arkadaşların dediği gibi zaferi KV ye birakmicam Kayinpederime de beni şikayet etmiş attigim mesajları göstermiş kendininkileri göstermemiş tabiki eşim ben babamla konusurum halledelim dedi bakalım şuan durum bu huzurlu bir yuva ici n ilk adımı attık
Biz eşimle birbirimizi çok seviyoruz zaten dedim ya 5 yıl birlikte büyüdük.Birlikteliğimiz sürecinde bir sürü badire atlattık.Umarım bundan sonra kv evimize huzursuzluk vermez mutlu mesut yaşarız.son durumları haber ver canım üzme kendini eşin seni cok seviyor bence
çok sevindim barışmanızaBiz eşimle birbirimizi çok seviyoruz zaten dedim ya 5 yıl birlikte büyüdük.Birlikteliğimiz sürecinde bir sürü badire atlattık.Umarım bundan sonra kv evimize huzursuzluk vermez mutlu mesut yaşarız.
benimki de beni hasta ediyor ben kiraciyim diye bekarlik eşyaları mi kullanıyorum beyaz eşya koltuk falan. Ondan yüz buluyor sanırım yakın şehirde olmuş olsaymisiz b.makinesini de getirirmis ben evlenirken almamistim bana sormadan supurgesini getirmiş neymiş benimki iyi değil ilk çıktığında almıştım şu Hazneli.benim neyim varsa beğenmiyor kendi sonradan görme beni beğenmiyor hasta ediyor beni. Ama kendi kızı evlendi hersey son sistem.ben şimdi anneyim 12 aylık kızım var sutumun renginin açık renkte olmasına bile laf söyledi iyi değilmiş kilo aldirmazmis sanki mandirada yetişti uyuz onun yüzünden sutum kesildi ama hakkımı helal etmiyorum. Size tavsiyem kimsenin sizi ezmesine izin vermeyin ben çok hatasını gördüm şimdi hakkını savunan yaşıyor kulaginiza küpe olsun iyi geceleraynı şeyi benimkide yapıyor ve sonra birde iyilik yaramıyor senin gözün yüksekte moduna giriyor.1950'lerden kalma ne varsa benim evimde kullanmam taraftarı :) en son buzdolabı çamaşır makinesini yeniledim eşime demişki siz bizim eski buzdolabıyla çamaşır makinesini götürün sizin yenileri bana verin.sonra bende şoka girip tavır yapınca ne kadar eşyaya önem veriyor diyor.şaka gibiler.
Bende artık kendimi zor tutuyorum tirnaklarimi indirecem suratına bu kişi ağzını açıp dinden bahseden biri Allah asıl boylelerindwn korusun biziNe kaynanalar var ya :/ Ben dayanamazdım gözünün üstüne vururdum
Boşverin hiç sinirinizi bozmayın onun terbiyesizliği...Sonra haklıyken haksız duruma düşersiniz.Şöyle sert bir bakış yeter herhaldeBende artık kendimi zor tutuyorum tirnaklarimi indirecem suratına bu kişi ağzını açıp dinden bahseden biri Allah asıl boylelerindwn korusun bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?