Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah bağışlasın yanlış anlamışım kusura bakma :)
Valla hiç kırılmam sınırsız anlayış tanırdım bu durumlarda gelmesinler aramasınlar..
Uzaktan uzaktan severim ben onları aman da aman ne cicidir o diye
aaaa gelinlerde hiç suç olur mu
kaynanalar arasa sorsa da,eve gelip gitse de suç
aramasa sormasa da,eve gelip gitmese de suç
ben 5 aylık evliyim kayınvalidem farklı bir şehirde yaşıyor biz farklı bir şehirdeyiz
ne evi yerleştirirken geldi ne bu 5 ay içinde evimize geldi . ben tlf ile ararsam konuşuyor o da çok kısa ve öz bir sıcaklık yok...
kendisi de beni 1 kere aradı 5 ay içinde ... ben çok şey mi bekliyorum
normali bu mu bu nun
arkadaşlar çok merak ediyorum sizlerin kavınvalidesi sizlere karşı nasıl davranıyor ???
ne sıklıkla görüşüyorsunuz ?* özelllikle farklı şehirlerde yaşayanlar a soruyorum
ama arayıp sormasınıı istiyor kızcağız, bu suçmu ..burda suçlu olan kv değilmi neden arayıp sormuyor
ama arayıp sormasınıı istiyor kızcağız, bu suçmu ..burda suçlu olan kv değilmi neden arayıp sormuyor
aman boşver böle alışırsın böle gitsin zaten.
ben k.validemle aramda 5 dk vardı diğer evimdeyken. istedikleri zaman çat kapı gelirlerdi. bazen yemek getirirlerdi, bende sevinirdim seviyolar yemek getiriyorlar diye. sonra bir gün ağzından kaçırdı "oğlum aç kalmasın yesin" dedi. en son taşındık işte. annemle bir hafta deli gibi iş yaptık. bir kere arayıp sormadılar... güya beni düşünüyorlardı...
ben 5 aylık evliyim kayınvalidem farklı bir şehirde yaşıyor biz farklı bir şehirdeyiz
ne evi yerleştirirken geldi ne bu 5 ay içinde evimize geldi . ben tlf ile ararsam konuşuyor o da çok kısa ve öz bir sıcaklık yok...
normali bu mu bu nun
arkadaşlar çok merak ediyorum sizlerin kavınvalidesi sizlere karşı nasıl davranıyor ???
ne sıklıkla görüşüyorsunuz ?* özelllikle farklı şehirlerde yaşayanlar a soruyorum
normali bu mu bu nun
biz aynı şehirde yaşıyoruz ama dayanamadım konunu görünce yazmak istedim.çok şanslısın:)
evi yerleştiririken gelse herşeye karışsa,evinize her geldiğinde size sormadan eşyaların yerini değiştirse, sabahın köründe çatkapı gelse,sürekli arayıp şu kanalı aç şu programı izle diye arasa çok çekilmez oluyor inan.mesafe herzaman iyidir:)
canım valla lafı ağzımdan aldın sana sonuna kadar katılıyorum.gelmesin aramasın benımkı daha ii.çünkü benımkı sureklı yuzume gulup arkamdan iş çeviriyo hala oğlunu yonetebılecegını sanıyo.ve benım kocam bana ne yapsa ne alsa dıger gelınını de benımle yarıstırmaya calısıyo.nefret edıyorum kendısınden.baksan o kadar da masum ve saf görunur konusur ki...bız mutlu olalım o daha ne ıstermıs.ama nedense benım evlılıgımde hep onun yuzunden kavga yasıyoruz esımle...bu necelıskıdır anlamadım.mutlu olalım ıstıyosan karısmıcaksın bızım hayatımıza .yarıstırmıcaksın gelınlerı.nefret edıyorum yaaa.ah valla hayran kaldım konu sahibi arkadasımın kayınvalıdesıne(kendı açımdan)