• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalide ile ilişkileriniz

Hiç kimse tek başına iyi, tek başına kötü değildir. Benim Kv mesela.. Allah var yukarda çok iyiliğini gördüm ama bir o kadar da zararı dokundu. Bunu ortalamaya aldığında hangi taraf ağır basıyor ona bakmak lazım.

Allah bağışlasın yanlış anlamışım kusura bakma :)

yok estağfurullah olur mu öyle şey :)))
nişanlı olmadığım halde bu kadar iyi ya, bu yüzden hep dua ederim arkadaşlarıma;
babamı düğünümden hemen önce kaybettim ama beni öyle bir yere yerleştirdi gitti ki, hep dua ederim..
onun duasını alarak evlendim, o ikna etti (30'dan önce vermem derdi, ama kendi istedi sonra :9: )
iyi ki olmuş, iyi ki dinlemişim, inşallah Rabbim herkese böyle güzel durumlar huzur dolu büyük aileler nasip eder..
Gerçekten insan gibi insan oldular mı çok büyük bir velinimet.. (4,5 senenin sonunda bu akşam kavga edermişiz :52: :52: )

aman boşver böle alışırsın böle gitsin zaten.

ben k.validemle aramda 5 dk vardı diğer evimdeyken. istedikleri zaman çat kapı gelirlerdi. bazen yemek getirirlerdi, bende sevinirdim seviyolar yemek getiriyorlar diye. sonra bir gün ağzından kaçırdı "oğlum aç kalmasın yesin" dedi:1:. en son taşındık işte. annemle bir hafta deli gibi iş yaptık. bir kere arayıp sormadılar... güya beni düşünüyorlardı...

En büyük derdin bu olsun inş.

Senin bu derdine sahip olmak isteyen milyonlarca insan vardır emin ol.

Bende dahil.
:1:

nişanlıyken başka şehirlerdeydik ..
benı hergun sabah akşam arardı :)
sımdı evlıyım aynı sehırdeyız..
yıne her gun konusuruz hatta görüşürz...
çünkü ben kayınwalıdemı cok ama cok sevıyorum
bana kendı annemden sonra en yakın insan desem yeri var...
kayınwalıdenız mesafeyı secmıs..
bu saatten snra ıstese nolur ıstemese nolur
sen yuvanda mutluysan gerısı fasafıso...
kayınwalıden nasıl ıstıyorsa sende öle davran...

En güzeli işte bulunmayan nimet,mesafe koymak her zaman iyidir kayınvalideniz çok bilinçli bir kadın ve siz çok şanslısınız..

ayyy darısı başımaaa :52: :52:
ya kadının huyu böyle kimi insan öyle olur samimi olamaz evin içindekilerle bile öyledir yada çook anlayışlı bilinçli seni sıkmak istemiyo tatlı olalım istiyooo valla çook şanslısınnn ya benim kv gibi kıskançlıktan ölseydi oğlumda oğlum die benim gibi fenalık geçirirdin:30:

aaaa gelinlerde hiç suç olur mu:34:

kaynanalar arasa sorsa da,eve gelip gitse de suç

aramasa sormasa da,eve gelip gitmese de suç:51:

ama arayıp sormasınıı istiyor kızcağız, bu suçmu ..burda suçlu olan kv değilmi neden arayıp sormuyor

ben 5 aylık evliyim kayınvalidem farklı bir şehirde yaşıyor biz farklı bir şehirdeyiz
ne evi yerleştirirken geldi ne bu 5 ay içinde evimize geldi . ben tlf ile ararsam konuşuyor o da çok kısa ve öz bir sıcaklık yok...
kendisi de beni 1 kere aradı 5 ay içinde ... ben çok şey mi bekliyorum
normali bu mu bu nun
arkadaşlar çok merak ediyorum sizlerin kavınvalidesi sizlere karşı nasıl davranıyor ???
ne sıklıkla görüşüyorsunuz ?* özelllikle farklı şehirlerde yaşayanlar a soruyorum

senin yerinde olmak isteyen cok tanidigim var ben dahill....

canim haline sukret otur kocanla hayatini yasa...

ama arayıp sormasınıı istiyor kızcağız, bu suçmu ..burda suçlu olan kv değilmi neden arayıp sormuyor

haklısın kaynana sonuna kadar suçlu:34:

kaynanalar gelin isteyince aramalı,istemeyince aramamalı.çünkü onların mesafe koymaya bile hakkı yoktur.mesafeyi sadece gelinler koyabilir:1:

o istek karşılıklı olur olursa, gelin istiyıo diye kv aramak zorunda değil keza kv istiyo diyede gelin aramak zorunda değil, zaten bu iş zorunlulukla olmaz iki kadın birbirine ısınırsa zaten tadından yenmezler araşırlar soruşurlar
ben anlamıyorum neden aranmak bu kadar mesele oluyo, çok istiyosa konuşmayı o arasın belkide kadın yapısı gereği soğuk ve mesafeli, karakteri öyle

ben biz insan olarak nankörüz..
gelmesin aramasın sizin ona ihtiyacınız mı var?

eşiniz üzülüyordur orası ayrı mevzu..o zaman görüşmek için çaba sarfedin..

ama emin olun diğer türlüsü daha beter..
yemeğe çağırır hergün, evdeki eşyalara karışır "ben en güzeli olsun istiyorum " dieyerek, komşularını getirmek ister, temizliğini yapmak ister, torunun adına karar vermek ister, hırçınlık çıkarır huzur bozulur.. ooo çok uzar bu
bazıları güzel görülüyor ama değil..sonuçta biz kendi işimzi kendimiz yapabliriz..gerektimi yardım isteyebliriz zaten..
üstünlük kurma çabası, hayatına müdahale etmesi hiç aramamasından daha kötü emin ol

aman boşver böle alışırsın böle gitsin zaten.

ben k.validemle aramda 5 dk vardı diğer evimdeyken. istedikleri zaman çat kapı gelirlerdi. bazen yemek getirirlerdi, bende sevinirdim seviyolar yemek getiriyorlar diye. sonra bir gün ağzından kaçırdı "oğlum aç kalmasın yesin" dedi:1:. en son taşındık işte. annemle bir hafta deli gibi iş yaptık. bir kere arayıp sormadılar... güya beni düşünüyorlardı...

amaç bu zaten.."oğlum aç kalmasın" biz aç bıarakacak kadar vicdansızmıyız? yada biz yemek yemiyormuyuz, illaki karnımız doyacak!
zaten aç kalan hangi erkek durur ki o evde?
bunu düşünemiyorlar :1:

ben 5 aylık evliyim kayınvalidem farklı bir şehirde yaşıyor biz farklı bir şehirdeyiz
ne evi yerleştirirken geldi ne bu 5 ay içinde evimize geldi . ben tlf ile ararsam konuşuyor o da çok kısa ve öz bir sıcaklık yok...
normali bu mu bu nun
arkadaşlar çok merak ediyorum sizlerin kavınvalidesi sizlere karşı nasıl davranıyor ???
ne sıklıkla görüşüyorsunuz ?* özelllikle farklı şehirlerde yaşayanlar a soruyorum

canım kusura bakma da sen dert mi arıyorsun dertsiz başına allah aşkına :) ben 4 sene boyunca farklı şehirde kaldım bir kere arayıp nasılsın diye sormadım ararsa o beni arıyordu o da benim için değil oğlunu sormak için.bi kaç kez aramasında bile laf soktuğu oluyordu ben bu insanı niye arıyım ki?? boşver aramasın seni kaynanan da daha iyi işte :)

normali bu mu bu nun

ne kadar şanslı olduğunun farkında değil misin :31:
biz aynı şehirdeyiz hatta ilçede :37: ben de ilgisinden bunlıyorum çok sıkıyor ayrıca çok fazla ve gereksiz konuşmasıda yanında promosyonu
herşete burnunu soar hergün arar ısrarla aynı soruları tekrarlar :24:
en iyisi az görüşmek ve konuşmak öbür türlü ilişki laubali boyutuna geçiyor ve herşeye karışıp sözleriyle kırma boyutuna geçiyor:22:

biz aynı şehirde yaşıyoruz ama dayanamadım konunu görünce yazmak istedim.çok şanslısın:)

evi yerleştiririken gelse herşeye karışsa,evinize her geldiğinde size sormadan eşyaların yerini değiştirse, sabahın köründe çatkapı gelse,sürekli arayıp şu kanalı aç şu programı izle diye arasa çok çekilmez oluyor inan.mesafe herzaman iyidir:)

canım valla lafı ağzımdan aldın sana sonuna kadar katılıyorum.gelmesin aramasın benımkı daha ii.çünkü benımkı sureklı yuzume gulup arkamdan iş çeviriyo hala oğlunu yonetebılecegını sanıyo.ve benım kocam bana ne yapsa ne alsa dıger gelınını de benımle yarıstırmaya calısıyo.nefret edıyorum kendısınden.baksan o kadar da masum ve saf görunur konusur ki...bız mutlu olalım o daha ne ıstermıs.ama nedense benım evlılıgımde hep onun yuzunden kavga yasıyoruz esımle...bu necelıskıdır anlamadım.mutlu olalım ıstıyosan karısmıcaksın bızım hayatımıza .yarıstırmıcaksın gelınlerı.nefret edıyorum yaaa.ah valla hayran kaldım konu sahibi arkadasımın kayınvalıdesıne(kendı açımdan)

canım valla lafı ağzımdan aldın sana sonuna kadar katılıyorum.gelmesin aramasın benımkı daha ii.çünkü benımkı sureklı yuzume gulup arkamdan iş çeviriyo hala oğlunu yonetebılecegını sanıyo.ve benım kocam bana ne yapsa ne alsa dıger gelınını de benımle yarıstırmaya calısıyo.nefret edıyorum kendısınden.baksan o kadar da masum ve saf görunur konusur ki...bız mutlu olalım o daha ne ıstermıs.ama nedense benım evlılıgımde hep onun yuzunden kavga yasıyoruz esımle...bu necelıskıdır anlamadım.mutlu olalım ıstıyosan karısmıcaksın bızım hayatımıza .yarıstırmıcaksın gelınlerı.nefret edıyorum yaaa.ah valla hayran kaldım konu sahibi arkadasımın kayınvalıdesıne(kendı açımdan)

aynen benimkide..o kadar iyi niyetli görünüyorki..komşuları bana sürekli ne şanslı gelinsin dio...sinirimden çatlıyorum.evliliğimizin nerdeyse ilk 2senesi onun yüzünden eşimle kavgalarla geçti.herşeye mi karışır bir insan...hiç bişey bildiğide yok.işe başladımda biraz rahat ettim.

artık telefon çaldığında bakmak bile istemiodum.sabahın köründe aramaya başlıodu bi gün hiç unutmam yeni evlendiğimiz hafta sabah 6.30da aradı.biz uyuyoruz tabi.yataktan fırladık.korktuk birine bişey mi oldu die.öylesine aramış:))

İyi hoşda bazen lafları çok bunaltıor beni
Şimdiki aklım olsaydı kesinlikle yakın oturmazdım
Eşiyle aramızdaki sorunların baş nedeni
Off ne yapmalıyım bilmiyorum
Eşimde anneci ne yapsam ondan uzağa taşınmak istemiyor annesi sonuçta ama bende bunaldım iyice
Sıkıldım herseyden şimdiki aklım olsaydı ne evlenirdim ne cocuk yapardım depresyona girdim çıkamıyorum bunaldım :ssz:

bizimde kv ile bi kac kec tartismamiz oldu ama öyle cok büyük degil..konu genelde paraydi. kp eve bakmadigi icin bütün yük kadinin üzerinde..
dogru düzgün bi aile düzeni yok..ama beni cok sever..
biz esimle 6 senelik bir beraberlikten sonra evlendik, 2.5 yillik evliyiz.. kv ilk 4-5 sene beni arardi msj yazar hatrimi sorardi cok severdi beni.. hatta oraya gittigimde ayagima patikleri bile giydirdigi oldu. istedigim yemegi yapar, irmik tatlisini cok severim ben gittigimde mutlaka onu yapardi.. sonra evlendikten sonra bi kac kücük tartisma sonrasinda araya biraz sogukluk girdi ama simdi iyiz..
zaten kendisi Türkiye ye temelli dönüs yapti biz yurtdisinda kaliyoruz.. ama severim kv'mi.
hatta bi kac ay önce yanina gitmeyi bile düsündüm 1 haftaligina yaninda kaliyim dedim..

insallah hep böyle kalir :16:

Back