• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalide ile ilişkileriniz

Bızde ayrı sehırlerdeyız 12 saat yol var aramızda :32:esyalarımı yerleştirirkende yoktu nıkah ve dugune geldı 14 aylık evlıyım gecen ay ılk kez geldı bır hafta kaldı gıttı bu yıl tayıncıyız zaten kımbılır bırdaha nezaman gelır bu arada bende telde konusmuyorum esım haftasonu arar arada benı ıster tele arada slm soyler ılışkımız boyle ama kafam rahat hıc dert etme samımı olmaman en ıyısı saygıda kusur etme yeter ozmaan tadından yenmez valla :27:

1. Farklı şehirlerdesin
2. K.validen seni aramıyor.
3. Sen arayınca kısa konuşuyor..
Ve sen bunları dert ediyorsun…senin durumunda olmak isteyen bir sürü kadın var şurda..

yok cannım dert etmiyorum halimden memnunum sadece insanlar nasıl ilişkiler nasıl onu merak ettim :))
iyi de oldu bayağı güldüm :)))

ben 5 aylık evliyim kayınvalidem farklı bir şehirde yaşıyor biz farklı bir şehirdeyiz
ne evi yerleştirirken geldi ne bu 5 ay içinde evimize geldi . ben tlf ile ararsam konuşuyor o da çok kısa ve öz bir sıcaklık yok...
kendisi de beni 1 kere aradı 5 ay içinde ... ben çok şey mi bekliyorum
normali bu mu bu nun
arkadaşlar çok merak ediyorum sizlerin kavınvalidesi sizlere karşı nasıl davranıyor ???
ne sıklıkla görüşüyorsunuz ?* özelllikle farklı şehirlerde yaşayanlar a soruyorum

çokkkkkkkkk şanslısın boşver yahuuuuu aramasın uzak olsun ohhh missss :):) rahatlıkmı batıyoo bacım sana ;)

Keşke yerinizde olsaydım ohhh ne güzel :52:
ne içimden birşey geçerdi ne de kafama takardım :52:
rahatıma bakardım eşimle mutlu mesut yaşar giderdim.
benimki haftasonları 12den sonra bizim evden halen bir kıpırtı gelmiyorsa uyandırmaya gelir :20:

Kızlar çok güldüm size yaa :9: :9: :9: :9:
Bir yandan da üzüldüm açıkçası..
Çünkü anne kız ilişkisine benzer bir ilişkimiz var kv ile..
Ama samimiyeti kadar resmiyeti onun vardır benden önce..
Yani kızım canım cicim şuyum buyum diye bunaltmaz..
Rahatsız etmez, haftada bir iki arar sorar..
Annemle ilişkim gibi değil tabii ki olamaz da asla..
Ama kendisi der ki anne kız değil gibi olunur..
Çok üzüldüm ki öyle bunaltmışlar ki, hayatınızdan çıksalar göbek atacak dereceye getirmişler sizi..
Yazık günah, iyi olsan ne olur değil mi? Bunaltmasan..
Çalıştığım için gidemiyorum ama büyük temizliklerde eltim görümcem ve ben seve seve koşa koşa yapıyorduk temizliği..
Seve seve çünkü onu da seviyorum, saygı duyuyorum..
Böyle olmak varken neden delirtirler insanı bir anlasam...

yok cannım dert etmiyorum halimden memnunum sadece insanlar nasıl ilişkiler nasıl onu merak ettim :))
iyi de oldu bayağı güldüm :)))

Şanslısın herkese nasip olmuyor böylesi. Genelde insanlar ya birbirini yer en sıcak savaşlar olur, ya en soğuk. Ortası ılıman kuşakta olan ilişkiler azdır.

Kızlar çok güldüm size yaa :9: :9: :9: :9:
Bir yandan da üzüldüm açıkçası..
Çünkü anne kız ilişkisine benzer bir ilişkimiz var kv ile..
Ama samimiyeti kadar resmiyeti onun vardır benden önce..
Yani kızım canım cicim şuyum buyum diye bunaltmaz..
Rahatsız etmez, haftada bir iki arar sorar..
Annemle ilişkim gibi değil tabii ki olamaz da asla..
Ama kendisi der ki anne kız değil gibi olunur..
Çok üzüldüm ki öyle bunaltmışlar ki, hayatınızdan çıksalar göbek atacak dereceye getirmişler sizi..
Yazık günah, iyi olsan ne olur değil mi? Bunaltmasan..
Çalıştığım için gidemiyorum ama büyük temizliklerde eltim görümcem ve ben seve seve koşa koşa yapıyorduk temizliği..
Seve seve çünkü onu da seviyorum, saygı duyuyorum..
Böyle olmak varken neden delirtirler insanı bir anlasam...

canım benim sanma ki buraya yazanların hepsinin kayınvalidesi çok kötü veya kötü niyetli, kızlarda öyle bir önyargı var ki kayınvalideye, daha evlenmeden hatta aday adayı olmadan bile inşallah benim kv de böyle olur diyenler var.

şunu unutmayın bir insanın niyeti kötü olmadıkça o insanla geçim iki taraflıdır, sen kayınvalidem çok iyi diyorsun ancak birgün bir eltin olur kvden nefret edebilir. bunlar karşılıklı işler.

valla öyle oldu :))),
insanlar ne dertliymiş .. ama arada iyi olanlarda var ...

İnsanın iyi olması başka bir konu. Çünkü tüm kvalideler kişi bazında kötü olamaz değil mi? Gelinler de öyle.. bir de bizi sorun onlara???neler çıkar neler…
Olay oğluyla evlendiğin gün boyut değiştiriyor ve ilişki anlamsız bir duruma dönüşüyor.

canım benim sanma ki buraya yazanların hepsinin kayınvalidesi çok kötü veya kötü niyetli, kızlarda öyle bir önyargı var ki kayınvalideye, daha evlenmeden hatta aday adayı olmadan bile inşallah benim kv de böyle olur diyenler var.

şunu unutmayın bir insanın niyeti kötü olmadıkça o insanla geçim iki taraflıdır, sen kayınvalidem çok iyi diyorsun ancak birgün bir eltin olur kvden nefret edebilir. bunlar karşılıklı işler.

hemen hemen öyle..
eltim var, benden 3 yaş büyük..
ona göre de kv herşeye karışıyor..
aynı apartmandalar, hep izin almasını istiyormuş..
aynı kv benden neden aynı şeyi istemiyor anlamıyorum..
o da çok kötü demez ama herşeyi batıyor kadının...
kv alışmış ona çok karışmaz fikir vermez ama iyilerdir şükür.
herkes eltime mi alışmış desem :9:
aramız iyidir ama diyorsun ya bana iyi olan ona hep kötü :9: :9: :9:
evlendiğimde kızı 3,5 yaşındaydı, asla bırakmazdı, karıştırmazdı kendisine..
şimdi 2. kızı 2 yaşında, heryere giderken bırakır, sürekli ona gönderir :9: :9: :9:
el muhtaç tabii iki çocukla gezemiyor :9: :9: :9:
iyiliğine iyidir ama işte biraz huylu :9: :9:

ben 5 aylık evliyim kayınvalidem farklı bir şehirde yaşıyor biz farklı bir şehirdeyiz
ne evi yerleştirirken geldi ne bu 5 ay içinde evimize geldi . ben tlf ile ararsam konuşuyor o da çok kısa ve öz bir sıcaklık yok...
kendisi de beni 1 kere aradı 5 ay içinde ... ben çok şey mi bekliyorum
normali bu mu bu nun
arkadaşlar çok merak ediyorum sizlerin kavınvalidesi sizlere karşı nasıl davranıyor ???
ne sıklıkla görüşüyorsunuz ?* özelllikle farklı şehirlerde yaşayanlar a soruyorum

Güzelim.. Bende senin gibi kayınvalidemle farklı şehirlerde yaşıyoruz... Bende 1o aydır evliyim evime sadece 1 kere geldi 3 gece kaldı vede burnumdan fitil fitil getirdi... eşim ararsa konuşuyoruz.. yoksa ne ben ararım nede o beni arar... baştan mesafeni koyacaksın.. yoksa çok yüz göz olup seni çok üzerler çok kırarlar... kayınvalidem bana karşı çok soğuk vede çok kırıcıdır... evlendiğimizden beri 3 kere gittik yanlarına... 2 kere gitmemiz bayram vesilesiydi .... zaten gelinlerle kaynanalar anlaşamazlar... hayatın kanunu bu.. sende çok fazla takılma bu konuya üzme kendini.. arada mesafe olması her zaman iyidir...

canım bence çok şey beklemiyorsun ama işte yapıyorlar ben hamileyken beni arayıp bir gözün aydın demediler hep oğlunu aradı onunla görüştü insan bir sorar canın birşey istiyor mu? farklı şehirlerde olmak önemli değil bence önemli olan insanlık bende istanbuldan geldim ve ailem eşimin ailesi hepsi orada şimdi bu engel mi beni aramasına ve bir gözün aydın demesine ama sonra torun sahibiyiz derler!

benım kaynanam ev yerlestırmeye gelmedı bende 5 aydır evlıyım benım evıme gelmedı aramız 5 saat k.v. ve k.p. oğlunun nıkahına bıle gelmedı esım oturdu hunkur hunkur ağladı benım babam dayanamadı o tessellı ettı gerı kayınpederımı aradı bu cocuğu sız sokaktan mı buldunuz dıye ınsan nıkahına gelır dıye yanı ben ararım ederım onu bazen benı arar telefonda evıne gıttım ıyı davrandı okadar ılışkımız

hemen hemen öyle..
eltim var, benden 3 yaş büyük..
ona göre de kv herşeye karışıyor..
aynı apartmandalar, hep izin almasını istiyormuş..
aynı kv benden neden aynı şeyi istemiyor anlamıyorum..
o da çok kötü demez ama herşeyi batıyor kadının...
kv alışmış ona çok karışmaz fikir vermez ama iyilerdir şükür.
herkes eltime mi alışmış desem :9:
aramız iyidir ama diyorsun ya bana iyi olan ona hep kötü :9: :9: :9:
evlendiğimde kızı 3,5 yaşındaydı, asla bırakmazdı, karıştırmazdı kendisine..
şimdi 2. kızı 2 yaşında, heryere giderken bırakır, sürekli ona gönderir :9: :9: :9:
el muhtaç tabii iki çocukla gezemiyor :9: :9: :9:
iyiliğine iyidir ama işte biraz huylu :9: :9:

nişanlısın sen henüz dimi?

Eğer gelip kalsaydı sizde 2-3 ayda bir bu defada şikayet edecektiniz.

Ya bu kayınvalide konuları ne kadar popüler her evde bir sorun var..olaylar benzer kişiler farklı..
Allah herkese kolaylık versin.
Gerçi konu sahibininki velinimet de…
:1:

Back