kayınvalide ile ilişkileriniz

konu sahibi arkadaşım bak sana bi abla tavsiyesi, aklın varsa bu durumdan rahatsız olma...mesafe olması çok büyük şansın bence...sakın rahatsızlığını belli etme..böyle mutlu mesut yaşa..sen ne istiyorsun allahtan güzelim...ne güzel karışan görüşen yok,şükret ve sus otur bence...
tam tersini bi düşün, ssizinle gelseydi herşeye karışsaydı her şeye müdahele etseydi, seni zırt bırt arasaydı huzursuz etseydi, hergün teftiş eder gibi yoklayıp dursaydı, telefonda uzun uzun konuşup canını sıksaydı...he bi düşün bak..
bence şükret otur ses etme...senin kaynana ideal kaynana...ohh ne güzel...bide rahatsız oluyorsun...
şimdi seni anlıyorum, abartmasın ama orta halli olsun istiyorsun...ama bacım unutma ki kaynanalar orta hali pek bilmez, azcık yüz versen hemen yüzgöz olurlar, aşırı abartırlar, sana tavsiyem böyle olmaktan rahatsız olma.....

canım ya eşinde mi iyi değil o çok kötü bir durum allahım yardımcın olsun..

canım ya eşinde mi iyi değil o çok kötü bir durum allahım yardımcın olsun..

eeeeee kurttan kuzu doğmuyo işte...
al birini vur ötekine....
eşimde o ailede doğmuş yetişmiş....
ooofffff dinlemedim annemi işte...
neyse allah razı olsun....

ben de 20 haftalık hamileyim benim kisi de aynısın yapar kesin :)))

şuan varya konu sahibi gibi bi kv dem olsa ohh valla, şöyle bi canlandırdım gözümde :)
hiç aramayan sormayan, eve gelip gidip karışmayan, oh valla, konu sahibi aranıyorsun sen,,,:)kıymetini bil..

ben de çok şükür memnunum hayatımdan eşimle de sorunu m yok çok şükür inşallah ta olmaz
ayrı şehirlerde yaşamanın artıları var tabi ki

bu arkadaşları yılın talihlileri ilan ediyorum

öyle demeyin hanımlar insan bekliyor bn 2 senedir hergün arardım artık aramıyorum resmen bi duvar bn her yere çağırırdım onu onu bile sorun yapıp oğluna şikayet etmiş heryere onunla gidelim istiyo diye donuk şey..

demek ki fazla ilgilenmeyeceksin

kaynanan aranıza mesafe koymuş

söyle bir gözümde canlandırdım...hayalı bile güzelll ahh ahhh..yok yok bu rüyadan uyanmak ıstemıyorum...geceligimi giymişim salına salına yürüyorum evde kocacıgıma dogru..pat kayıvalıdem cıkıyor yan odadan .hayal etmek bile harammm...sen git bieyerlere bagısta bulun canım..allaha sükret :) :) şanslı kullardan birisin...

konu sahibi arkadaşım başına devlet kuşu konmuş haberin yok en olmadık anda evine gelse senin adına planlar yapsa oturmalara götürse daha mı iyi:)keşke bende senin gibi olsam k.validem benden uzak olsun mısıra sultan olsun ama nerdeeee

Son düzenleme:
Bizde tayin dolayısıyla ayrı şehirlerdeyiz kv ile ama yazları yanına gittiğimizde gayet güzel anlaşırız..
5 yıllık evliyim ve bugüne kadar hiç kırmadık birbirimizi,,
Sanırım işin sırrı saygı ve anlayış...
O beni gelini gibi değil evladı gibi sevdiği sürece,, bende onu kaynana olarak değil anne olarak benimsediğim sürece,
karşılıklı saygıyı ve anlayışı birbirimizden esirgemediğimiz sürece daha çok yıllar inanıyorum ki kırmayız birbirimizi...

bu durumda olmak ta çok kötü sizi anlıyorum

Ne kaa güzel , ne kaa güzel:)))
Yinede oğlunun evini 1 kere bile görmemiş olması garip.
Mesafeli bir tip bile olsa enteresan geldi bana.
Aman dert mi bu güzelim keyfine bak.
İsterse arar da , gelir de.
Durduk yere kaşınma bence

kızlar tüm yorumları okudum ve gülmekten kendimi alamadım:))ne çok tip kayınvalide tipi varmış:)) başıma gelceklerden bu kadar çok haberdar olmakta iyi bişey değil aslında..bu önyargıyla bana ne söylense yanlış anlarım artık inşallah bende şanslı olanlardan olurum ama erkek arkadaşım çok anneci

Ne cok ceken var kayinvalidesinden allahtan bu konuda cok sansliyim kayinvalidemle coooook iyi anlasiriz hakkini yiyemem kendi annemden daha anlayisli yaklasir bana herzaman kendi evladi gibi görür sever sayariz birbirimizi arabayla 10 dk.lik mesafese oturuyoruz haftada 1-2 kere görüsürüz genelde biz gideriz ama onlarda aramadan cat kapi gelmezler hicbiseyime karismaz oraya gittigimizde bana is yaptirmak istemez kendi yapmak ister isten kastim cay koymak yemek hazirlarken yardim etmek masayi toplamak falan ama bende ona birakmam yardim ederim birlikte yapariz hasta falan olsam arar nasilsin kizim biseye ihtiyacin varmi diye herhangi bi konuda yardim istesem geri cevirmez elinden geleni yapar baskalarinin yaninda hakkimda hep guzel seyler söyler evliligimin 5. senesindeyim ve allaha sükürler olsun aramiz gayet iyi allah bozmasin diyorum. Allah isteyen herkese böyle bi kayinvalide nasip etsin insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…