- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
bu arkadaşları yılın talihlileri ilan ediyorum
10 dk mesafedeyiz görümcele...
2.5 yılda 3 kez geldi...
1. yemeğe
2. kavgaya
3. komşunun cenazesine....
3 kez aradı....
1. nabıyon ne ediyon..
2. tehdit
3. evden kovmak için....
abi ne ne kocadan yana şans var bende ne kocamın ailesinden yana...
valla kötü niyetli saygısız biri değilim ama kızlar annesinin kaderini yaşarmış demek doğruymuş...
canım ya eşinde mi iyi değil o çok kötü bir durum allahım yardımcın olsun..
1.5 yıllık evliyim farklı şehirlerdeyiz 1 kere geldi yanıma 10 gün zor kaldı ,ararsam konusuruz yoksa aramaz beceremediğini söyler ama ben yine de hiç gönül koymadım her seferinde şen şakrak konusurum hafiften iğneler gibi olursa da hiç çekinmeden lafımı söylerim tabi eşim çok anneci olmadığı için karışmaz dediklerime bende saygı çerçevesinde hoşuma gitmeyen şeyler olunca söylerim.Bu ay doğum yapacam onun için bile çocuk ele avuca gelince gelirim dedi ben de iyi o zaman seneye bebek yürürken gelirsin dedim :)) yani çok takmayın sevin kayınvalidelerinizi sonucta eşinizi doğurmuş yetiştirmiş ve ileride bizde kayınvalide olucaz ne ekersek onu biçeriz
bu arkadaşları yılın talihlileri ilan ediyorum
öyle demeyin hanımlar insan bekliyor bn 2 senedir hergün arardım artık aramıyorum resmen bi duvar bn her yere çağırırdım onu onu bile sorun yapıp oğluna şikayet etmiş heryere onunla gidelim istiyo diye donuk şey..
konu sahibi arkadaşım başına devlet kuşu konmuş haberin yok en olmadık anda evine gelse senin adına planlar yapsa oturmalara götürse daha mı iyi:)keşke bende senin gibi olsam k.validem benden uzak olsun mısıra sultan olsun ama nerdeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?