Kayinvalide gelsin mi?

Veba dediğinizde baska tür bulaşıcı bir hastalık zaten. Vebali gibi dediğiniz aslında hava yoluyla bulaşan ölümcül hastalık karşısında insanların kendilerini ve ailelerini korumak için davranış şekli.

Verem hava yoluyla bulaşan kitleleri etkileyenbilen tehlikeli bir hastalık. Aşılar sayesinde neredeyse hayatımızdan çıkmış ama işte verem savaş diye bir şey var. Başka hangi hastalık için böyle bir yapı var ki türkiye de. Tehlikeli işte. hani kp hepatit c olsa yine kötü bir hastalık ama kanla bulaşır. Yanına yaklaştıramasa haklısınız ama işte hava ile bulaşan ölümcül hastalık. İnsanın kendine ve yeni doğanını sakınmak kadar normal bir şey olamaz. O kp ve kv nin hatta o sabinin babasinin yatacak yeri yok. Böyle bir kötülük düşmana yapılmaz.

Konu sahibi. Bebeğine hastayken temas olmuş. Lütfen bebeğinize ve sana test yaptırın. Verem savaşa gidin bilgi alin

Yıllar öncesinin konusuymuş, inşallah bebecik sağlıklıdır. Ben yazmazsam çatlarım ama bunu, yeni doğmuş evladını düşünmeyen kocayı ben alırım duvara çarparım. Annesinin babasının bulaşıcı hastalıklarını saklayacak ve bebeğimizi tehlikeye atacak adamı kapının önüne koyarım. Bu alttan alınacak bir durum değil. Adam babalığını bilecek, evladını gerektiğinde kendisinden bile koruyacak. “Bilmem kimin bilmem nesi hastaydı da bulaşmadı” ile olacak iş değil bu. Kusura bakmasın herkes bu kadar eski konuya yazdım ama dayanamadım.

Daha sonra açtığı konuda da bebeğinin kocası tarafından istismar edildiğinden şüphelenmiş konu sahibi İnşallah öyle birşey olmamıştır ama adam normal bir insan değil zaten çok bariz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…