Kayınvalide evinde kavga

Zaten konu sahibi size değil eşine yapmış nazını. Eş hani çocuğu birlikte yaptığı insan.
Ki bende eşine yapmasını soyluyorum, kayınvalidesinin evine gidip o yemegi yapma şu yemegi yapma demesi cok itici. Bide ozellikle belirtiyor sabah 6da tavuk yapıyor diye. Kadının evi değil mi, isterse 3 te yapar kime ne

Ki bende eşine yapmasını soyluyorum, kayınvalidesinin evine gidip o yemegi yapma şu yemegi yapma demesi cok itici. Bide ozellikle belirtiyor sabah 6da tavuk yapıyor diye. Kadının evi değil mi, isterse 3 te yapar kime ne

çünkü özellikle sabah daha çok bulanıyormuş da o yüzden sabah bari yapmasın diyor.

Sizin evinize misafir gelince hiç onun rahatını düşünmüyor musunuz? Bu kadar katı olmaya ne gerek var. Altı üstü iki gün karın doyurulacak yani. Kalpler kırılıyor, evden hamile kadın yaka paça gönderiliyor. Bu kadar mı önemlidir mideye girecek yemek. Ben gerçekten bunu anlamakta zorluk çekiyorum.

Prens ve prensesler kadar her naza niyaza sen prens / prenses değilsin diyenler de itici bence. İn san sevdiklerine de iki naz yapamasın mı? Ben hep derim, keşke erkekler de doğursa, benim kocam benim çocuğumu doğuracak olsa ona 9 ay gözüm gibi bakarım.

benimde ilk 3 ayım cok kötüydü. sürekli kustum 3 kilo verdim. evde kesinlikle yemek pişmedi ben tost yiyordum eşim dışardan söylüyodu yada anneler gönderiyordu bir süre sonra onada dışarda ye gel dedim o kadar dayanamazdım.
burda konu sahibinin tek hatası kurban bayramında bir yere gitmek olmuş. heryer et kokar bence çıkmamalıydı.
ama eş ve kv ye diyecek söz bile yok ölmezlerdi evde 2 gün bişey pişirmeseler.

çünkü özellikle sabah daha çok bulanıyormuş da o yüzden sabah bari yapmasın diyor.

Sizin evinize misafir gelince hiç onun rahatını düşünmüyor musunuz? Bu kadar katı olmaya ne gerek var. Altı üstü iki gün karın doyurulacak yani. Kalpler kırılıyor, evden hamile kadın yaka paça gönderiliyor. Bu kadar mı önemlidir mideye girecek yemek. Ben gerçekten bunu anlamakta zorluk çekiyorum.

Prens ve prensesler kadar her naza niyaza sen prens / prenses değilsin diyenler de itici bence. İn san sevdiklerine de iki naz yapamasın mı? Ben hep derim, keşke erkekler de doğursa, benim kocam benim çocuğumu doğuracak olsa ona 9 ay gözüm gibi bakarım.
Bana bu kadar uzuun uzuun savunmanıza gerek yoktu, ben eşi değilim eşine savunun :) ben düşüncemin arkasındayım, hamile tripleri itici bana göre. İyi günler :super:

Kacan tamamen hatali onu gec de.
Diger konuda sen de haklisin ev hakli da.

Yani evde yemek de pisecek me bileyim kizartma da olacak tavuk da.

Keske yemek piserken sen odanda kalip cami pencereyi acsaydin.
En bastan bunu yapsaydin

Yani senin miden bulaniyor sonuna kadar haklisin ama millet de yemek yicek yani.

Arasi bulunabilirdi 2 gun icin
Kotu olmus
Esim abartmis da abartmis
Hakaret bile etmis

Bilemedim

Dolu demeyelim de, ciddi anlamda irrite oldum. 1 hafta sonra düğünüm var. Hamilelik banada yakın belki :) ama ben hamileliğimi insanları darlayarak geçirmeyeceğim. Gerekirse evimde otururum 9 ay :KK66: @ikihece
Ama siz cok buyuk konusuyosunuz su an. Su icip kusarken bu yazdiklariniz aklina gelmesin sonra. Cunku sudan bile tiksinen insanlar var hamilelikte. Tecrube etmediginiz seyler hakkinda insanlari kirarcasina yargilamayin derim.

Ama siz cok buyuk konusuyosunuz su an. Su icip kusarken bu yazdiklariniz aklina gelmesin sonra. Cunku sudan bile tiksinen insanlar var hamilelikte. Tecrube etmediginiz seyler hakkinda insanlari kirarcasina yargilamayin derim.
Su içip kusabilirim, tv de yemek gorunce midem bulanabilir. Ben bunlar için büyük konuşmuyorum. Hamileliğimi evimde geçiririm başkalarını darlamam yemek yapma kokuyor gibisinden. Bu konuda büyük konusabilirim çünkü benim elimde prenses triplerine girip girmemek.

Bir arkdşım isveç te yaşadı, kadınlar doğuma bisikletiyla geliyor, doğum yapnca, bisikletin arkasına ana kucağını koyuyor çıkıyor demişti. Bu derece normal bir olay, bizim ülkede hamileler kendilerinide çevresindekileride bayıyor.
hay agzina saglik!

nazinizi gecirememissiniz, fazla naz bayagi usandiriyor malum. kaldi ki bayram gunu kadin gelenine gidenine hazirlik yapacak tabi, ne bekliyosun. kadin nasil caliskanmis ki bak sabah 6da kalkip tavuga girismis.
kocan haksiz diyenlere katilmiyorum, biktirmiicaksin iste adami. iyi yapmis.

Sabahları bulantı daha üst boyutta oluyor, ayrıca tavuk zaten kokan bir şey. Ben bazen düşününce bile et kokusunu miden bulanıyor, hamile filan da değilim. Ayrıca bizim kültürümüzde misafirperverlik diye bir şey vardır, misafire göre yaşam tarzımızı belirleyen bir milletiz. Benim evim ben misafir sevmem, onlara da uymam diyen insana da saygım sonsuzdur, ama öyle insan da mutlaka bayramın birinci günü gelin bizde olacak diye de tutturmaz.

Bu arada yemek yapmasın evde demek konu sahibine de düşmez, biraz daha kokuya dikkat edebilir diyebilir ama. Ayrıca hiç bir şey de kocanın yaptığını haklı çıkaramaz. Konu sahibi naz yapsa da yapmasa da.,bu adam olamamış.

Gelinin bulantısını çektiği bebek kayınvalidenin de torunu değil mi biye boyle keskin çizgileriniz var. Kaldı ki evime misafir gelse kan bağım olmasa bile bulantısı varsa dikkat ederim merhamet ederim
kesinlikle haklısınız. benim eşim ben hamile kaldıktan sonra dükkana hamile biri gelirse mutlaka oturtturuyorum bişeyler ikram ediyorum dışardan geçenlere bile oturun dinlenin demek istiyorum diyordu. bulantısı olmasa bile hamile bir kadına az biraz özen gösterilmeli. bazı insanlar ne kadar katı.

hay agzina saglik!

nazinizi gecirememissiniz, fazla naz bayagi usandiriyor malum. kaldi ki bayram gunu kadin gelenine gidenine hazirlik yapacak tabi, ne bekliyosun. kadin nasil caliskanmis ki bak sabah 6da kalkip tavuga girismis.
kocan haksiz diyenlere katilmiyorum, biktirmiicaksin iste adami. iyi yapmis.
Ha yani öyle erkekler canları sıkılıp istedikleri olmayınca kadını bir paket gibi postalayabilir.

Sabahları bulantı daha üst boyutta oluyor, ayrıca tavuk zaten kokan bir şey. Ben bazen düşününce bile et kokusunu miden bulanıyor, hamile filan da değilim. Ayrıca bizim kültürümüzde misafirperverlik diye bir şey vardır, misafire göre yaşam tarzımızı belirleyen bir milletiz. Benim evim ben misafir sevmem, onlara da uymam diyen insana da saygım sonsuzdur, ama öyle insan da mutlaka bayramın birinci günü gelin bizde olacak diye de tutturmaz.

Bu arada yemek yapmasın evde demek konu sahibine de düşmez, biraz daha kokuya dikkat edebilir diyebilir ama. Ayrıca hiç bir şey de kocanın yaptığını haklı çıkaramaz. Konu sahibi naz yapsa da yapmasa da.,bu adam olamamış.
Kocasını ben zaten savunmuyorum, eşi hamile olsa da olmasa da kızıp tek basına otogara bırakmak falan zaten cok yanlıs. kv nin konu sahibine saygısızlık yaptıgını da dusunmuyorum. Kadın iyi niyetinden patates kızartması yapmak istemis kahvaltılık yiyebiliyor diye. Belki de kayınvalidesi tutturmamıstır illa bize gelin diye, bilemeyiz.

Sizi anlıyorum ancak annenizin evinde hicmi et kızartma kokulu yemekler pişmedi peki. Balkona kapıya çıkacaksınız mecbur arada eşinizle dışarı bayramlaşmaya akrabalara her gittiğiniz yerdede ne pişiriyoruz benim.midem bulaniyo diyemezsiniz. Sabırlı olmak lazım geçici süreç.

Ben bu "millet evinde yemesinmi" olayini anlayamiyorum. Sanki kizartma olmasa millet ölecek. Gayet yumurta domates karpuz gibi şeyler ile çok güzel kahvalti yapilabilir.

Ben hic migde bulantisini yaşamadim hamileliğimde ve yinede konu sahibi ile empati kurabiliyorum. Ki ben onu tanimiyorum yani eşi hayli hayli empati kurabilmeli.

Keşke böyle insafziz bir adam ile evlenmeseydin M Minigimibeklerken Eminim bundan öncede vukuatlari olmuştur. En iyisi boşanmak fakat yapmazsin. Bare hiç değilse süründür. O gelip özür dilemeden önce asla evine geri gitme.

Kacan tamamen hatali onu gec de.
Diger konuda sen de haklisin ev hakli da.

Yani evde yemek de pisecek me bileyim kizartma da olacak tavuk da.

Keske yemek piserken sen odanda kalip cami pencereyi acsaydin.
En bastan bunu yapsaydin

Yani senin miden bulaniyor sonuna kadar haklisin ama millet de yemek yicek yani.

Arasi bulunabilirdi 2 gun icin
Kotu olmus
Esim abartmis da abartmis
Hakaret bile etmis

Bilemedim
Konu sahibinin eski konularina baktım da; eşi hep hakaret etmiş, küfür etmiş, tartaklamis....

X