Anahtar mevzusu bende de vardı , evlendiğim zaman kendi anneme çok yakın oturuyordum , hem anneme hem kayınvalideme evimin anahtarlarını vermiştim , dakika 1 gol 1 oldu , daha ben balayındayken evime girdi , evimize alışveriş yapmış da onları yerleştirmek adına ki daha önce bunun konusu olduğunda eşime de demiştim düğün sonrası girilsin istemiyorum , çünkü düğünden gece 12:00 de eve girip , sabah 6'da balayı için evden çıkmamız gerekecekti ve odamı kimsenin görmesini istememiştim . Dedim ki sen benim evime girersin bunu istemediğimi bilmene rağmen , bekle kızım dedim kendime elbet gün gelecek .
Çalışıyorum ben , bu sebeple de yemek yapıp evinden bize getirmeler başladı , öncesinde evime girdiğinde arardı kızım işte yemek yaptım ocağının üzerine bıraktım falan diye , ben de bir şey demezdim sinir olduğumla kalırdım , Allah razı olsun yapıyorsun ama gelmeden önce arasana evin müsait mi diye. Sonraları baktım artık eve girdikten sonra arayan kayınvalide onu da yapmaz oldu , işten bir geliyorum ki , bakıyorum ocağın üzerinde yapmış olduğu yemekler ki eşim bile bir gün dedi ki annem seni aradı mı onun bile dikkatini çekmiş ama tabi ben eşime söylesem kıyameti koparır biliyorum çünkü .
kayınvalidem habersiz gelip gittiği bir gün evimin anahtarını biz de unutmuş

Akşam oldu eve geçtim baktım aradı , eşim de evde , aaa evet anne biz de unutmuşsun dedim , tamam kaldırıyorum kenara veririm sana dedim

, 3 adet anahtarı farklı ilçelerde farklı farklı çöp kovalarına attım :))))) Sonra da "çanta değiştirirken kaybolmuş galiba"dedim

yılmadılar ama eşim kendi anahtarını verdi , ben de bir akşam iş çıkışı arkadaşlarla buluştum biliyorum anahtarı yok eşimin kaldı mı kapıda , gitti annesinden aldı anahtarını.
Sonra kendi evimize çıktık şükür , taşınma esnasında eşim en az 10 kez , annesi en az 50 kez anahtar mevzusunu açtılar ,ben de "hı hı, tamam tamam, aaa bak yine unuttum yaptırmayı" deyip geçiyorum.
Hatta annesi "aman ne değerli eviniz var , güvenemediniz gitti bile"dedi , Ben ne mi yapıyorum balayındayken bana yaptığı hareketinin acısını yavaş yavaş çıkmasını ve bu laf sokmalarının umurumda olmamasının keyfini yaşıyorum .