- 27 Nisan 2009
- 2.535
- En iyi cevaplar
- 2
- 3.586
- 683
Konularını okusanız allah akıl fikir versin kendisine. Eşi iyi dayanıyorKonunun sonunda benzer konular diye bir şey oluyor ya 5 konunun 4’ünü siz açmışsınız. Biraz abartıyor olabilir misiniz acaba
Sana herşey müstahak. Sahi çok güvendiğin anneni herşeye koşturup kv deni kaç hafta eve kabul etmemiştinde, anneciğinde seni ortada bırakmıştı napıcam diye sızlanıp konu açmıştın dimiYeri geliyor haftada birde göruyo ama o koku bebegime sindikyen sonra sinirlerim yipraniyo. Annelik elbette ANNE ve BABAnin bakmasin gerektirir . Yeri geldigindede anneanne/babanneden yardim alinir okadar
Sen hiç nir zaman güler yüz göstermedin , ya gösterdin yada konularını kafadan attın durdun. Açta oku geçmiş konularını.Sanki beni cok taniyormus gibi :))) nice cocuklarini hic göstermeyenler var ayrica ben bi kadin/gelin olarsk neler yasadimda bu hale geldim dusundunuzmu? Ben yinede iyim yeri geldiginde haftada bir-iki bile oluyor görusuldugu ve her seferinde guleryuz saygi gösteroyorum ama o benim evladim kendi cocuguymus gibi sahipleniyor, bit ton parfum kokuyor eski carsaflari ördum getirdim diye sinirimi bozuyor ustelik hepsi eski ve kokuyor. Benim kocamin tek hatasi pasif olmasi her konud
Yeni dogmuslara özel hoppala yani ayarlari ona göre ki azar azar kontrol altinda otutturoyotuz2,5 aylık bebeği hoppalaya koymak mı? Şaka desin biri! Keşke o hoppalada kalacağına kucak kucak gezseydi yavrucak.
Severek evlendiğiniz ve üzerine bir de çocuk yaptığınız sevgili kocanızı da kayınvalideniz yetiştirdi.Madem kadını hiç beğenmiyorsunuz o kadının yetiştirdiği sevgili eşinizle nasıl evlendiniz hayret doğrusu.Ben pek kimseye birakamam biraz pimpirikliyim. Biraksam anca esime veya kenfi Anneme cunku beni o yetistirdi.. kvye bu kadar kucukken birakamam cunku nasil bakigagina guvenemem su fln vermek istedi ilk haftalar musade etmedim. Bebekle cikiyorum disari hergun gidicegum yerlere göturmeye calisiyorum hep. Eskisi gibi spor salonuna gidemiyorum diye uzuluyorum ama ramazan gecsin esime birakivsm
Evet her görustugumuzde ayni, illa kucaginda olucak surekli uykusunu bile aliyor bozuyor uykusunu cocuk huzursuz oluyor salliyor göturuyor hic vermek istemiyor… Ilk bebegim ve kizim 2,5 aylik. 2 yillik evliyim, evlerimiz yurume mesafesinde 10dk ama sıkı fıkı degilim cok gidip gelmem.Mesafeyi daha önceden ayarladim ve sık görusmuyorum yakin oturdugmuz halde ya 2haftaya bir veya nasil denk gelirse. Hic bi sekilde kimseden yardim flnda istemedim cocuk bakiminda, kendim bakiyorum sirf bana karisan olmasin diye ve kendim yapmak istiyorum anneligi cunku annelik bunu gerektirir. Cok sukur en zor gunleri atlattik esimle birbirimize yardimci olduk oluyoruz..
Kvyle her görustugumuzde tuhaf hem parfum hem eski kiyafet kokusu var uzerinde ve gercekten her seferinde kokusu bebegimin kafasina siniyor… biktim bu durumdan esimede diyemiyorum uzulmesin dike, bildigniz parfum tuhaf kokuyor her seferinde yikayamiyorumda. Ne yapmaliyim?
Esime kimse öpmesin diye bastan dedim yapmadi ama son 1-2 sefer geliyor kafasindan öpuyor vs.
Kendisi bi 7 torun buyutmus cunku kaynim, görumce vs sıkıldıkca atmislar cocuklarini kayinvalideue, nerdeyse her haftasonu ondalar. Su kadar cocuk buyuttum kafasinda herkes ve benim bebegimi benden dags iyi biliyor gibi davraniyor karismak istoppar..
kendim herseyi ögrenip bakmak istedigim icin garip cocuk göstermiyor gibi göruyo esimin ailesi ama hep ben mecbur hissediyorum kendimi kvyi aramayi cocukla yuruyuse gidelim veya gel diye ama istiyorumki esim kendi arasin etsin, zaten canim cikiyor akssmlari yorgunlukyan birde herkese gel git diye sormaktsn yoruldum. Son haftada 2 kez dedim uymuyor. Kendiside beni aramiyor sadec esimi öyle olunca bende bundsn sonra aramak istemiyorum esimle arada gider gelinir okadar..
Ilk defa esimin ailesi/akrabalaeiyla görustuk ve kalabalikti ortam. Esimin kardesleri gördu zaten bebegi ama bebegimi yemek yerken vermek istemedi beni yemek yesin bahanesiyle.lasini getirdim bebegimin sirf kucaktan kucaga gezmesin yanindada duruyim diye ama aksam boyu o kucaktan o kucagaydi bebegim. Bunca zaman zor atlattim kalabalik ortama girmemeyi bide ilk defa öule kalabalikta rahat edemedim. Koyalim hoppalaya diyorum guzellikle kvye yok durmaz diyip göturiyo cocugumu cocuk onda raharsiz oluyor agliyor hem kokudan hem rahat edemiyor. Anneligi yapmama musade etmiyor.
Daha sonra emzirdukten sonea aldim koydum hoppalaya eve gidene kadar ayrilmadim yanimda bebegimde mutlu mesut oturdu hoppalasinda…
Abartmiyorum sadece yenu bi anneyim ve bebegim benim hassas noktam. Cocuk yetistitme bakma konusunda farkli dusuniyoruz ki kafa yapilaeimiz cok farkli esimin ailesiyle. Kendimi onlar icinde yalniz ve garip hissediyotum eski kafalar biraz..
Esimde pasif biri ama yinede dedi daha önce öpmeyin cocigu, tv ekranina baktitmayin diye yinede bebegin dibine dusuyolar öpuyolar kafasimdan vs ve sigara iciliyor balkonda, geldiklerinde kokuyor..
Nasil bas edicem bu tarz seylerle?
Surekli benmi pesinden kosup gel git diye aricam? Kendi arasin görmek istiyosa?
Eskiden cat kapi olayida vardi esim ayar verdi
Bebek hoppalaya konulmaz, bitti!Yeni dogmuslara özel hoppala yani ayarlari ona göre ki azar azar kontrol altinda otutturoyotuz
Hopppala neymiş çok merak ettim.Bebek hoppalaya konulmaz, bitti!
Bebeğin omurgasını her şeyini mahveden bir şey. Küçücük bebe ya şok oldumHopppala neymiş çok merak ettim.
Hemen bakayım.
Hiç bilmiyormuşum.Bebeğin omurgasını her şeyini mahveden bir şey. Küçücük bebe ya şok oldum
Galiba ayni kafadaniz neyseki ztn cok kalabalikta görusmuyorum az az görusuyorum surekli diken ustunde durmak yoruyor birde istemedigim seylerin olmasi… yo görmek isteyen kendi arasin sorsun hep benim sormamla degilHopppaala nedir bilmiyorum da ben de çocuğumun kucaktan kucağa gezmesinden çok rahatsız olurum.
İnsanlar öpmeseler bile burnunu dayıyor sanki mikroplar bir tek öperek geçiyor.
Çok kavgalar ettim,psikolojim bozuktu iyice tırlattım.
Çözümü insanlarla seyrek olarak görüşmekle buldum. Hiç görüşmediğim zamanlar bile oluyor.
Ben öyle sizin gibi hiç kimseyi aramam,arayamam.
Bilmeden konusuyorsunuz hanimefendi öyle olss satilmaz piyasada ha kotu markalar nasil bilmrm ama hoppalada ztn bebek kontrol icinde olucak ve 1 saaten fazlasi zarar onun disinda bi zarari yokBebeğin omurgasını her şeyini mahveden bir şey. Küçücük bebe ya şok oldum
Tepkinizi belli edin , sık görüşmeyin...Evet her görustugumuzde ayni, illa kucaginda olucak surekli uykusunu bile aliyor bozuyor uykusunu cocuk huzursuz oluyor salliyor göturuyor hic vermek istemiyor… Ilk bebegim ve kizim 2,5 aylik. 2 yillik evliyim, evlerimiz yurume mesafesinde 10dk ama sıkı fıkı degilim cok gidip gelmem.Mesafeyi daha önceden ayarladim ve sık görusmuyorum yakin oturdugmuz halde ya 2haftaya bir veya nasil denk gelirse. Hic bi sekilde kimseden yardim flnda istemedim cocuk bakiminda, kendim bakiyorum sirf bana karisan olmasin diye ve kendim yapmak istiyorum anneligi cunku annelik bunu gerektirir. Cok sukur en zor gunleri atlattik esimle birbirimize yardimci olduk oluyoruz..
Kvyle her görustugumuzde tuhaf hem parfum hem eski kiyafet kokusu var uzerinde ve gercekten her seferinde kokusu bebegimin kafasina siniyor… biktim bu durumdan esimede diyemiyorum uzulmesin dike, bildigniz parfum tuhaf kokuyor her seferinde yikayamiyorumda. Ne yapmaliyim?
Esime kimse öpmesin diye bastan dedim yapmadi ama son 1-2 sefer geliyor kafasindan öpuyor vs.
Kendisi bi 7 torun buyutmus cunku kaynim, görumce vs sıkıldıkca atmislar cocuklarini kayinvalideue, nerdeyse her haftasonu ondalar. Su kadar cocuk buyuttum kafasinda herkes ve benim bebegimi benden dags iyi biliyor gibi davraniyor karismak istoppar..
kendim herseyi ögrenip bakmak istedigim icin garip cocuk göstermiyor gibi göruyo esimin ailesi ama hep ben mecbur hissediyorum kendimi kvyi aramayi cocukla yuruyuse gidelim veya gel diye ama istiyorumki esim kendi arasin etsin, zaten canim cikiyor akssmlari yorgunlukyan birde herkese gel git diye sormaktsn yoruldum. Son haftada 2 kez dedim uymuyor. Kendiside beni aramiyor sadec esimi öyle olunca bende bundsn sonra aramak istemiyorum esimle arada gider gelinir okadar..
Ilk defa esimin ailesi/akrabalaeiyla görustuk ve kalabalikti ortam. Esimin kardesleri gördu zaten bebegi ama bebegimi yemek yerken vermek istemedi beni yemek yesin bahanesiyle.lasini getirdim bebegimin sirf kucaktan kucaga gezmesin yanindada duruyim diye ama aksam boyu o kucaktan o kucagaydi bebegim. Bunca zaman zor atlattim kalabalik ortama girmemeyi bide ilk defa öule kalabalikta rahat edemedim. Koyalim hoppalaya diyorum guzellikle kvye yok durmaz diyip göturiyo cocugumu cocuk onda raharsiz oluyor agliyor hem kokudan hem rahat edemiyor. Anneligi yapmama musade etmiyor.
Daha sonra emzirdukten sonea aldim koydum hoppalaya eve gidene kadar ayrilmadim yanimda bebegimde mutlu mesut oturdu hoppalasinda…
Abartmiyorum sadece yenu bi anneyim ve bebegim benim hassas noktam. Cocuk yetistitme bakma konusunda farkli dusuniyoruz ki kafa yapilaeimiz cok farkli esimin ailesiyle. Kendimi onlar icinde yalniz ve garip hissediyotum eski kafalar biraz..
Esimde pasif biri ama yinede dedi daha önce öpmeyin cocigu, tv ekranina baktitmayin diye yinede bebegin dibine dusuyolar öpuyolar kafasimdan vs ve sigara iciliyor balkonda, geldiklerinde kokuyor..
Nasil bas edicem bu tarz seylerle?
Surekli benmi pesinden kosup gel git diye aricam? Kendi arasin görmek istiyosa?
Eskiden cat kapi olayida vardi esim ayar verdi
E sigara da zararlı ama satılıyor. Bu nasıl mantık yav ababsskslaBilmeden konusuyorsunuz hanimefendi öyle olss satilmaz piyasada ha kotu markalar nasil bilmrm ama hoppalada ztn bebek kontrol icinde olucak ve 1 saaten fazlasi zarar onun disinda bi zarari yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?