Kayınvalide adayım beni görsün istemiyorum

işin kötü yanı benim kayınvalidem incecik aslında sevgilimin ailesindeki bütün kadınlar incecik. teyzesi adeta sıfır beden, ebru şallı gibi geziyor ortada, pilates hastası

yani böyle fit aileye gelin gidecek olup da 15 küsür kilo alarak şahane bir iş başardım

Ozaman sorun yok kayinvaliden eskiden hicmi kilo almamisdir sanki illaki alddigi zamanlar olmusdur kadinlarin en büyük problemleri oldugunuda biliyodur hemde facedeki resimlerinide görmüsdür bence kendine bosuna sknti yapiyorsun sen rahat oldukca kimse birsey diyemez deseler bile zaten diyetteyim dersin olur biter kendini nasil olursan olsun sevdigin ve ailesinin yaninda rahat hissetmen lazim ve onlarinda rahat hissetirmesi lazim ..

kayınvalidem 4 çocuk doğurmuş ve yaşı benim anneanneme yakın ama benden zayıf oyy nerelere gideyim...

Onlar öyle diye seninde öyle olman gerekmiyor bunu sakin düsünme .. hemde sifir beden güzellikmi hayir bence kendilerini belki sadece bu yüzden bile güzel hisseden kadinlar var. illaki onlarinda orasinda burasinda kusurlari vardir belki senin kadar güzel bir yüze bile sahip degillerdir .. kiyaslama yapip kendini harap edersin ancan

kayınvalidem 4 çocuk doğurmuş ve yaşı benim anneanneme yakın ama benden zayıf oyy nerelere gideyim...

Bazi genler ne yesede kilo almiyor bazisi iste su icse kilo aliyor ., hemde kaynanan ne gülerdi bu laflarini duysa sen ne dert etmissin kendine diye bence o gün git ve uzun birsey giy alt giysin bol üstündekide dar olsun yada tam tersi ama ne tam bol giyin nede tam dar kendini rahat etcek sekilde takil

Canım kv zaten erkek arkadaşına kilonla ilgili soru sorduysa resimlerden falan görmüştür mutlaka seni. Yoksa nerden aklına gelecek durup dururken sormak. Kaçmakla da halledilmez ki.. Sen kilolarını en az belli eden bi kıyafetle git, bir an önce de spora diyete başla.

Uzduysem cok ozur dilerim.hic öyle bir amacim yoktu.
Insallah istedigin kiloya inersin bir an once.

haklısın aslında canım. bence de kızı filan gösterdi veya komşusu...ben belki de ordaki yaşam tarzımı bildiği için ve en son gördüğünde almış olduğum için daha da aldım mı diye merak ettiğini düşündüm...

alan razı veren razı
ailesi senin kilolarını sorun etmeyecektir
hee en fazla ne olur
bir iki fiskos yaparlar aralarında
yada samimi insanlarsa
sana bunu incitmeden söylerler

aslında kendimi senin yerine koyarsam
sanırım bende istemezdim
ama birde mantıklı düşünmek lazım
insalar bu görüşmeme sebebin altında
farklı nedenler arayıp
içten içe dargınlık çekebilrler

bence en azından telefonla konuştuğunda
yaa gerçekten bu üniversite beni çok kötü etkiledi eski formuma kavuşana yada yaklaşana kadar
insan içine çıkasım gelmiyor
ama birkaç ay içinde
davet etmesinzde gelicem filan de
yarı mizahi yarı ciddi
sorununu ifade et

ben genç kızlığı boyunca kilo ile uğraşmış, evlenip, çocuk doğurunca zayıflamış biriyim. evet cinsim farkındayım
ve seni çok iyi anlıyorum, insan görüşmek istemez amaaaa kaçarı da yok o 15 kg gidene kadar görüşmemeye çalışırsanız kıracaksınız insanları. yani kv yi karşınıza alacağına şişko gelin olun daha iyi

benim o tontik hallerimde uyguladığım bir yöntem vardı, onlar demeden ben alay ederdim şişmanlığımla . onlar demeden ben der, susturudum onları

ilk buluşmada konuşulur zaten sonra geçer, sonra da siz verince kiloları biter, gideeer.

üzülmeyin siz hala tatlı dilli, kibar, güler yüzlü gelin adayısınız tontiş olsanız da onlar aynen kalıyor.

Boyun uzunsa 15 kilonun senin sandığın kadar bir değğişiklik yaratacağını sanmıyorum.... Resim koyarsan sevinirim...cidden merak ettim şuan:)

amanın:26: cnm zayıfla herseyden once ozguvenın ıcın

kesinlikle nişanlınızla mutluluğunuz önemli ..
Evlenmeden 60 kiloyken suanda 74 kiloyumm ..
Kayınvalidenize ne ki kilonuzdan ..
Benim ki vardığın yere uydun diyor ..

Dertsiz başa dert. Ortada aileyi seven bir gelin adayı, gelin adayını seven bir aile varken kilo aldım diye görüşmemek ve ailede "bizi istemiyor" izlenimi uyandırmak. gerek yok bence...

kız ne olacak bunu mu dert ettin kendine
ne güzel ilişkin varmış e annesiyle de aran iiymiş asıl davete 2. kez gitmezsen bence derdin olacak aranı bozmaya ne gerek var
biraz kilo aldın diye sorun etme bence gitmezsen gerçekten çok kırılacaktır

Bugünü boşver, değiştiremeyeceğin bir durum için üzülme.. 6 ay sonraki incecik olacağın günlerini düşün.. müstakbel kv ne, ders çalışmaktan ne kadar kilo almışım anlamadım diye işi şakaya vur, rejimdeyim de, 6 ay sonra eski haline kavuş...

Dogruyu söylemek gerekirse 1,5 senede 15 Kilo tabiki cok fazla Bence.
illaki degisim olmustur. Ama sen bunun farkina varip, 2,5 kg vermissin bile.
verirsin eskisi gibi olursun yine. Önemli olan Kilo vermeye devam edip, kendini daha
cok salmaman.
Tabiki kendin icin yap bunu, kimse icin deyil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…