- 22 Kasım 2010
- 11.136
- 19.633
- 498
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
-
Son zamanlarda ne çok konu açar oldum =) Ama burdan gelecek sağduyulu yorumlara ihtiyacım var.
Bundan taa 2 sene önce sevgilimin ailesi beni evlerine ilk kez akşam yemeğine çağırıyor, çok heyecanlıyım, nasıl davranmalıyım diye konu açmıştım. Şimdi dönüp bakıyorum da ne tatlı heyecanlarmış. Hele de şu anda içinde olduğum durumu düşünürsek...
6 senelik ciddi bir ilişkim var. Son zamanlarda çalkantılı günler yaşasak da çoğu benden kaynaklanan sorunlardı. Erkek arkadaşımı da ailesini de çok ama çok seviyorum. Ailesi de beni sever. Özellikle annesiyle aramız en başından beri iyi olmuştur. Onların evine akşam yemeğine gitmişliğim, bizim üniversite mezuniyetinde, sevgilimin abisinin nişanında, biz yurt dışına work and travel programıyla çalışmaya gitmeden önce bizi geçirmeye geldiklerinde, sevgilim askerdeyken yemin törenine beraber gittiğimizde, kısacası pek çok kez ailesiyle bir araya geldim. Her seferinde erkek arkadaşıma "Ne kadar güzel, aklı başında, tatlı dilli bir kız" vs diye annesi hep benim hakkımda güzel şeyler söylemiş sevgilime. Ben de özel günlerde onu hep ararım, hiç atlamam. O da sağ olsun ben yurt dışına staja gidip geldiğimde, başka şehre master yapmaya gitmeden önceki gün uğurlamaya gelmişti. Kısacası annesiyle hep iyi ilişkilerimiz oldu bu 6 sene içinde.
Sorun ne diyeceksiniz. Sorun şu ki, ben son 2 yıldır yüksek lisans sebebiyle başka şehirde yaşadım ve gerek beslenme tarzımın değişmesi, süreklidışardan fast food yiyeceklerle beslenmem, gerek sporu hayatımdan çıkarmam ve gerek çok yoğun bir bölümde okuduğum, sürekli projeler yetiştirmek ve yüksek lisans tezi yazmak durumunda olduğumdan çok stresli bir hayat yaşamamdan ötürü bu iki sene içinde 15 kg dan fazla kilo aldım ve görünüşüm ciddi anlamda değişti Bu zamana kadar hep uzun boylu, fit bir görünümüm varken şu anda özellikle basen bölgesinde yağları toplanmış, boy uzunluğu ve omuzlarımın genişliği sebebiyle iyice milli güreşçilere dönmüş vaziyetteyim ((
2 sene içinde her ay git gide kilo aldım, sevgilim başlarda bunu fark etmiyor ve hiç sorun etmiyorken o bile artık "Aşkım benim için hiç sorun değil ama hem senin sağlığın için, hem de kendini daha iyi hissetmek için kilo vermen iyi olur." demeye başladı. Ki her zaman politik konuşan bir insandır (
Bundan 1,5 sene önce, yani ben başka şehre taşınalı daha 3-4 ay olmuşken bile 5-6 kilo almıştım. O zaman sevgilim askerdeydi ve ben ailesiyle birlikte yemin törenine gitmiştim. Orda ailesine yeni hayatımdan bahsederken " Bu yoğunlukta spora eskisi gibi vakit ayıramıyorum. Yemekhanenin yemekleri de berbat olduğu için hep dışardan spiariş veriyorum. Biraz kilo aldım bu yüzden" demiştim ve bnun üzerine annesi de " Evet canım, bize yemeğe geldiğin zamana göre biraz almışsın. O zaman dal gibiydin. demişti Ve bu konuşmanın üzerinden 1,5 sene geçti, şu an o halimden 10 kilodan daha fazla kiloluyum ((((
Cidden ben de bu halimi beğenmiyorum ve 1 haftadır karatay diyeti artı yürüyüşle kilo kaybetmeye çalışıyorum. Ancak sırf bu sebeple, kilolarım yüzünden ailesiyle görüşemiyorum artık Mesela geçen ramazan sevgilimin annesi beni iftara davet etmişti, bir bahaneyle gitmedim Tabii biraz bozulmuş bunu sevgilimn ağzını aradığımda öğrendim. Bu ramazan henüz çağırmadı çünkü yeni bir eve taşındılar, onla uğraştılar. Daha tam yerleşmediler zaten. Aama yerleştiklerinde gene çağıracağını düşünüyorum Sevinmem gerekirken resmen fobi oldu bu bende Hatta inş çağırmaz diyorum. Daha o halimi kilolu bulan kadın şimdi kimbilir neler düşünecek. Doğum yaptığında ilerde kimbilir nasıl olur diyecek diye çok üzülüyorum Tüm bunları sevgilime söylemedim tabii.
Sizce abartıyor muyum kızlar? Az buz değil hani, 15 kilo civarı bir kilo aldım ve görünümüm cidden değişti, her gören çok almışsın, önceden böyle değildib vs diyor artık bu laflardan bıktım Kilo vermeye başladım, henüz 2,5 kilo verdim ama daha yeterli değil ( Sevgilimin ailesiyle, özellikle annesiyle 1,5 sene aradan ve bu kadar değiştikten sonra karşılaşmaya hazır değilim. Ama davetini 2.kez reddetsem de çok ayıp olacak. Kadının aklının ucundan bile geçmyiordur, neden uzaklaştı diye düşünüyordur kesin Resmen özgüvenimi kaybettim ya...
Bundan taa 2 sene önce sevgilimin ailesi beni evlerine ilk kez akşam yemeğine çağırıyor, çok heyecanlıyım, nasıl davranmalıyım diye konu açmıştım. Şimdi dönüp bakıyorum da ne tatlı heyecanlarmış. Hele de şu anda içinde olduğum durumu düşünürsek...
6 senelik ciddi bir ilişkim var. Son zamanlarda çalkantılı günler yaşasak da çoğu benden kaynaklanan sorunlardı. Erkek arkadaşımı da ailesini de çok ama çok seviyorum. Ailesi de beni sever. Özellikle annesiyle aramız en başından beri iyi olmuştur. Onların evine akşam yemeğine gitmişliğim, bizim üniversite mezuniyetinde, sevgilimin abisinin nişanında, biz yurt dışına work and travel programıyla çalışmaya gitmeden önce bizi geçirmeye geldiklerinde, sevgilim askerdeyken yemin törenine beraber gittiğimizde, kısacası pek çok kez ailesiyle bir araya geldim. Her seferinde erkek arkadaşıma "Ne kadar güzel, aklı başında, tatlı dilli bir kız" vs diye annesi hep benim hakkımda güzel şeyler söylemiş sevgilime. Ben de özel günlerde onu hep ararım, hiç atlamam. O da sağ olsun ben yurt dışına staja gidip geldiğimde, başka şehre master yapmaya gitmeden önceki gün uğurlamaya gelmişti. Kısacası annesiyle hep iyi ilişkilerimiz oldu bu 6 sene içinde.
Sorun ne diyeceksiniz. Sorun şu ki, ben son 2 yıldır yüksek lisans sebebiyle başka şehirde yaşadım ve gerek beslenme tarzımın değişmesi, süreklidışardan fast food yiyeceklerle beslenmem, gerek sporu hayatımdan çıkarmam ve gerek çok yoğun bir bölümde okuduğum, sürekli projeler yetiştirmek ve yüksek lisans tezi yazmak durumunda olduğumdan çok stresli bir hayat yaşamamdan ötürü bu iki sene içinde 15 kg dan fazla kilo aldım ve görünüşüm ciddi anlamda değişti
2 sene içinde her ay git gide kilo aldım, sevgilim başlarda bunu fark etmiyor ve hiç sorun etmiyorken o bile artık "Aşkım benim için hiç sorun değil ama hem senin sağlığın için, hem de kendini daha iyi hissetmek için kilo vermen iyi olur." demeye başladı. Ki her zaman politik konuşan bir insandır
Bundan 1,5 sene önce, yani ben başka şehre taşınalı daha 3-4 ay olmuşken bile 5-6 kilo almıştım. O zaman sevgilim askerdeydi ve ben ailesiyle birlikte yemin törenine gitmiştim. Orda ailesine yeni hayatımdan bahsederken " Bu yoğunlukta spora eskisi gibi vakit ayıramıyorum. Yemekhanenin yemekleri de berbat olduğu için hep dışardan spiariş veriyorum. Biraz kilo aldım bu yüzden" demiştim ve bnun üzerine annesi de " Evet canım, bize yemeğe geldiğin zamana göre biraz almışsın. O zaman dal gibiydin. demişti
Cidden ben de bu halimi beğenmiyorum ve 1 haftadır karatay diyeti artı yürüyüşle kilo kaybetmeye çalışıyorum. Ancak sırf bu sebeple, kilolarım yüzünden ailesiyle görüşemiyorum artık
Sizce abartıyor muyum kızlar? Az buz değil hani, 15 kilo civarı bir kilo aldım ve görünümüm cidden değişti, her gören çok almışsın, önceden böyle değildib vs diyor artık bu laflardan bıktım