• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvaldemle kavga ettik eşimle bosanıyoruz..

maviberru

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2016
24
54
3
37
Kızlar biraz uzun ama lütfen okuyun yorumlarınıza ihtiyacım var.. Kayinvaldem bir gün onlardayken benim duymadığımı zannederler kocama karının suratı neden asık surat asacaksa gelmesin istemiyorsa gelmesin tarzı konuşuyordu. Bu ilk şahit oluşum ama daha önce yapmışlığıda var. Duyunca saha da sinirlendim. 3 gün sonra oraya gittiğimde suratım asık oturdum. Evde yalnızdık. Konuşalım mı diye sert bir ses tonu ve beş karış suratla konuya girdi. Ne konusucaz anne konuscak bişey mi bıraktın arkamdan konuştun zaten dedim. Aaaa sen aklını almış gelmissin dedi annemi kasdederek. Burdan başladı konumuzla ilgili tek kelime konuşmadan kocamla evde kalmamak için evlendigimden (ki alakası yok kocamı ailemi karşıma alacak kadar sevdim) babamın evinde bişey gormedigimden, bu evliliğin artık bittiğinden buna onun karar vereceğinden, 5 yaşına gelince kızımı elimden alacağına kadar daha neler neler saydı.. Ben sustum mu susmadim tabi ama hakaret etmedim bunlara cevap neyse onları söyledim.. Akşam kocam eve gelmedi anasına gitti ve bana ne oldu bile demedi.. Bunun yüzünden biz birbirimize girdik aylardır sürüyor ve boşanma aşamasındayız.. size ilk sorum kocamın yaptığı sizce doğru mu? Bana gelip ne oldu demesi gerekmiyor muydu? Ayrıca sizce daha ilk kavgada bütün bunları sayan biri iyi niyetli midir gerçekten?

Kızlar biraz uzun ama lütfen okuyun yorumlarınıza ihtiyacım var.. Kayinvaldem bir gün onlardayken benim duymadığımı zannederler kocama karının suratı neden asık surat asacaksa gelmesin istemiyorsa gelmesin tarzı konuşuyordu. Bu ilk şahit oluşum ama daha önce yapmışlığıda var. Duyunca saha da sinirlendim. 3 gün sonra oraya gittiğimde suratım asık oturdum. Evde yalnızdık. Konuşalım mı diye sert bir ses tonu ve beş karış suratla konuya girdi. Ne konusucaz anne konuscak bişey mi bıraktın arkamdan konuştun zaten dedim. Aaaa sen aklını almış gelmissin dedi annemi kasdederek. Burdan başladı konumuzla ilgili tek kelime konuşmadan kocamla evde kalmamak için evlendigimden (ki alakası yok kocamı ailemi karşıma alacak kadar sevdim) babamın evinde bişey gormedigimden, bu evliliğin artık bittiğinden buna onun karar vereceğinden, 5 yaşına gelince kızımı elimden alacağına kadar daha neler neler saydı.. Ben sustum mu susmadim tabi ama hakaret etmedim bunlara cevap neyse onları söyledim.. Akşam kocam eve gelmedi anasına gitti ve bana ne oldu bile demedi.. Bunun yüzünden biz birbirimize girdik aylardır sürüyor ve boşanma aşamasındayız.. size ilk sorum kocamın yaptığı sizce doğru mu? Bana gelip ne oldu demesi gerekmiyor muydu? Ayrıca sizce daha ilk kavgada bütün bunları sayan biri iyi niyetli midir gerçekten?
Eşiniz sizi seviyorsa ki bu davranışı sizi sevmediği manasına gelmez, annesinden etkileniyor demek ki yerinizde olsam eşimi çağırır, durumu konuşur onun davranışının sebebini öğrenir, annesini kötülemeden bana yaptıklarını tane tane bana empati duyabileceği şekilde anlatırdım.olmuyorsa olmuyordur size yazık bu tarz bir kadınla zor bir ilişki sürdürebilmek.

Evliliğin bittiğine kim karar verecekmiş kendisi mi tam anlamadım. Semra kaynana türevi galiba. O da rahmetli oğluna 'ben sana sen aşık olunca söyliycem yavrum' demişti ya.
Evet bu evlilik bitti dedi.. sen mi karar vereceksin dedim evet ben karar vereceğim dedi. 5 yaşına da gelince o kızı elinden alicam dedi. Ben de b.. alırsın dedim..

Bence ilk adımın yanlış olmuş
Kvsinin arkasından konuşmayan gelin mi var gelinin ardından konuşmayan Kv mi var
Ogün için suratının asık olmasını yorgunum diyerek geçiştirseydin keşke
Bundan sonra eşinle barışmak istiyorsan bence kavgayı bırakın arayı Nasıl düzeltebilirsiniz onu düşün

Sizce nasil olmaliydi
Valla bana o şekilde yaklasan kvdeye cevap vermezdim bile açık ve net..Anne sizle bu tarz bir konusma yapmak istemiyorum bana ve aldığım aile terbiyesine yakışmaz der çıkardım ordan..O cümle bile kendi kendini yemesine yeterdi.Amacina ulaşamamış olurdu benle kavga edemeyince..

Back