Kayınvaldeme not yazdım vereyımmı

Ben yazardım, o da hiç alınmadı. Tecrübeliler ona Bişey diyemem ama her çocuk farklıdır. Siz ne yiyeceğini ne kadar yiyeceğini vs yazın ayıp değil.
Aynen şimdiki çocukları saatle yetıştırıyoruz eskıler salmışlar kendı hallerıne büyümüşüz

İstemsizce güldüm çok komik zaten anne olan herkes bilir bunları merak etmeyin sadece kaç cc mama vereceğini söylemeniz yeterli bence

[/QUOTE]
En ıyısı not vermeyım ufak ufak soylerım

İstemsizce güldüm çok komik zaten anne olan herkes bilir bunları merak etmeyin sadece kaç cc mama vereceğini söylemeniz yeterli bence
Bende koptum şuan onemlı degıl o an çantasını hazırlarken aklıma geldı annelık işte yazdım huyunu suyunu

Ben de gülerek yazdım valla ama içim rahat eşıme vereyım o okusun annesıne yada
Esinle tekrar kavga sebebi olmasin da
Bence not cok komik,hic cocuk bakmadim ben bile biliyorum beslendikten sonra ziplatilirsa kusacagini:)
Bi de soyleyeyim anneler senin benim bakacagim bebegi ayak parmaklariyla bile 10 kat daha iyi bakarlar

Ay yok artık ya! Kocanızı o büyüttü farkında mısınız? Gelinim bana böyle bi şey yapsa bebekle beraber o notu veririm ona. Resmen terbiyesizlik kusura bakmayın!
Tmm ya herkeste üstüme gelıyor ilk defa anne oldum ne yapım

Bunları tlf söyleyin ,
Aynen şimdiki çocukları saatle yetıştırıyoruz eskıler salmışlar kendı hallerıne büyümüşüz
Herkes öyle değil tabi, kv çok özenlidir benden iyi bakar desem yeridir. Ama huyunu suyunu bilmiyor ne yer nasıl yer panik olmasın tereddüt etmesin diye yazıyorum işini kolaylaştırıyorum. Ama ayakta sallama yok öyle yapma demem 1gönlüne göre baksın.

Reactions: Be1
Esinle tekrar kavga sebebi olmasin da
Bence not cok komik,hic cocuk bakmadim ben bile biliyorum beslendikten sonra ziplatilirsa kusacagini:)
Bi de soyleyeyim anneler senin benim bakacagim bebegi ayak parmaklariyla bile 10 kat daha iyi bakarlar
aynen doğru dıyosun suan gülmekten gözümden yaş geldı esımıde aradım sımdı dedım tıkır tıkır ses gelıyor korktum gelıyormusun güldü oda numaracı dıye en ıyısı notu yırtıp atayım

Ben bakicimiza hic not yazdigimi hatirlamiyorum. Sozlu olarak anlatsaniz daha iyi olur,alinabilir kadin.Annelik de zor valla insanin akli kaliyo,seni de anliyorum ama endiselenme bu kadar.Bakar kadin.O da onun babaannesi

nereye gidiyorsan bebegini de gotur rahat edemeyeceksin zaten o notlar nedir yaaaa kiyamam.

Ne yer , ne kadar süt içer , kaç saatte acıkır bunlar her bebeğe göre değişir aklındada tutamaz bunları not edin, ama ayakta sallama , hoplatma vs saçma olur karışmayın onlara

Kullanım klavuzu gibi olmuş, Büyük anneler zaten torunlarını tanırlar Sözlü olarak ifade edin yeterli bencede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…