HIc alıngan degıl ama yuzyıze söylesem bılıyorum deyıp gecıstırmesınfen korktumOnun tavrını siz daha iyi bilirsiniz her şeye alınan bir tipse eğer bozulabilir, not tabiki faydalıdır ama sözlü olarak da belirtebilirsin.
aynen o tarzİçerigi onemli. Bilemeyecegi, bebege ozel bir maddesi varsa kibarca belirtip vermekte sakinca yok. Şu saatte sutu verirsiniz gibi mesela.
Bi iki saat için nota lüzum var mı ya?Bu kadar hassassanı bırakmayın bakıcı gibi not yazılmaz ayıp bence
Kac cc mama yer kac saat ac kalabılır ağlarsa ac mızıklarsa uykusu var sallanarak uyur seslı ortamda uyur yoksa ufak sesten korkar uyanıkken uzerınde örtü olmasın yuzune çekıp panıkler doyduktan hemen sonra kaldırılıp hoplatılırsa kusar gıbı gıbı gıbı
Çok saçma olur böyle bir not vermen , bana verilse bozulurdum valla. Direk konuş söyle şusu böyle busu böyle , yine de çok ağlarsa arayabilirsin beni istediğin zaman de.Kac cc mama yer kac saat ac kalabılır ağlarsa ac mızıklarsa uykusu var sallanarak uyur seslı ortamda uyur yoksa ufak sesten korkar uyanıkken uzerınde örtü olmasın yuzune çekıp panıkler doyduktan hemen sonra kaldırılıp hoplatılırsa kusar gıbı gıbı gıbı
Ben de gülerek yazdım valla ama içim rahat eşıme vereyım o okusun annesıne yadaBen böyle bir not okusam gülerdim.
Evet doğru kafam karıştı ilk defa ayrılcagımdanÇok saçma olur böyle bir not vermen , bana verilse bozulurdum valla. Direk konuş söyle şusu böyle busu böyle , yine de çok ağlarsa arayabilirsin beni istediğin zaman de.
Ben de gülerek yazdım valla ama içim rahat eşıme vereyım o okusun annesıne yada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?