Kayınvaldeme not yazdım vereyımmı

Be1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2017
330
132
103
34
kayınvaldeme bebegımı ilk defa bıkac saatlıgıne bırakmak zorunda kalıcam bende bebegımın bakımıyla ılgılı Notlar yazdım tabıkı Bebek bakmayı bılıyordur ama her bebegın huyu farklı notu versem ayıp olurmu yanlış anlaşılırmıyım

İçerigi onemli. Bilemeyecegi, bebege ozel bir maddesi varsa kibarca belirtip vermekte sakinca yok. Şu saatte sutu verirsiniz gibi mesela.

Onun tavrını siz daha iyi bilirsiniz her şeye alınan bir tipse eğer bozulabilir, not tabiki faydalıdır ama sözlü olarak da belirtebilirsin.
HIc alıngan degıl ama yuzyıze söylesem bılıyorum deyıp gecıstırmesınfen korktum
İçerigi onemli. Bilemeyecegi, bebege ozel bir maddesi varsa kibarca belirtip vermekte sakinca yok. Şu saatte sutu verirsiniz gibi mesela.
aynen o tarz

Kac cc mama yer kac saat ac kalabılır ağlarsa ac mızıklarsa uykusu var sallanarak uyur seslı ortamda uyur yoksa ufak sesten korkar uyanıkken uzerınde örtü olmasın yuzune çekıp panıkler doyduktan hemen sonra kaldırılıp hoplatılırsa kusar gıbı gıbı gıbı

Çok saçma o bakıcı mı yani not yazmak nedir birkaç saat bakacakmış

Ben böyle bir not okusam gülerdim.

Ben yazardım, o da hiç alınmadı. Tecrübeliler ona Bişey diyemem ama her çocuk farklıdır. Siz ne yiyeceğini ne kadar yiyeceğini vs yazın ayıp değil.

Çok saçma olur böyle bir not vermen , bana verilse bozulurdum valla. Direk konuş söyle şusu böyle busu böyle , yine de çok ağlarsa arayabilirsin beni istediğin zaman de.

Ilkini anladimda digerleri ne yahu? Bebeginizi biraktiginiz cocuk buyutmus bir insan kardesiniz degil. Diger yazdiklarinizin hepsini anne olmuyanlarda bilir standard seyler. Bence birakmayin cocugunuzu kvdenize kendiniz bakin.

QUOTE="Be1, post: 52450872, member: 845915"]Kac cc mama yer kac saat ac kalabılır ağlarsa ac mızıklarsa uykusu var sallanarak uyur seslı ortamda uyur yoksa ufak sesten korkar uyanıkken uzerınde örtü olmasın yuzune çekıp panıkler doyduktan hemen sonra kaldırılıp hoplatılırsa kusar gıbı gıbı gıbı[/QUOTE]

Ben de gülerek yazdım valla ama içim rahat eşıme vereyım o okusun annesıne yada

Bence konuşun, hatta deyin ki anne sem de benim gibi çocuklarına hassassın biliyorum ondan sana diyim dedim. En azından kadın aa tabi kızım filan deyip dikkat eder bence.

Reactions: Be1
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…