madem itilikle,duymamazlıktan gelmekle,ses çıkarmamakla,ondan korkup çekinmekle bir yere varamamışsınız o halde cazgırlık sırası sizde. ne zannediyor kendini şah mı? herşeye susulur bir yere kadar ama insan ailesine en ufak bir imaya bile tahammül edemiyor etmemeli de.
sen de ayılıp bağırıp cıngar çıkaracaksın başka yolu kalmamış bu işin.madem etraftakiler de seni kötü biliyor hadi gerçekten kötü ol da bari üste çık.yeter yaaa okurken bile daral geldi! kavga çıkarırsan emin ol eşin de şöyle düşünecektir: "artık annemin de karımın da sinirleri bozuldu,tahammülleri yok.biran önce burdan uzaklaşmamız lazım" böyle diyecek ve selametiniz için elini çabuk tutacaktır!
oyle deme mahmuriyecim bu model kaynanalar tam ariza oluyo
baksana ne cazgır sey
kapılara cıkar bagırır cagırır konu komsunun yaninda ayilir bayilir
gelin boyle boyle dedi oluyorum bitiyorum hastayim yasliyim dir dir vir vir
kocasina da der oglum senin esin boyle dedi hakkimi helal etmiyorum sut icirdim karnimda tasidim adami doldurur bir de
cok iyi doldururlar ogullarini adam da tirsar kalir hakkimi helal etmiyorum dogurdum ettim seni diyince
kayinvaldem alt katimda oturuyo.ben gitmesemde o beni bulur nasilolsa.esime olanlari anlattim oda ailesinden memnun diil ama korkuyo biliyo cünkü annesi bagirip cagirinca bütün apartmana maskara olucaz.herkes noluyo diye cikiyo.öle bi ciglik atiyo ki sonra ayilip bayiliyo hastaneye götürüyolar.ertesi gün komsularina aglaniyo benim kime ne zararim var bu gelin bana neler yapiyo yasli kadinim ben dayanamiyorum diyo millet buna inaniyo benden korkuyo.herkes beni kötü cazgir bi gelin saniyo bunun yaptiklarini bilmiyolar.
canım ben yaşadım bizzat bu durumu da o yüzden böyle söyledim.kaynanamla değil bir akrabamla. hiç bir dediğine sesimi çıkarmazdım(yanında kaldım birkaç sene) ne dese susardım.çünkü ağzımı açtığımda hemen babamı arayıp dolduruyordu babam da benim üzerime yürüyordu.en sonunda kapının önünde apartmanı ayağa kaldırırcasına onun yaptıklarını kapının önünde bağıra bağıra anlattım,bayılma numarası yaptı yere düştü,herkes başına toplandı.o sırada bir erkek geçti apartmandan.bayılmışken hemen ayağa kalktı turp gibi:)) herkes bırakıp evine gitti.ben numaracı olduğunu nihayet herkes gördü dedim.arkamı dönüp çıktım gittim.ondan sonra bir görsen bir iyi bir iyi oldu sanki bambaşka bir insan.seneler oldu çoook iyi anlaşırız hala :jeyyar: ne demişler çivi çiviyi söker!
Çocuklarını bu şekilde tehtit eden anneleri bende şiddetle kınıyorum. Birde saçımı süpürge ettim yaygarasına sinir oluyorum. Tüm bunları çocuğunun hayatını kısıtlamak için yaptıysan keşke de yapmasaydın.
Yazdıklarını okuyunca Yaprak dökümü dizisindeki fikretin kaynanası geldi gözlerimin önüne. bu tür insanlar karşısındakini üzmekle beslenirler.Varlıklarını bu şekilde gösterirler. Dikenleri olmasa bir hiçtirler. Yuvanın huzuru ve sabır için bol bol dua et tatlım.
Eşine de geçmiş olsun.
vah canım benim ya aynı aynı sakın bizim kaynanalar kardeş veya kanka falan olmasın. bizimkisi bi alt modeli ama ayılıp bayılması yok.hee bide merak ettim böyle kaynanan olsun ister misinde diyomu. CADIARZU şeytan diyo bigün öyle dediğinde sende bana şükret ferhunde gibi gelinin olmasını ister miydin de kötükedihüso bak canım kendimden yola çıkarak söylüyorum kaynanamda bana çok karıştı sırf o olsa neyse kayınpeder kayın görümceler şimdi bide artı eltim hepsi seferber.ben bide onların evinde oturuyorum. evi boşaltıp köye gittiler ordan yetiştiler.en son hasta diye bana geldi kalmaya bana karışmayı geçtim bu sefer aileme kadar daldı oda gitmeme karıştı eşimde doğru annem hasta gitme dedi....işte orda dur dedim yasakkelime yemeğime,temizliğime,çalışmama bile karıştı onlar yüzünden kocamdan bile dayak yedim daha fazla yeter dedim.aldım karşıma konuştum :mymeka: kimse müdahale etmesin dedim anama gitmeme kimse karışamaz dedim.4 aydır bizdeydi millet gündüz gelsin yesin içsin işten gelmeme yakın vın. arada beni idare etsinler ben anama giderim dedim.sonra beni istemiyo diyo dedikodu çıkardı.aştım bi kere kendimi yine konuştum oğlun diyoki git annemle konuş senden ne istiyo niye huzurumuzu kaçırıyo diyo dedim kaydirigubbakcemile5 aynen böyle :1shok: evlenince değişmiş oğlu böyle değilmiş bana destek oluyo beni tanıdı artık onlar yüzünden dayak yemiyorum ya zoruna gidiyo karının laelaelaelaelae uzattım dimi ama bende çok dolmuşum anılarım depreşti birden.sana dicem sanma biter yine devam ederler ama sende susmayarak içini rahatlatır kendine sebep olmazsın.hee bu arada ben çoktan kötü gelin oldum bileayy bak gülmem geldi simdi :)hehehe benim kayinvaldem yaprak dökümünü izlerken fikretin kaynanasina gicik oluyo bi rahat biraksa su gelini diyo.sonrada bana dönüp bak ne kaynanalar var sen yat kalk bana dua et diyo hehehehehhe ama hakkaten komik bi durum.ha sen o ha o ikinizde aynisiniz demek geliyo icimden ama esim sonra bana patlar korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?