• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim tarafindan surekli evden kovuluyorum..

Kocam kendi burnunun diki varken ailesini dinlemez dinleseydi suan ben universite okuyo olurdum.. Bana o zamanlar soyledigi soz suydu ben cocuk mu okutucam icimde cok yer yapti bu sozu.. Ailesi surekli benim tarafimdadir ama ben belli etmek istemiyorum rezil oldugumu kucuk dustugumu filan dusunuyorum sonra biz iyi oluruz milletin aklinda bunlar kalir..
o zmn suç sende
kocanin ozelligi ne olabilirki okulundan vazgeçtin
buna kisaca kendil ettim kendim buldum diyoalr,kendi dusen aglamazda diyebilirsin

Bebeğinizle sizi tehdit ediyor.Ailesi sizin arkanızdaysa birçok yorumda yazmışlar.Eşyalarını koyun kapının önüne defolup gitsin.Sağlam durmanız lazım ama gözünüzün kara olduğunu görmeli ki birdaha yapmasın.Her lafına kanmayın ki bunu yapmaya cesareti olmasın En Büyük KK

işte bu yüzden kadın okumalı çalışmalı ayakları üstünde durmalı el adamının kahrı çekilmiyor şimdi o bebekle babanın evine dönsen en fazla 3gün dayanabilirsin sonuç yine koca evindesin ve bu kavgalar sürekli artacak eğer yapamam diyorsan kararlı ol illaki çalışacak bi yer bulursun ama ben burun sürtmek istiyorum diyosan okuduğum kadarıyla kocanın burnu sürtmez

Canım sen onun bu kelimelerini umursayıp kafana taktığın sürece eşin olacak adam seni kovmalara devam edecek o seni kovunca üzülme gül kahkaha at hadi ordan burası benim evim çok istiyorsan kendin git de emin ol daha başarılı olacaksın baktın tınlamıyosun oda bu huyunu bırakacak her dediğinde gül geç umursama

Bi onun mu evi
Sende onu kov madem
Çok saygısız gurur kıran biri

2 senelik evliyiz. Bir cocugumuz var henuz 3 aylik. Biz zaten sık sık kavga ederdik cok anlastigimiz soylenemez ama cocugumuzun olmasiyla kavgalar baskabir boyuta geldi. Benden hala eski ilgi alakayi bekliyor esimin ilgiden anlayisi sevgi degil hizmettir.. her aksam ayaklarina bacaklarina masaj yapmami bekler.. ev isi bebek bir taraftan bir de onun istekleri.. ben bekledigim destegi ondan bulamiyorum.. bunu da gectim bana en ufak kavgamizda git bu evden diyor. Yani suan aglayarak yaziyorum bunlari onunla azicik dertlesmeye kalksam niye boyle yapiyorsun desem begenmiyorsan ailenin yanina git diyor ailem 12 saatlik yolda uzakta ben burda tek basinayim. Onun ailesinden Allah razi olsun cok kol kanat geriyorlar ama ben derdimi kimseye anlatamiyorum. Surekli kiriyor beni kucumsuyor saka yapiyorum ayagina gulerek herseyi soyluyor.. ben agliyorum o guluyor resmen. Bazen insanlarin yaninda bile yapiyor bunlari.. ben kavga ettigimizi kimseye belli etmicem diye kendi kendimi yiyorum o milletin icinde bana bagiriyor. Biz cok severek evlendik. Ben okuldan universite hayallerimden vazgectim onun icin 10 senelik en yakin arkadasimdan vazgectim. Bana surekli sen git kizimi ben birakmam o benimle kalir sen gidersin evine diyor. Bir defasinda boyle bir sey soylediginde evi terk etmistim o oldu uzun bir sure duymadim bu laflari ama simdi yine basladi. En cok destegine ihtiyac duydugum zamanda yapayalnizim kimseyle dertlesemiyorum onunla konusuyorum siritarak geliyor yanima benden ozur dile barisalim diye yaa her seyde her yerde ustte.. Benim de cok aptalca bir huyum var hemen unutuyorum kin tutamiyorum. Yaptiklarini tam yuzune vuracakken sadece kirilmis oldugum disinda hic bir sey kalmiyor aklimda. Ben cok cabuk tav oluyorum ona iki opse sarilsa hemen affediyorum ki son gunlerde bunu da yapmiyor.. cok kirginim evet cok uzgunum sadece bu kaliyor icimde.. Bebegim icin sutum azaliyor tamamen gidecek diye de cok korkuyorum.. Simdi ise gitti beni evde aglayarak birakipta aksam gelecek hic birsey olmamis gibi.. benim gozyaslarim dinecek aksama kadar unutucam bende bosvericem yine aksam hic birsey olmamis gibi devam edicez her zamanki yasantimiza ta ki yeniden kavga edene kadar... Yoruldum artik yiprandim ruhum yaslandi....

yok artık...bebegınızı alın gıdın neyı beklıyorsunuz...esınız evlılıkle evcılığı karıstırmıs sanırım..bence ona buyuk bır ders vermelısınız...haberı olmadan alın yavrunuzu gıdın aılenıze..bır dahada bu koca musveddesıne dönmeyın.....

Yarın o kapıdan çıkar çıkmaz çocuğu da al dön babanın evine. Çocuğu zaten alamaz. Ailen çocuğa bakar sen ünv.okursun. ondan sonra girer bir işe çalışırsın. Böyle bir odunla hayat geçmez.

İşte ciğeri 3 kuruş etmez adamları kendine koca diye seçersen oda al benden sana bukadar koca diye hayallerini umutlarını yerle bir eder yazık çok yazık etmişsin bu evliliğin böyle süreceğine inanmıyorum neyseki dayak olayın yok bunada şükür. .,

yanlış alıntıladınız sanırım konu sahibesi ben değilim.

Bana o zamanlar soyledigi soz suydu ben cocuk mu okutucam icimde cok yer yapti bu sozu..

Bunu söyleyen bir adam zaten size ne kadar değer veriyordur ki
Gerçekten bu lafları nasıl hazmediyorsunuz Benim aklım almıyor
Nasıl bir sarılmaya öpücüğe tav olabilirsiniz bu kadar muhtac sınız bu öküze Bu adam altından mı da kıymetli bu kadar

madem çocuk öncesinde de kavgalarınız çoktu neye güvenip çocuk yaptınız ki? biraz daha evliliğinizi oturtsaydınız baktınız yürümüyor mutlu değilsiniz yolunuzu çizerdiniz

Benim esim de seninkisi gibiydi. Her kavgada ailemi arar gelin kizinizi alin der yada bana "ananlara git" derdi.
Birgün cidden kafam atti ve babam geldiginde babamla gittim. Kararliydim dönmeyecektim de.
O afalladi tabii, beklemedi benden böyle birsey.
2 Gün oldu aramadim, 3 Gün oldu aramadim, 4 Gün oldu aramadim..
Bi baktim yakip gürleyen Adam, pasa pasa babamlara gelip ailemden özür dileyip aldi götürdü beni.
Götürmeden babam ona "Bu sondu, kizim bu eve geirse birdaha yollamam." dedi.
O gun bu gündür ALLAHA sükürler olsun ki, öyle bir söz veya arama olmadi kavgalarimizda.
Demem o ki; - DERS VER- ; Beklemedigi birsey yap ki afallasin. Vaybe bensizde yasar bu kiz diyebilsin Canim.

Ben bir tercih yapmak zorunda kaldim okulu secseydim ilerde vicdan azabi duymaktan korktum sevdigim icin vazgecemedim de.. ama o suanda sakalarinin arkasinda benden vazgecti bile.. ben fazla fedakarlik yapmisim galiba

Bende nisanliydim nisanlim bana aynisini yapti. daha evlenmeden surekli git git diyip durdu ve calismak istegime karsi geldi olmaz dedi. bende calismak ve sevgim arasinda kaldigim icin napicami bilemedim ama simdi bi tartisma oldu aileler arasinda ve ikimizin arasinda dort aydir konusmuyoruz. nisanlimiyiz degilmiyiz belli degil ama ayrildik galiba her ne kadar esyalarini gelip almadilarsada ve biz goturmediysekte :'(

Benim esim de seninkisi gibiydi. Her kavgada ailemi arar gelin kizinizi alin der yada bana "ananlara git" derdi.
Birgün cidden kafam atti ve babam geldiginde babamla gittim. Kararliydim dönmeyecektim de.
O afalladi tabii, beklemedi benden böyle birsey.
2 Gün oldu aramadim, 3 Gün oldu aramadim, 4 Gün oldu aramadim..
Bi baktim yakip gürleyen Adam, pasa pasa babamlara gelip ailemden özür dileyip aldi götürdü beni.
Götürmeden babam ona "Bu sondu, kizim bu eve geirse birdaha yollamam." dedi.
O gun bu gündür ALLAHA sükürler olsun ki, öyle bir söz veya arama olmadi kavgalarimizda.
Demem o ki; - DERS VER- ; Beklemedigi birsey yap ki afallasin. Vaybe bensizde yasar bu kiz diyebilsin Canim.

ah keske bizimkilerinde kafalari boyle bi dank etsede bizi senin gibi tutsalar...

Yaa arkadaş çokmu arıyorsunuz böyle hödük adamları kaldıki evlenmeden önce kendini belli etmiş zaten Ben çocukmu okutucam bu nedemek yazık etmişsiniz kendinize çok yazık olan olmuş bu saatten sonra yapmanız gereken tavrınızı koyacaksınız siz onu evden kvun anlasın anyayı konyayı gerekirse ailesini çağırıp ne olduğunu göstereceksiniz haa ben olsam ne yapardım bir dakika çekmezdim bu herifi o ayrı

deger citani yukseltmen gerek.
unutmayacaksin.
tavir yapacaksin.
iki cift guzel soze kanmayacaksin.
kavga ederek degil sessiz kalarak ceza vereceksin.
o kadar kavgadan sonra hicbisey olmamis gibi devam edersen tabi karsinda guler seni ciddiye almaz.
birdaha git bu evden derse git ailesiyle paylas bunu,neden cekiniyorsun,ailesi gutsun biraz seni takmiyor bu adam belki onlari dinler ki sende guclu durup degerini yukselt.
sende ana baba kuzususun..yazik degil mi sana,kendini ve evladini dusun,sakin ona papuc birakma.
hatta bidahaki kovusunda git ailenin yanina,arama sorma burnunu surt.

Sizin tek ve en büyük hatanız geleceğinizle ilgili önemli bir konuda çocuk mu okutucam diyen bir insanla evlenmek olmuş ne yazık ki. Siz onun için taviz verdiğinizi söylüyorsunuz ama kendisinin amacı zaten ayakları üstünde duramayan kendine bağımlı hizmetçisi yapıcak birini bulmakmış demek ki

işte bu yüzden kadın okumalı çalışmalı ayakları üstünde durmalı el adamının kahrı çekilmiyor şimdi o bebekle babanın evine dönsen en fazla 3gün dayanabilirsin sonuç yine koca evindesin ve bu kavgalar sürekli artacak eğer yapamam diyorsan kararlı ol illaki çalışacak bi yer bulursun ama ben burun sürtmek istiyorum diyosan okuduğum kadarıyla kocanın burnu sürtmez

Back
X