kizlarr artik tanidiniz kayinvaldemi nerdeyse.evliligimdeki bütün kontrolü elinde tutmak istiyo.simdide ailemin beni aramasini istemiyo gitmis akrabalarimizin yaninda aileme hakaretler etmis bacagi sakat olan babanneme bile o topal diye hitap etmis benim ailem etliye sütlüye hic biseye karismayan sessiz insanlar kaynanam kocamla beni onlarin ayarttigini düsünüyo nerden bu kaniya vardi bilemiyorum ama cok ileriye gitti sinirden 2 3 gecedir rüyalarimda onunla kavga ediyorum bu aksam konusmaya gidicem yeter artik ama biliyorumki yine beni konusturmicak laflari agzima tikayacak sonunda yine üzülen ben olacam ama napiyim bilemiyorum cok kizginim cok....delirmemek elde diil.daha neler var neler bi tek bu diilki.ama bu aksam kesin konusucam bana sans dileyin dua edin benim icin bu sefer üzülen ben olmak istemiyorum.
mrb lar canım
bence hiç kafana takma kişi ettiğini bulur cahil deyip geç ortada gözüken bişey var evledını ve kimseyi dinlemiyosa seni hiç dinlemez.daha çok üzülürsün.gül geç elinden geldiğince ti ye almaya çalış yaşlılığına ver.dünya meşguliyetleri azaldığı için kendine malzeme arıyor eminim bu anlatımları yaptığı insanlarda onu kınıyordur yada kınamıyolarsa bile önce herkes kendine baksın.senin onla iyi bi tarz da bile konuşman seni anlamayacağını sandığım için gergin bi ortama yol açar.kendini yıpratırsın boşuna bu tip şeyleri kayınvalide yada x şahıslardan geçmişte de hep yaşadık sen o sana taş atsada elinden geldiğince çiçek at zor biliyorum ama sabırlı ol günü geliyo herkes ettini anlıyo dile getirmese bile davranışlara döküyo..dediğim gibi sabır herşeyin anahtarı eşinle de huzurunu bozma bu yüzden olan sana olur bak çocuğunuz da varmış yaptıklarını elinden geldiğince ti ye al komik yanlarını bul gül geç gün doğmadan neler doğar..yaprak dökümü buna bi örnek eşinde zor durumda dır bi tarafta anne bi taraf ta eşi evladının annesi .sabır herşeyin anahtarı sabredersen emin ol karşılığını alırsın bir gün duymamış ol sölediklerini eğer sana laf taşıyan varsa onları susutur hadlerini bildir.insanlara malzeme olmayacağını göster.ve ne olursa olsun onun hakkında asla kötü bi eleştiri yada üzüldünü bellieden bişey analatma ortak tanıdıklara.sana laf getiriyolarsa ona da 2 katlayıp senden götürmesinler.sabır et eşin ve evladın için bunlar emin ol geçiyo birgün.ltf ..sabırrrrrrr.dediğimi yaparsan yanlış fikir vermediğimi haklı oldumu göreceksin birgün...
altli ustlu oturmaniz kotu olmus:1no2:
ne kadar uzak o kadar iyi
tasinma ihtmaliniz var mi
ev kira mi kendi eviniz mi
eger uzaga tasinirsaniz iki vasita ile gelebilecegi bir yer biraz rahat edersin:teytey:
bak herkes aynisini soyluyor gidip konusma bagırır cagırır konu komsu kapiniza toplanir bu ne cazgır kadin yahu:1shok:
evin disinda vakit gecir sen de annenlerde gecir vaktini
en azindan gunduzleri rahat edersin
ama aksamlari da geliyorsa ona sabretmen gerekecek
is bulsan da aksam kapina dayanir bu kadin gibi geliyor haksiz miyim
kendi evleri diil evet tasinmak istiyoruz ama maddi durumumuz suanda yeterli diil biraz durumumuzu düzeltsek hemen gitmek istiyoruz insllh en kisa zamanda gideriz burdanbenim ailem baska bi sehirde oturuyo cok uzaklar bana ben buraya gelin geldim gelmez olaydim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?