• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim tarafindan surekli evden kovuluyorum..

Arkadaşım ben sana kendimden örnek vereyim. Benim kocam da bir ara Şakayla karışık laflar söyledi seninki gibi kovdu çocuğuma ben bakarım sen git felan gibisinden. Birgün coştum. Dedim ne olursa olcak ipler kopacak. Topladım kıyafetlerini eve geldi hersey kapıda. Anneleri falanda benden yana değil ha. Git orda kal dedim. Ama elime ne geçerse fırlattım. Çocuğumu alır giderim tozumu bulamazsın dedim. Ve bana ne yaptıysa aynısını yaptım. O gün bu gündür arda hoduklugu tutsada artık yapamıyor.

Eee kusura bakmayin ama bir erkek icin egitiminizden vazgecerseniz olacagi bu. Esiniz ssizi surekli evden mi kovuyor, dik duracaksiniz. Ilk kovdugunda esyalarinizi doldurup cekip gitseydiniz muhtemelen boyle olmazdi. Ayagina masaj nedir ya, o kisma cidden inanmak dahi istemiyorum. Allah bu erkek milletini kahretsin, biz kadinlara da akil fikir versin. Valla kirilmayin, biliyorum her kadinin ayni imkanlari yok, keske rahatca sirtinizi devlete yaslayip bu adamdan ayrilabilseydiniz ama maalesef yok. Ama yine de ne olursa olsun bir daha sizi evden kovdugunda vurup kapiyi cikmalisiniz, koseye biraz para koyun mutlaka. Ne diyim Allah kolaylik versin.

sana yardımcı olacağı yerde bide kendine masajmı yaptırıyor sizde yapıyorsunuz bu kadar kendinizi ezdirmeyin bu ne kadar saygısızlık böyle

Kocanız lohusa herhalde...
Duygu durum karmaşası yaşıyor ve lohusalık gibi belirli bir süreliğine değil.
Bir kere siz evden kovmayı deneyin, bakın bakalım nasıl tepki veriyorsa, bundan sonra siz de ona öyle davranırsınız.
Çözümü ancak eşiniz psikolojik destek alıp, aynadaki benliğiyle yüzleşirse gerçekleşir.
Yoksa ömür boyu periyodik olarak kovulur, ağlar ağlar susarsınız gibi.

Esim beni asla kovamaz çünkü bilir ki kovduğu an giderim ve dönüşüm olmaz .. Siz nasıl sa kovuyorum gitmiyor rahatlığı vermişsiniz adama .. Eskiden büyük kavga edince gitmek isterdim evden esim yalvarırdı gitme diye simdi ise kavga edince atıyorum montunu önüne defol git bu evden kimin yanına gidersen git kaybeden ben değil sen olursun diyorum adam kuzu olup kavgayı kesiyor .. Ödün verme kendinden o seni kovarsa sen de onu kov bu ev bana da ait de üstelik bebeğini nasıl alacakmış yok öyle dünya ..

Eşinizin g*tü kalkmış baya dayak zamanı gelmiş kovun evden

Feristahi gelse unv hayalimden vazgecmezdim.ne bu ya..
Ne bu adamlar icin vazgeciyosunuz unv okumaktan meslekten...
Cok kiziyorum sizin gibilere.alin iste..degmis cidden.
Okuyup meslek sahibi olsaydiniz size boyle davranabilirmiydi bi dusunun??

Adamin saygisi yok en basta. Saygi olmazsa sevgi de olmaz. Sen kendine saygi gostermezsen baskasi hic gostermez. Boyle davranmadina biraz da sen sebep olmussun. Adam senin onun icin yaptigin fedakarliklari gormuyor. Cunku o kadar odun vermissin ki, bulunmaz hint kumasiymis gibi kendi geleceginden bile vazgecmissin. Simdi cocuk da var, nasilsa gidemez bana mecbur diye dusunuyordur.
Bu arada cocugunu alamaz. Hic bir sekilde. Cocukla seni korkutmasina, tehdit etmesine izin verme. Cocuk anneye verilir, o da biraz zor alir yani aslinda sen vermedigin surece asla alamaz. Bu tip tehditlere kanma.
Adamin sana yaptiklarina gelince bunlara psikolojik siddet deniliyor. Adam seni ezmis, pistirmis, kisiligini silmis. Es demek kole demek degildir. Evlilik hayatin zorluklarini beraber paylasarak goguslemek demektir. Adam evliligi bilmiyor ki daha. O es degil kole aldim saniyor. Kanunlar da bile aile reisi evin erkegidir hukmu kaldirildi. Adamin haberi yok sanirim. Onun borusu bir tek sana otuyor olmali. Neyse her zalimin bir zalimi de olur elbet. Ilahi adalet....
Sen de bir silkelen ve kisiligini koru. Ezdirme kendini. Hakkini koru. Hizmetci degilsin, essin sen. Onun karsisinda da aglama. Seni aglarken gorunce zayif zannedip daha cok ustune gelir boyleleri. Cunku bundan besleniyor zavalli.

Sen taviz veriyosun esine
Adam kendini pasa felan saniyor sanirim

Sen kendi davranışlarınla gördüğün muameleyi hak etmişsin.Adam icin herseyden vazgeciyorsun.Evden yüzbin defa kovuyor bir defa evi terk edip tıpış tıpış dönüyorsun.Adam seni ağlatsada hemen affediyorsun ve dahasıdır.Eee ozaman katlanacaksın. Boşan desek cocuk var diyeceksin.
Kısır döngü bu

Valla böyle adamlarında sonları hiç iyi olmuyor git git dedikleri hanımları altlarını alıyor sonra.

BEN ŞAHSEN KADININ EVİ TERKETMESİNE KARŞIYIM. ERKEK GİTSİN. ERKEK YATACAK YER BULUR KORKMASIN HANIMLAR. SEN BİKERE GİDERSEN ADAMA 2.Sİ DOKUNMAZ.
Büyük yazdım ki dikkate alınsın. İnşallah kkda sorduklarınıza cevap alıp bildiğinizi okumazsınız.

Esin bunlari sinirden söylüyor. Sakin bir anda oturup konus onunla seni kadin halinle sokaga atamaz. Sen onun cocuklarinin annesisin. Bunu Sana yapmamali... O erkek olarak ciksin, bir tur atsin. Sinirleri yatisdiktan sonra geri gelsin... Eger ki birdaha olursa al cocugunu bin otobüse. Git babanin evine bak birdaha yapiyormu :KK11:

Okudum
Üniversite hayallerimden vazgeçtim yazısınin altını çizdim. Iste tam da bu yüzden ne yazık ki

Madem kv kp seni ardındalar birgün konuş anlat bütün senin içindeki acılarını dök çekinme çekmede dert sahibi olur ince hastalıklarla başbaşa kalırsın Rabbim seni muhafaza etsin amin utanmaz olan eşin sen sustukça o dahada cesaret alıp senden arsızlaşacak sen bu muameleyi hak etmiyorsun lütfen konuş ve rahatla uzun sürmez bu poliyanacılık oyunun bilen bilsin utanması gereken eşinizdir nedemek 2 bir evden kovmazlar baktın kv kp derdine derman olmuyor kendi ailene anlat inan ancak ozaman eşin tarafından kıymete binersin Şahsen kızıma damadım olucak alçak kapı gösterecek adamın ....... ,

Çeker giderim ben olsam. Arasın bulsun bakalım.
Burnunun dikiymiş, kırarlar o burnu.
Yazık etmişsiniz kendinize. Allah yardımcınız olsun.

o ev sizin de konu sahibi, bunu aklınızdan çıkarmayın. siz onun eşisiniz, belki boşanma olsa mal paylaşımında o ev sizin olmayabilir, ama şu an öyle bir ayrım mı var.
o ev sizin, siz de onu kovabilirsiniz. bir daha aynı cümleyi kurarsa, sen defol git deyin. bu ev benim evim, ve çocuğumla huzurlu bir hayatı hakediyorum. korkmayın deyin.

Çeker giderim ben olsam. Arasın bulsun bakalım.
Burnunun dikiymiş, kırarlar o burnu.
Yazık etmişsiniz kendinize. Allah yardımcınız olsun.
İşte ciğeri 3 kuruş etmez adamları kendine koca diye seçersen oda al benden sana bukadar koca diye hayallerini umutlarını yerle bir eder yazık çok yazık etmişsin bu evliliğin böyle süreceğine inanmıyorum neyseki dayak olayın yok bunada şükür. .,

Back
X