- 24 Mart 2018
- 633
- 488
- 33
- 32
- Konu Sahibi annemiolcamben
-
Amanin de amanin,anne mi olcan senproblem eşimde iste.ben onlarin yaptiklarina sasirmiyorum yoksa.sitem de etmiyorum.benim esimde sorun.gelmesinler desem gunlerce surecek gelsinler desem kendime yediremiyorum napacagimi sasirdim
Ben senin yerinde olsam asıl kayınvalidemi çağırırım sonrada baba annem bize geldi derdim
çok haklısın asıl mesele o zaten kadın benden uzak oldugu sürece umrumda bile degil çunku kayinvalideme yapilan bu yanlis eskisi kadar beni üzmüyo onun bana yaptiklarindan sonra.benim asıl meselem eşimin beni üzenleri hazmetmiş olmasi.en a zamanda bununla ilgili bi konu da acicam canim
Hatayı kadında değil eşinizde arayın bence maşallah hep kabul etmiş kadını .. kadında gençmiş burnuma kötü kokular geldi hayırlısı bakalım
yok illa eve gelecekler bok var sanki afedersinDesin. Kadin sizin üstünüze yürümüs. Hamilesiniz. Sizin can güvenliginiz ve sagliginiz herkesten önemli. Esinize ve kp de aynen bunu dersiniz. Baslatmasinlar kücük kv deye. Esiniz olanlari görmemezlikten gelmek istiyorsa gidip kendi görsün babasini
o kadini ailede kimse istemiyo zaten evime aldigimi ve hatta hatta bana yaptigi o kadar seyden sonra evime aldigimi biri duyarsa sen ne salakmissin der afedersiniz.ama sahibinin hatrina ite katlanacakmisizbence kabul etme arkandan o kadar iş çevirmiş ona rağmen evine ne niyetle geliyor bu birincisi kayınpederin neyse ama eşinle senin aranı bozmaya çalışması bu kadar genç bir kadın için normal değil eşin babamın karısı dese de ben o kadına güvenmezdim şahsen
kayinpederimle onu kafamda bile yanyana koyunca midem bulaniyo28 yaşında cici kaynana mı olur be
sanırım olcam sankiAmanin de amanin,anne mi olcan sen@Turkuazmavi90 ın eltisimisin,aynı konu onun da başında var da:)
yani inanki benden köpek sahibinin de degeri yok da cıngar çıkmasın diye susuyorum.eşimin rahatligi zaten beni uyuz ediyo bana yapilanlari nasil hemen hazmetti unuttu ya benden de mi cekinmiyo.gerci bu adam boyle eltime de güllük gülistanlik mesajlar atmis ona bakarsaniz tutarsiz bu adam tutarsizBu nasil bir es? Hamile karisinin üstüne yürümüs birini evine aliyor. Bosuna köpek sahibi felan gibi kelimeler ile gelmesin. Cidden o sekilde düsünseydi asla evine almazdi.
Ben olam artik rest cekirdim. Hamile halim ile bir cirkef kadini evime almak zorunda degilim. Gerekirse anneme bile giderdim. Olsun, olay büyüsün. Bunlari yuttukca o evde hic degerin olmaz A annemiolcamben O ev seninde evin. Eger babasini cok seviyorsa gidip disarda bulussun!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?