kayınpederin genç eşi

bence kabul etme arkandan o kadar iş çevirmiş ona rağmen evine ne niyetle geliyor bu birincisi kayınpederin neyse ama eşinle senin aranı bozmaya çalışması bu kadar genç bir kadın için normal değil eşin babamın karısı dese de ben o kadına güvenmezdim şahsen

problem eşimde iste.ben onlarin yaptiklarina sasirmiyorum yoksa.sitem de etmiyorum.benim esimde sorun.gelmesinler desem gunlerce surecek gelsinler desem kendime yediremiyorum napacagimi sasirdim
Amanin de amanin,anne mi olcan sen @Turkuazmavi90 ın eltisimisin,aynı konu onun da başında var da:)

Bu nasil bir es? Hamile karisinin üstüne yürümüs birini evine aliyor. Bosuna köpek sahibi felan gibi kelimeler ile gelmesin. Cidden o sekilde düsünseydi asla evine almazdi.

Ben olam artik rest cekirdim. Hamile halim ile bir cirkef kadini evime almak zorunda degilim. Gerekirse anneme bile giderdim. Olsun, olay büyüsün. Bunlari yuttukca o evde hic degerin olmaz A annemiolcamben O ev seninde evin. Eger babasini cok seviyorsa gidip disarda bulussun!

Yaslara bak hele 55-28..saka gibi .almayin tabu evinize.nerdeyse ayni yastasiniz hamile halinizle onlarin banyosunu masasinu mi temizleyeceksiniz arkalarindan surekli,resti cekin annen gelebilir ama o kadin hic biseyimiz diye

28 yaşında neredeyse seninle yaşıt,neden tercih etmiş kp nizi acaba? Çok zengin filanmi kp niz.yani 28 yaşındaki bı genc kız neden 55 yaşındaki birini tercih eder inanamadim gerçekten.bu arada seni çok kıskanıyor bu kadın.sahip olduklarindan kötü etkileniyor.yani kabul etmemeyi nasıl yapicaksin bilmiyorum ama kendi anneni filan getirsen ogün.kalmazlar ozaman

Babasinin hatri varmista anasinin yokmuymus .Eşinizin anasını arayın esinize çemkirsin .
Annesi evlense adamı eve sokmaz hemde genc olsa küsmeye gider .

Hatayı kadında değil eşinizde arayın bence maşallah hep kabul etmiş kadını .. kadında gençmiş burnuma kötü kokular geldi hayırlısı bakalım

Söylemeden geçemeyeceğim.
Kayınvalidenize yapılan yanlış sizi üzmeli.
Hele de eşinizin her şeye rağmen babasına hürmet duyuyor olması iki kat üzmeli...
Siz bu yanlışa sessiz kalırsanız, yarın öbür gün aynı şeyi size dayatmaya çalışan eşinizi karşınızda bulursunuz...

Benim kayınpederim aynı haltı yedi, ben ortalığı ayağa kaldırdım.
Hatta kadınla tanışan halaları arayıp onların da ifadesini aldım.
Değil o kadını görmek, görüşmek, aynı evi paylaşmak, bulunduğum şehre adım atamaz.
Kayınpederim de yapabileceklerimi çok iyi bilir...

bu yaşından sonra o itibarını, karakterini, saygınlığını düşünmüyor olabilir.
Ama ben kendimi ve ailemi düşünmek durumundayım. Öyle koluna metresini takıp bizim çevremizde gibi atamaz.

Kabul etmeyin evinize diyeceğim ama siz ayni evde bile yaşamış, böyle bir duruma rıza göstermiş olmuşsunuz...
bu saatten sonra ahlaksızlık deseniz, kabul edemem deseniz, aklın neredeydi derler...
Hakikaten aklınız neredeydi?

o kadini ailede kimse istemiyo zaten evime aldigimi ve hatta hatta bana yaptigi o kadar seyden sonra evime aldigimi biri duyarsa sen ne salakmissin der afedersiniz.ama sahibinin hatrina ite katlanacakmisiz

yani inanki benden köpek sahibinin de degeri yok da cıngar çıkmasın diye susuyorum.eşimin rahatligi zaten beni uyuz ediyo bana yapilanlari nasil hemen hazmetti unuttu ya benden de mi cekinmiyo.gerci bu adam boyle eltime de güllük gülistanlik mesajlar atmis ona bakarsaniz tutarsiz bu adam tutarsiz

Kalmazlar oturup giderler herhalde yani.babası geliyorsa kadın nasıl gelmesin. Ayrıca söylediğiniz şeylerde çirkin kuma falan ne alaka?kayınvalide ile ayrılmışlar adam evlenmiş ne kuması? genç.olması falan eşinizi ilgilendirir siz niye bu kadar yorum yapıyorsunuz.evin dağınıklığını çekip yollaması da enteresan eve gelincr görmeyecekler miydi? samimi olmazsınız olur biter ne olursa olsun sizin zor durumunuzda 8 ay evlerini açmadılar mı? pekala o kadında sizi istemeyebilirdi kadının kendi evinde kendi dağınıklıysa niye çekip mesaj yolladı evinde çok rahattınız demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…