kayınpederin genç eşi

Kuma kuma demişsin sürekli ama kv kp ayrılmışlarsa kuma olmaz. Kadını aşağılayıp durma lütfen. Eşinle de otueup güzelce konuş, rahatsız olduğun noktaları anlat vs mutlaka anlayacaktır.
mutlaka anlamiyo iste canim babasi öl dese ölür o derece gözü baglanmis.adam buna neler yapti hala babam benim canimi da alsa babama feda diyo.tamam herkes anne babasini sevsin saysin da bununki hastalik gibi

Evli kişi kuma olmaz ki..nikahlı eşi yani.. eşiniz için idare edip samimi olmazsınız..
yahu canim ben kaynananamin kahrini cekiyorum yetmiyo bide bunu mu cekicem kayinpederimin bu ikisinden ayri bi esi daha var ben hepsini kocamin babasini esi diye cekemem ya o beni neden kocamin oglunun esi diye vip saymadi üstüme yurudu e kalkti.keyfimden nefret etmiyorum ki ben yasanmisliklar var

bu sıkıntının cevabı sizde . Eğer gücünüz yetiyorsa eşiniz mani olmazsa evinize almayın bizimde bir işimiz vardı müsait değiliz diyin . Ama eşiniz laftan anlamaz illa babam babam derse mecbur babası ile eşide gelecek . Bu nedenle iyi düşünün yok yere kendi huzurunuzu kaçırmayın.

bu erkekleri ıslak odunla dövecen akılları başlarına gelecek eşlerini korumayı ögrenecekler
benimki lafta çok güzel koruyo asarim keserim falan ama icraata gelince idare et ne var diyo.daha kötüsü ben istemiyorum o kadini deyince ben de senin anne babana aynisini yapicam dedi.benim anne babam zerresini haketmiyo bu davranislarin.asil zoruma giden bu oldu hemen istedigi olmayinca intikam almaya calismasi

siz kendinizi yerlere atıp dövününce eşiniz onlara gelmeyin diyecekse öyle yapın ama bu kalıcı bi çözüm olmaz, sonuçta bi daha gelmek isteyebilirler,
sizin eşinizle oturup konuşup durumu netleştirmeniz lazım görüşmek istiyorlarsa gelecekler bi otelde kalacaklar oğullarıyla dışarda yemek yiyecekler görüşüp gidecekler,
sonuçta evde ağırlanacak misafir statüsünü aşmış cici anne, sizin anneniz eşinize iftira atsa üstüne yürüse eşiniz onu ister mi?

Yahuu esinin anasi degilmis sokma evine

ya ben dedigim gibi kendimi yerden yere vururum gerekirse evden giderim onlar evdeyken ama o kadini eve almam.burda sorun yok.ama sonrasi beni endiselendiriyo esim babam kirkyilin basi geldi burnumdan getirdin falan diyecek

ben bide kaynanamla bu kadin arasinda kalicam simdi.sanki kadini ben evime bayila bayila almisim gibi bana savas acacak hay allahim yarabbim bu ne ya
kayınvalidenizi arayıp eşinizi şikayet edin " anne oğlun cici annesini evinde ağırlamak istiyo ben istemiyorum şuna bişey de hele" diye ne bileyim oğluna çemkiriverir belki

benim herhangi bi tanidigim esime ayni sekilde davransaydi ucunda kim olursa olsun onu esimle birdaha muhattap etmezdim çünkü bu eşime haksizlik olurdu.ama nerde bu hassasiyet

benim herhangi bi tanidigim esime ayni sekilde davransaydi ucunda kim olursa olsun onu esimle birdaha muhattap etmezdim çünkü bu eşime haksizlik olurdu.ama nerde bu hassasiyet
canım malesef erkekler bu kafada değil, anaları babaları söz konusu olunca akan sular duruyor,
ama bir kere alırsan o kadını eve devamı gelir ve kadın da yüz bulur

kayınvalidenizi arayıp eşinizi şikayet edin " anne oğlun cici annesini evinde ağırlamak istiyo ben istemiyorum şuna bişey de hele" diye ne bileyim oğluna çemkiriverir belki
aman o da ayri dert huzurumuzu kacirmak icin elinden geleni yapiyo onun ekmegine de yag sürmek onu korumak istemiyorum.başlarda bu yeni kadına atmaca gibiydim nasil kayinvalidemin üstüne kuma gelir kimse boyle biseyi haketmez diye(makul bi evlilik olsa kabul.herkes bosanir evlenir ama bunlarinki bildigin igrenclik kadin kayinpederi kullaniyo kayinpeder kadini o yuzden bu evlilige hic bi zaman saygi duyulmasi ereken bi müessese gibi bakmadim)ama gel gör ki kaynanam da onun uğruna kimseyi karsima almayi haketmiyo

55 yaşındaki adam derdine doymasin.
Ilk karısı çekmiştir parasizligi , acemiliği, kaynanayi sonra gidip genç bir kadınla evlenmiştir. Sorunlu bir insan olduguda açık.

Neyse konu bu değilde yazmak istedim.

Kaç gün kalacaklar?

Ağlayıp sizlandiktan sonra eşiniz kabul edecekse yapın, yok yanınıza kar kalacaksa mecbur kabul edeceksiniz, başka çare var mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…