- 19 Temmuz 2007
- 4.215
- 5.479
- 773
- Konu Sahibi annemiolcamben
-
o zaman kuma kelimesı basit kalmıs. buna başka birsey denır de neyse..bosanmadan önce birliktelerdi canim kaynanam ögrenince sinirden bosandi.önce kuma sonra eş oldu yani
devaminin gelecegini sanmiyoum cunku sehir disinda oturuyolar ama ven onu evime alarak kendime haksizlik yapmis kazik atmis gibi hissediyorum.aslinda biraz da bu kaosu yasamak istemiyorum hamileyim erken dogum riskim de var esime simdi gelmesinler diye isyan cikarsam gunlerce kavga olacak aradacanım malesef erkekler bu kafada değil, anaları babaları söz konusu olunca akan sular duruyor,
ama bir kere alırsan o kadını eve devamı gelir ve kadın da yüz bulur
aynen öyle valla.zaten bütün sülale kadina cephe almis arkasindan kötü kotu konusuyolar benim namusuna dil uzattigim yok beni ırgalamaz ama aylarca pisligini temizledigim ve karsiliginda saygisizlik dalavera gordugum bu insani evime almak istememek en dogal hakkim degilmi yao zaman kuma kelimesı basit kalmıs. buna başka birsey denır de neyse..
Allah yardımcın olsun ne diyeyim.
ya ben esime taviz verdikce de ardi arkasi kesilmiyo ki simdi uzulmesin diye tamam gelsinler deyecem(asla hizmet etmem o ayri) ondan sonra yarin baska bi sey cikacak yine boyun egmemi isteyecek.misal öz annesi beni evinden kovmustu hic sebep yokken ben artik evlerine gitmek istemiyorum diyince kurbanda gidelim diyo bu kadari da bana haksizlik amaO zaman demlemeyin. Eşinize söyleyin o ağırlasın. Eğer ağırlarsanız tabii. Yoksa hiç sokmayın eve.
iştebenimki lafta çok güzel koruyo asarim keserim falan ama icraata gelince idare et ne var diyo.daha kötüsü ben istemiyorum o kadini deyince ben de senin anne babana aynisini yapicam dedi.benim anne babam zerresini haketmiyo bu davranislarin.asil zoruma giden bu oldu hemen istedigi olmayinca intikam almaya calismasi
bu ilk degil üstelik adamin baska bi karisi ve cocugu daha var.bariz sorunlu yani.o degil de tamam aşık olursunuz anlarım ki bence bu kadar yas farkina ragmen o da zor bi ihtimal ama ask bu sonucta bilemezsin.ama bunlarinki ask da degil bildigin menfaat ya.gözüm görmedikce katlaniyodum bu duruma ama gozüme sokmaya calisiyolar napim simdi?55 yaşındaki adam derdine doymasin.
Ilk karısı çekmiştir parasizligi , acemiliği, kaynanayi sonra gidip genç bir kadınla evlenmiştir. Sorunlu bir insan olduguda açık.
Neyse konu bu değilde yazmak istedim.
Kaç gün kalacaklar?
Ağlayıp sizlandiktan sonra eşiniz kabul edecekse yapın, yok yanınıza kar kalacaksa mecbur kabul edeceksiniz, başka çare var mi ?
valla ne haklisin.benim annem babam duysa bunlari kahrolurlar yemin ederim ona o kadar kol kanat gerdiler kiişte
gerçek yüzleri böyle ortaya çıkıyor ,
valla ne haklisin.benim annem babam duysa bunlari kahrolurlar yemin ederim ona o kadar kol kanat gerdiler ki
valla başlayacam böyle evliliğin ızdırabınaaslında hepsi aynı ama anne olmak için gerekliler , yoksa çekilecek dertleri ve aileleri yok yanii
ya çok zor bi durum gerçekten ama kadını kabul etmen senin ezilmen sayılmaman demek,d
devaminin gelecegini sanmiyoum cunku sehir disinda oturuyolar ama ven onu evime alarak kendime haksizlik yapmis kazik atmis gibi hissediyorum.aslinda biraz da bu kaosu yasamak istemiyorum hamileyim erken dogum riskim de var esime simdi gelmesinler diye isyan cikarsam gunlerce kavga olacak arada
Kısa ve net kadın yukarıda yazdıklarını yaptı ise sakın evine alma.kızlar merhaba iyiki siz varsınız yahu yoksa patlayacağım sıkıntıdan ❤ konuyu uzatmadan hemen bi özet geçeyim yardımlarınıza fikirlerinize çok ihtiyacım var akıl akıldan üstündür.
gelelim konuya.ben 23 yaşında 2 senelik evli 5 aylık da hamile bi bayanım benim sorunum kayın pederimin kendinden yaşca küçük eşiyle bizim evimize gelmek istemesi.aslına bakarsanız kim kiminle evlenmiş beni baglamaz ama bu kadinla daha önce çok sorunumuz oldu ben 8 ay kadar bu kadınla ayni evde oturmak mecburiyetinde kaldim e resmen evliligimin ilk zamanlari bana zindan oldu çok pis bi kadın ve arkasini toplamaktan bikmistim kendi pis biraktigi odalarin fotografini cekip cekip kayinpederime atiyodu gelinin cok daginik diye ben bir gün kayinpederimin telefonunda rastgele bu fotograflari gorup kocama gösterdim oyununu ortaya cikardim eşim bir iki celallendi falan ama o benim babamin karisi diyo sevmesek de mecbur katlanicaz ben de bayilmiyorum diyo ayriyetten kadin benim ilk hamileligimde ablasiyla bir olup üstüme yürümüştü benden o derece nefret ediyo yani sebebi de benim aryik isyan edip onun arkasini pisligini toplamamam.titiz bayanlar beni anlar pis ve daginik bi insanla ayni evde yasamak insani resmen hasta ediyo boyle boyle gecti 8 ayimiz sonra biz o evden ciktik ama ben tabi sabahlara kadar aglamis sinir krizleri gecirmistim coktan.surekli kayinpederimle ve esimle arami acmaya calisiyodu.neyse biz simdi kendi evimizdeyiz onlar sehirdisina tasindi bugün esim aradi bize gelecekler haberin olsun diye.ben direk o kadini evime sokmam sokmak mecburiyetinde de degilim bana neler yasatti dedim.
not:kayinvalidem sag ama kayinpederle bosanmislar biz kayinvalideyle gorusuyoruz.bu kumayi anne yerine falan koymadik yani zaten kayinpederim 55 kadin 28 yasinda.
aslina bakarsaniz ben kayinpederimle bile gorusmek istemiyorum dugunumu nisanimin herseyimi burnumdan getirdigi icin ve ayriyetten bana cok buyuk yalan soyleyip kandirdigi icin ama esimin babasi diye gelmesin diyemiyorum.
simdi size sorum bu ben bu kadini acik ve net istemiyorum evimde ama esim de afedersiniz köpegin hatri yoksa sahibinin de mi hatri yok diyerek bana baski yapiyo.benim yanimda sahibinin de hatri yok cunku kayinpederimin de yaptiklari ortada dedigim gibi.esimin bu tutumu benim zoruma gidiyo sonucta beni bu kadar aglatan ustume yuruyen ve ailenin de asla kabul etmedigi bu yeni kumayi hala daha evime getirmeye calismasi bana yapilanlari hazmetmesi unutmasi yok saymasi beni kırıyo sonucta bana yapilan yanlis ona da yapilmis olmasi lazim dimi? babam icin katlan diyo(ben babasina bile katlanamiyoken)
durum bu kizlar bu durumda kendimi yerden yere vurup kadini eve almayayim mi yoksa gelsinler diyip esimin gönlünü edip yüz vermeyeyim mi?
uzun oldu affedin beni konuyu anlamaniz acisindan detaylandirdim biraz
kız sen ne cesursun :) benim de öyle bisey yapasım var sonucta deveye diken yaranırmış taviz verdik de noldu hep kötü oldukValla ben olsam almam evime. Eşim de dahil isteyen küssün darılsın umrumda olmaz. Babası da gelmezse gelmesin gitsin kendi görsün babacığını.
onların yüzsüzlügünde değilim valla onlar herseyi hakediyo benim adamda iş yok beni ezip geçen eşim yani ben buna kızıyorum.bana zamanında yaptiklari yanina kar kaldi böylelikle.bu adam boyle ya anlam veremiyorum bisey oluyo kaynanami da kayinbabami da herkesi karsina aliyo beni savunuyo eltim bana neler etmisti bidaha gorusme onunla falan dedi tamam dedim simdi dun baktim vatsaptan biseye ihtiyacin varmi yanindayim başın sıkışınca ara falan demis bu da tamam abi sagol abi falan demis.ulan beni insanlara karsi cephe aldoriyosun sonra 2 ay sonra unutuyosun ben ortada kaliyorum öyle.istikrarsız yani bu adam.sozde kayinpederimle de artik gorusmeyecekti simdi adam yeni karisini alip evimize geliyo sacmaliga bakya çok zor bi durum gerçekten ama kadını kabul etmen senin ezilmen sayılmaman demek,
ben olsam eşimle tartışmayı göze alırdım heralde tabi sizin aile içi durumlarınızı eşinin karakterini bilemiyorum ne kadar sürdürür bunu sana nasıl davranır filan ama sana saygı duymayı da öğrenmesi lazım düpedüz eşime istediğini söyle istediğini yap gel evimde kal o da sana hizmet etsin demek oluyor, yani son çare kabul et geldiklerinde yüzüne sizi isteyerek kabul etmedim babamızın hatrına ettim hamileyim düşük riskim var de bu ne yüzsüzlük insanlardaki her haltı yap sonra evine git insan utanır biraz
aynen öyle valla zamaninda bana çoookk sorgulatti bana bunlari.dedimki demek bu kabul edebiliyomus bu durumu.ya babasinin o kadinla ayni yataga girmesi benim bile zoruma gidiyodu bu bisey söylemiyodu çıldırıyodum.tamam annesinin de çok hatasi var esim de biraz bu hatalardan bel bularak bu evliligi normallestirmeye calisiyo ama kayinvalidemle sorun yasayan mutsuz olan bi insan kizi yasinda biriyle mi evlenir allasen.o evlilik nasil saglikli olur ki? minareye kılıf buluyolar işte yok kayinvalidem gecimsizmis de bilmemneymiş.tamam insanlar bosanabilir ama git yasina kafa yapina yakin biriyle evlen dimi.hadi diyelim cok sevdin yaş durumunu göz ardi ettin(ki böyle olsa buna saygim var) o zaman adam akilli karinin yaninda dur sevdim evlendim kimene de.ama yok bu adam senenin 7-8 ayi sehir disinda bikac ayi gidip yeni karisiyla kaliyo 3-5güne kayinvalidemi arayip bu kadin çok kötü çok pasakli diye sikayet ediyo.ayri bi taraftan kadina kayinvalidemi sikayet ediyo.iki kadina da birbirini sikayet ediyo ve mecburen gorustugune inandirip iki tarafi da sakinlestiriyo benim gordugum bu.ben bu evlilige nasil saygi duyayim simdi.tum bu hengamenin icinde de ben kadinla ayni evde yasamak zorunda kalip olaylarin ortasinda kaliyorum sabahlara kadar agliyorum evliligim zehir oluyo bi yandan pis kadinin arkasini topluyorum ve onlar yuzumden kis günü 5 parasiz evden ayriliyoruz esim arkalarindan saydiriyo da saydiriyo.sonra da bize gelsinler diyo gel de cik isin icindenEsiniz ne kadar ilginc biri, babasi annesini kizi yasinda biri ile aldatiyor ustune bu kadin ailesinin yikilmasina sebep oluyor ve esiniz hala o baba figurunun suratina bakiyor ve iletisimde kaliyor. Kadinin babasi yasindaki adamla yasak ask yasamasi ustune yuvayi yikmasindab felan kisiligi belli. Yani bu tarz insandan bekleyeceginiz butun davranislari sergilemis.
Ama esiniz hic normal gelmiyor benim esim bu aldatma olayini sineye cekseydi ben de evliligimi sorgulardim gayet acik. Cunku bir insan boyle bir olaya tepki vermiyorsa kabulleniyorsa kendisi icinde bir ahlaki tabu degil demektir.
ah daha neler nelerrrr.yüzsüz bu gelir kesinKadına olabildiğince kötü enerjiler dağıt ki gönlü olmasın gelmeye. O foto atma olayı igrenc
problem eşimde iste.ben onlarin yaptiklarina sasirmiyorum yoksa.sitem de etmiyorum.benim esimde sorun.gelmesinler desem gunlerce surecek gelsinler desem kendime yediremiyorum napacagimi sasirdimKısa ve net kadın yukarıda yazdıklarını yaptı ise sakın evine alma.
Eşin çok enteresan, hamile iken karısının üzerine yürüyen bir kadını, eşini hiçe sayıp gelsinler demesi....
ya ben dedigim gibi kendimi yerden yere vururum gerekirse evden giderim onlar evdeyken ama o kadini eve almam.burda sorun yok.ama sonrasi beni endiselendiriyo esim babam kirkyilin basi geldi burnumdan getirdin falan diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?