Normalde biz 3 yıldır evliyiz çok sayılıdır bize asla biz çağırmadan gelmezler çok düşünceliler ama 2 kayıptan sonra bu bebek 1 hafta sonra doğacak Allahın izniyle inşallah onlara biraz da böyle beklenen mucize bebek gibi geliyor çok heyecanlılar gün sayıyorlar çokta düşünceliler evimin bütün işlerini yaparlar hep asla kaynana gibi değil benim çayımı bile doldurur neyse işte acaba çocuk doğduğunda sürekli gelirler mi o dengeyi korurlar mı bilemedim kaynanamla açık açık konuşsam mı sen bana böyle söyleyip beni biraz korkutuyorsun diye lafa girsem ayıp mı ederim eşim ailesine bağlı ailesinin desteği de bize aşırı çok o yüzden o kıramaz onları birşey diyemez kolay kolayBenim babamda boyle bir kayinpeder. Kendi babam yani. Gelinimize altinlarindan tut evinw kadar verdi kiyafetinden tatiline kadar dusunur. Bana gereksiz samimiyet gelir zira gelin sadece aklina eserse arar. Ailem iyi genc ve dinamikler. Gelin gayet mesafeli. İctigi cay bardagini dahi kaldirmaz. Cunku bilir ki o yuzu veirrse devami gelirkendi aileside bir o kadar kopuk babasi nerde yasiyor onu dahi bilmez. Korkularinizi cok iyi anliuorum.bunu esinle konusmak lazim kirmadan yikmadan. Cunku belliki iyi insanlae ama sadece bizimkiler gibi samimiyeti abartiyorlar. Hergun eve gelmedikleri surece hergun getir demedikleri surece haftada bir iyi gibi
Bence benim korkma sebebim ben böyle ailede büyümedim diye eşimin ailesi bana ilk başlarda çok tuhaf geliyordu sonra sonra anladım aile dediğin böyle olur diye herkes birbirine destek her zaman birbirlerinin yanındalar iyi günde kötü günde neyse bende çocuk doğduğunda ne hissedicem ne yaşancak bilemedim çoğu insanlar sen yalvarcaksın gitmeyin yada neden gelmiyorsunuz gelin diye sen isti çeksin diyorlarNiye korkuyorsun anlayamadim, kendin aile acisindan pek sansli degilmissin ama kayinailen super cikmis. Gozumda gayet sicak bir aile tablosu canlandiCocugun ne guzel dede, babaanne bilerek buyuyecek, onlar da cocuguna sevgi gosterecek cok guzel bir ailesi olacak. Bence hic korkma, babam oldu oleli ben de kendime baba ariyorum acikcasi, benim herifin de babasi sicakkanli bir adam valla cok guzel oldu benim icin.
Kocan ve ailesi ollaaay tadını çıkar şekeriiimMerhaba hanımlar ben özellikle çocuğu olanlardan yorum almak isterim çünkü çocuğum doğduğunda neler olacak bilmiyorum hemen kısa özet geçeceğim
Eşimle iki defa bebek kaybından sonra tüp bebeğe başvurduk ve eşim babasıyla çalışıyor tabiki tam desteklerdi kayınpederim olmasa biz tüp bebek yapamazdık çok duygusal merhametli birisi sadece çocukları ailesi için yaşıyor bu hayatı tek kötü huyu içiyor her gün olmasada içiyor ve sarhoş oluyor sarhoş olduğunda sadece daha da duygusallaşıyor neyse bende tam tersi vurdumduymaz ailede büyüdüm hatta aile değildik zaten evlendim evleneli hiç bir hayırlarını görmedim annem babam aşırı bencil sadece kendini düşünür bende o yüzden tam tersi güzel bir aileye denk gelişime şaşırıyorum eşimde mükemmele yakın biridir ama ailesine de çok bağlıdır zaten bizim evliliğimizde o yüzden güzel gidiyor aile olmayı biliyor eşim neyse annesi babası kız kardeşi tam destekler her konuda en basitinden ben düğüne gidicem giyicek birşeyim yok hemen internetten sipariş verirler bir sürü elbise giy dene istediğini alalım derler elbiseme kadar düşünürler yani benim tek korkum kayınpederim aşırı çocuk düşkünüymüş kaynanamda alttan alttan beni hazırlıyor ben anlıyorum işte baban şöyle diyor böyle diyor çok heyecanlı ay onu nasıl tutucaz bilmiyorum falan torun heyecanını anlatıp duruyor benim korkumda ya beni çok bunaltırlarsa yada tam tersine hoşuma mı gider hergün birlikte mi olucaz falan kafamda bir sürü soru çevremdeki herkes de kayınpederime bayılıyor bak sakın o adama torununu vermemezlik yapma surat yapma o adam çok iyi sonra pişman olursun diyorlar bende seviyorum ama kaynanamın beni hazırlama cümlelerinden aşırı korktum çokta düşünceli bir adam sürekli ben hamileyim diye beni düşünüyor araba verecekmiş bana çocuk doğduğunda zorlanmayalım kapıda araba olsun gelinim kullansın onu diyormuş ben yanlış davranıp sonra pişman olmaktan çok korkuyorum siz çocuğu olan ablalarımdan akıl almak istiyorum
Evet ben hamileyim diye bile sürekli onlardaysak ben kalkıyım sen uzan der beni kötü görsün ağrın mı var der çok ince düşünceli biri ben mesela hiç aile yüzü görmedim bizim kapımız bile çalmazdı bende diyorum zaten ne sevap işledim de böyle bir eşe ve aileye denk geldim diye beni ilk zamanlar çok çektiler sabrettiler bana aile olmayı öğretmeye çalıştılar ailemden dolayı böyle olduğumu anlayıp bana çok anlayış gösterdiler haklarını ödeyemem işte bende sadece acaba o hiç biz aramadan gelmeyen insanlar bebek olunca 360 derece değişip tüm hayatım değişicek mı diye korktum yani onlarla yaşıyor gibi mı olacağız acaba dedim o kadar da sanmıyorum ama kaynanam durmadan beni neye hazırlamaya çalışıyor böyleAyyy maşallah allah bozmasın. Ne güzel bir aileye denk gelmişsiniz. Sınır bilen insanlar anlattığınıza göre böyle devam edin bence. Hem çocuğunuz da sevgi dolu bir ailede büyür.
Ay çooook teşekkür ederim ben de cahillikle eşimi ailesini kırmayayım boşuna kuruntu yapmayayım diye daha tecrübeli hanımlara sormak istedim çocuk olunca ne yaşayacağımı bilmediğim için içim öyle rahatladı ki ben demekki hala aile nedir tam olarak kavrayamadım yoksa böyle bir şeyden korkmamam lazımdıAy ne güzel, bir çocuğun sahip olabileceği en büyük avantaj çevresinde onu seven insanlar olması. Bırak sarsınlar çocuğunu da sevgileriyle. Korkacak bir şey yok. Aksi olsa korkmalıydın asıl.
Çocuğun değer gördükçe, sevildikçe sen de mutlu olacaksın. Korktuğun gibi olmayacak merak etme.
Tek derdiniz toruna düşkün kp olsun.Şanslısınız böyle bir kayın aileniz var.Boşa düşünüp kendinizi yormayın. Ben olsam şaka yollu kv ile bu konuyu konuşurum.Bu durum biraz beni korkutuyor anne ne dersiniz diye.Merhaba hanımlar ben özellikle çocuğu olanlardan yorum almak isterim çünkü çocuğum doğduğunda neler olacak bilmiyorum hemen kısa özet geçeceğim
Eşimle iki defa bebek kaybından sonra tüp bebeğe başvurduk ve eşim babasıyla çalışıyor tabiki tam desteklerdi kayınpederim olmasa biz tüp bebek yapamazdık çok duygusal merhametli birisi sadece çocukları ailesi için yaşıyor bu hayatı tek kötü huyu içiyor her gün olmasada içiyor ve sarhoş oluyor sarhoş olduğunda sadece daha da duygusallaşıyor neyse bende tam tersi vurdumduymaz ailede büyüdüm hatta aile değildik zaten evlendim evleneli hiç bir hayırlarını görmedim annem babam aşırı bencil sadece kendini düşünür bende o yüzden tam tersi güzel bir aileye denk gelişime şaşırıyorum eşimde mükemmele yakın biridir ama ailesine de çok bağlıdır zaten bizim evliliğimizde o yüzden güzel gidiyor aile olmayı biliyor eşim neyse annesi babası kız kardeşi tam destekler her konuda en basitinden ben düğüne gidicem giyicek birşeyim yok hemen internetten sipariş verirler bir sürü elbise giy dene istediğini alalım derler elbiseme kadar düşünürler yani benim tek korkum kayınpederim aşırı çocuk düşkünüymüş kaynanamda alttan alttan beni hazırlıyor ben anlıyorum işte baban şöyle diyor böyle diyor çok heyecanlı ay onu nasıl tutucaz bilmiyorum falan torun heyecanını anlatıp duruyor benim korkumda ya beni çok bunaltırlarsa yada tam tersine hoşuma mı gider hergün birlikte mi olucaz falan kafamda bir sürü soru çevremdeki herkes de kayınpederime bayılıyor bak sakın o adama torununu vermemezlik yapma surat yapma o adam çok iyi sonra pişman olursun diyorlar bende seviyorum ama kaynanamın beni hazırlama cümlelerinden aşırı korktum çokta düşünceli bir adam sürekli ben hamileyim diye beni düşünüyor araba verecekmiş bana çocuk doğduğunda zorlanmayalım kapıda araba olsun gelinim kullansın onu diyormuş ben yanlış davranıp sonra pişman olmaktan çok korkuyorum siz çocuğu olan ablalarımdan akıl almak istiyorum
Gelininizi kutladımBenim babamda boyle bir kayinpeder. Kendi babam yani. Gelinimize altinlarindan tut evinw kadar verdi kiyafetinden tatiline kadar dusunur. Bana gereksiz samimiyet gelir zira gelin sadece aklina eserse arar. Ailem iyi genc ve dinamikler. Gelin gayet mesafeli. İctigi cay bardagini dahi kaldirmaz. Cunku bilir ki o yuzu veirrse devami gelirkendi aileside bir o kadar kopuk babasi nerde yasiyor onu dahi bilmez. Korkularinizi cok iyi anliuorum.bunu esinle konusmak lazim kirmadan yikmadan. Cunku belliki iyi insanlae ama sadece bizimkiler gibi samimiyeti abartiyorlar. Hergun eve gelmedikleri surece hergun getir demedikleri surece haftada bir iyi gibi
o sırada beni ve torunlarını tanımayan benim kayinpederim gibi olsaydı bende sizin gbi okadar çok isterdimki yanımızda büyüklerimizin olmasını yaşayıpta olmamaları hicbiseyde dha çok koyuyor ne güzel heyecanlanan yanında olduklarını hissettirdikleri aile var yanınızda şükredin bence sağlıkla alın ins kucağınıza yavrunuzu kuruntu yapmayın bnce kndinizeMerhaba hanımlar ben özellikle çocuğu olanlardan yorum almak isterim çünkü çocuğum doğduğunda neler olacak bilmiyorum hemen kısa özet geçeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?