Nişan kayınpederime nasıl baba diyeceğim ya:(

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
neden baba diyemiceksinki sonuçta baba deniyosa baba denir yani gerçekten baban olmayacakya ben 5yıllık evliyim nişanlanınca söyledim aaa içten gelerekmi hayır ama sonuçta amca diyecek değildim ya ne gerekiyorsa öyle yapmalı insan

o çocuğun sakat doğacağı varsa bunun önüne hiçbirşey geçemez zaten canım.hem bazı şeyleri söylemesi kolay ,yaşamadan bilemezsin sevdiğin bir insandan ya çocuğumuz sakat doğar diye olup olmayacağından habersiz sadece bir risk üzerinden karar verip vazgeçmez çok zor birşeydir bunu başarabilen insan varmıdır bilmem varsada duygusuzun biridir yada aşırı mantıkçıdırveya zaten sevmiyordur..söylediğin kararı almak gerçekten çok çok zor birşey olsa gerek ne dersin? şöyle bir durum olsa akraba evliliğnde sakat doğma riski 100 de 50 falan olsa yine bir düşünülür belki ama öyle değil elbette ,100 de 4 risk, düşüncesizce insanları yazgılamak gerçekten çok kolay .............
hey allahım ya açtığım konuya bak tartıştığım şeye bak.

sadece bir risk mi ? yani bu riski alırım diyosan problem yok. burdaki kimse kötü niyetli bi yaklaşımda değil. herkes doğru olanın peşinde. ama anlaşılan çok geç kalmış tavsiyeler bunlar. mutluluklar...

Back