Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kayınvalidem diyorumİyi akşamlar hiç soruyu uzatmadan soracağım.
Bir gelin kayınvalidesine ve kayınpederine annem babam mı der yoksa anne baba mı
Son olarak birine karşı bahsederken kayınvalidemgil mi diyorsunuz ya da kaynanamgil kayınbabamgil mi yoksa annemgil babamgil mi
Bende yeni gelinken teyze demistim kaynanam anne diye hitap et demisti keske teyze diye kalsaydıBekarım, olduğu zaman teyze ve amca demek isterim mümkünse
BaklagilGil nedir yahu
çünkü bunlar birer cümle değilDayimgil annemgil babamgil yok benden icin ondan icin. Bu cumleler tdk da yok arkadaslar.
Gil nedir ya nedir? Yok anamgil yok babamgilİyi akşamlar hiç soruyu uzatmadan soracağım.
Bir gelin kayınvalidesine ve kayınpederine annem babam mı der yoksa anne baba mı
Son olarak birine karşı bahsederken kayınvalidemgil mi diyorsunuz ya da kaynanamgil kayınbabamgil mi yoksa annemgil babamgil mi
Ben kendi anneme babama bile annem babam dediğimi hatırlamam çok fazla. Kayınvalide ve kayinpedere de demiyorum o sebeple. Anne, baba şeklinde hitap ediyorum. Birine bahsederken de kayınvalidem kayinpederim diyorum.İyi akşamlar hiç soruyu uzatmadan soracağım.
Bu tarz takıntılarım yok x annem x babam derdim tanımayan birine bahsederken kv kpİyi akşamlar hiç soruyu uzatmadan soracağım.