Nişan kayınpederime nasıl baba diyeceğim ya:(

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
ismiyle baba de mesela şöyle: kemal baba
bi fark olur babanla onun arasında
bu arada ben 2,5 senelik evliyim hala zorlanıyorurm söylemekte,anlıyorum seni

ne teyze oğlula mı nişanlandın inanamıyorum yani ben boşuna kıskanmıyomuşum demek ki sevgilimin kuzenlerini çok haklıymışım işte al kanıt:umursamaz:

baban niye bozulsun bozulcak olsa teyze ogluna vermezdi bence sizi enişte yerine baba dicen nevar bunda cnm ya takma kafana de gitsin ben kayınpederime ilk günden dedim eşimde benimkine dedi çokta mutlu oldular sen yine tanıyon enişten biz hiç tanımıyoduk birbirlerimizi

evlilk öncesi artık bazı testler yaoılıyo diye biliyorum. kan uyumu felan sanırım bunları yaptırdınızmı? hiç bişey aşk, para, sevgi sakat bi çoçuğu doğurup ona acı çektirmeye sebep olamaaz bence. he normaldir her şey çoçuğun engelli olur Allah verdi der susarsın. ama böle göz göre göre. bunun vebalinin altına girmek çok mantıksız. :olmaz:

yok kayınvalideme nasıl anne diyeceyim. yok kayınpederime nasıl baba diyeceyim, şimdiden zırlarsanız. hiç evlenmeyin. asıl problemler evlendikten sonra başlar.:dilcikar:

baban niye bozulsun bozulcak olsa teyze ogluna vermezdi bence sizi enişte yerine baba dicen nevar bunda cnm ya takma kafana de gitsin ben kayınpederime ilk günden dedim eşimde benimkine dedi çokta mutlu oldular sen yine tanıyon enişten biz hiç tanımıyoduk birbirlerimizi

..........................

Son düzenleme:
evlilk öncesi artık bazı testler yaoılıyo diye biliyorum. kan uyumu felan sanırım bunları yaptırdınızmı? hiç bişey aşk, para, sevgi sakat bi çoçuğu doğurup ona acı çektirmeye sebep olamaaz bence. he normaldir her şey çoçuğun engelli olur Allah verdi der susarsın. ama böle göz göre göre. bunun vebalinin altına girmek çok mantıksız. :olmaz:

....................................................

Son düzenleme:
Back