- 15 Nisan 2011
- 1.320
- 1.681
- Konu Sahibi Ogretmenhanm
Konuyu okumadim. Bişiy sorucam Sa na ne ? Gerçekten merak ettim sanane
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlerde cocugunuz olursa o eve sokmayın tek diyecegım buHanımlar kayınpederimin böyle sapkın şeyler izlediğini ve bunu ailesinden hiç çekinmeden yaptığını öğrendim. Ona karşı tutumum tamamen değişti sanki ondan tiksiniyor gibiyim. Nişanlım babası ile bu ve benzeri sebeplerden dolayı küs. Şuanda iletişimleri çok çok az. Babasının iflah olmayacağını söylüyor. Babasından ümidini kesmiş durumda benim için sadece ismen baba diyor. Ancak bayram seyran mecbur görüşüyorum kayınpederim ile. Düğünümüz inşallah virüs biterse bu yaz. Bu arada nişanlımla babası yıllardır anlaşamıyorlar, ikisini barıştırmak gibi bir niyetim yok bu durumu öğrendikten sonra
Sapkınlar klübüne hoş geldin
Konu buradan başka bi yere taşındı o sebeple bu bölüme pek bakamadım. Ailesinin yanında kimseden çekinmeden açıp izliyormuş kulaklıkla. Bu sebeple nişanlımla kavga etmişler dahası da varmış. Tabiki de evleneceğim adamla her şeyi konuşacağız.
Babanın yaptığını zaten kimse desteklemiyor. Ama nişanlınızın size söylemesi yadırganıyor. Mesela siz onun yerine olsanız söyleyebilir miydiniz? Birde cidden babadan uzuk durun
Nişanlım tepki gösterdiği için küs. Karısının umrunda değil sanırsam pek bilmiyorum karısını. Karısı nişanlımın annesi değilNasıl yaaa... Peki tepki gösteren olmamış mı
Herkesin içinde utanmadan yapıyormuş tabikide beni ilgilendirir o ailenin gelini oluyorumKonuyu okumadim. Bişiy sorucam Sa na ne ? Gerçekten merak ettim sanane