- 24 Nisan 2020
- 45
- 9
- Konu Sahibi Ogretmenhanm
Canim benim bilmemek ile bilmek arasında fark var. İnan çocuğumu şu zamana kadar ne kendi aileme ne eşimin ailesine tek başına bırakmadım. Yıllardır sinemaya bile gitmiyordum . Çocuğumu kimseye emanet dahi etmedim neler var diye .
Biliyorken aynı binaya gitmemelisin zaten nisanlin teklif dahi etmemeli. Birde calisiyorken aklın çocuğunda kalır . Evet suan belki bir çok şey uzak ozamanâ çok var gibi gelir ama hemen geçiyor zaman.
Sen uzağa evlenmeli kendini ve ileride cocuk olunca garantilemelisin.evlilik beyaz eşya gibidir şansına iyi çıkarsa. İnsanlar birbirlerini evlenince tanır. Allah binkere korusun belki boşanman gerekicek çocuklar söz konusu olucak. Eşın belki çocukları gününde alıcak yada velayet acicak falan. Herşeyi düşünüp ona göre karar vermelisin. Benim gorumcemde kucukken taciz edilmiş ve söylediği kişi büyük ve hiç öyle biri değil dersin..insanlar kendini gösterdiği kadar da gizliyolar. Allah ıslah etsin böyle lerini ...
doğru diyorsunuz. ancak başta o eve girmek durumundayım maddi imkanlardan dolayı.söylediğim gibi ücretli öğretmenlik yapıyorum. temennimiz atanmak hem maddi açıdan hem de o binadan uzaklaşmak için.yorumunuz için teşekkür ederim.