kayınpederim ile sorunumuz

Eşiniz ben istemiyorum deseydi siz ben istemiyorum deseydiniz böyle olmazdı emin olun.
Biraz mantıklı olmak lazım borçla harçla evlenince o borçların size kalacagi belli.
Sırf kayinpederim havali bir dugun yapacak diye ben bu yükün altına girmezdim.
Siz bunu on görememişsiniz.
Biz düğün istemiyoruz çekin kredi yapın o zaman deseydi eşiniz en başından böyle olmazdı.Dugun isteyen çekerdi krediyi oderdi borcu

Siz yanlış anlıyorsunuz ben kimseden yardım talep etmiyorum şuan borcumuz yok bende çalışıyorum arabamızı çalışarak ben aldım evimin kirasını ödüyorum ama onlar halâ düşmüyor yakamızdan halâ eşimden para istiyorlar yok deyince bintürlü kavga çıkarıyorlar ben ve eşim bi şekilde geçiniyoruz ama huzur bırakmadılar ben yardım değil sadece hakkımı istiyorum benim çocuğumunda hakkı vardı o paralarda ben borçla araba aldım arabayı kayınpederim kendi üstüne istedi eşim yapmadı konuşmadılar eşimle 1 ay arabamız yoktu ilk evlendiğimizde altınlarla araba almak istiyorduk ama kaç sene sonra alabildik arabamızı

Gözüme lensi bile kendim aldım mi
Not ettim birgün aileme dava açmak gerekirse kullanacağım

Kayınpederimin eski kredi notlarından dolayı ona kredi vermemişler oda eşime çektirmiş sonra biz araba almak için kredi çekmek istedik eşime kredi vermediler

esinde akil yokmus kusura bakma kredi cekip dugunmi yapilir para yoksa dugun yapmasaydiniz bu sekilde hicbisey elde edemezsiniz en fazla yapacaginiz sey onlarla tamamen iletisimi kesmek olur esinde safmi desem ne desem bilemedim babasini tanimiyomuymua ona guvenip is yapmis

Iletisimi neden kesmiyorsunuz onlarla. Hala yakanizdan düsmüyorlarsa esiniz buna izin verdiginden. Anlattiginiza göre basiniza binbir dert actilar. Mesafe koymaya yeterli sebep bence

Maalesef kredi cekip dügün yapan Almanyada da cok

Kimler hak vermiş o kadar sayfa okudum göremedim de o yüzden soruyorum. Fazladan ev kayınpederin kendi evi ister oğlunu oturtur ister Kızılay’a bağışlar. Kızına da istediğini alır. Ortada bir evlat ayrımcılığı varsa bunu dillendirmesi rahatsız olması gereken kişi eşiniz. Sizi zerre ilgilendirmez adamın kendi alın teriyle kazandığı parayla kızına ne yapıp ne yapmadığı. Eşiniz de borç vermeseydi, ödemeyen insana borç bir kez verilir. Hayır bu karmaşada siz ne yapıyorsunuz onu anlamadım? Ortada borç var, hemen hamile kalıp çocuk yapmak yerine zahmet olacak ama işe girip çalışıp ev bütçesine destek olsaydınız. Kendi düğününüzü ödemeniz zaten olması gereken

İç işlerini bilemiyoruz ki. Gelin hanımın zihniyeti belli, mahkeme falan ne rezilce fikirler, o yüzden haklı falan bulamıyorum.

O zaman adam size iyilik yapmış. İçinize sinmemiş haliyle icralık olmuşsunuz, içinize sine sine alsanız ömür boyu borç batağından kurtulamazdınız siz.

Ödemeyeceğini keşke baştan söyleseymiş ama mahkemeye verilecek kadar büyük bir suç değil yani bu. Hatta komple suç değil.
Yine de siz bilirsiniz tabii, milleti kendinize güldürmek istiyorsanız bir şansınızı deneyin derim.

Son düzenleme:
Düğün sizin düğününüz ise borcu da sizin borcunuz. Ayrıca o düğünde erkek tarafından takılan altınlar da vaktiyle kv ya da kpnizin birilerine taktiği altınların karşılığı. Kisaca sizin hesap yanlış

düğünde takılanlar değil onları zaten vermediler eşime ama kayınpederimin bana taktığı altınlar söz konusu ayrıca kendisi onları mihir olarak yazdırmıştı imam nikahında.

düğünde takılanlar değil onları zaten vermediler eşime ama kayınpederimin bana taktığı altınlar söz konusu ayrıca kendisi onları mihir olarak yazdırmıştı imam nikahında.
Size mehiri kayınpeder değil eşiniz vermeliydi zaten. Dini yorum yasak ama bu konuda bilgisi olan yazarken beni alıntılarsa sevinirim.

Yani sen çek ben öderim diye söz vermeai hoş değil ancak benim altınlarım dururken düğünümün borcunu kayınpederden bekleyemem. Yani baştan beri anlamsız bişey bu, altınlarının satılacağı kadar düğün işine girmeyin yahu, sadece sana söylemiyorum, kaç arkadaşım banane bu da olcak şuda olcak diye boylarını aşan isteklerde bulundular aha noldu o düğün kimsenin aklında yok şuan. Kendikeride bitmeyen borçlar yüzünden sürekli kavga halindeler. Yazık değilmi ya

Düğünü yapan siz değil miydiniz? Benim eşimde 2017 yılında 50 bin TL çekmişti düğün için ama kuruşu kuruşuna eşim ödedi. Yetmediği yerde altınlarımızı satıp ödedik. Eve o kadar icralar geliyor borç içinde yüzüyorsunuz ve hala altınlarım kalsın diyorsunuz. Ben olsam o kadar darlığın içinde o altınlar bana batar

İç işlerini bilemiyoruz ki. Gelin hanımın zihniyeti belli, mahkeme falan ne rezilce fikirler, o yüzden haklı falan bulamıyorum.
Mahkemeye verebileceğini sanması bile çok saçma ..hatta komik.Ama yine tekrarlıyorum zor günümde yaralı parmağıma işemeyen ama evlat olarak benimsediği çocuğuna ise ev araba alan adamın kapısını çalmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…