kayınpederim ile sorunumuz

Kayınpederinizin düğünü için mi çekildi kredi

Normalde erkek evlata döktürüyorlar, ama burda sanki oglunu bile bile gömüyor gibi bir durum var..

Evet katılıyorum. İcra en uç noktada çünkü.

Bana kalırsa para pul meselelerinde kayınbaba gelin arasında başka sıkıntılar da olmuş. O yüzden kendiniz yapın moduna girmiş adam belli ki.

Evet katılıyorum. İcra en uç noktada çünkü.

Bana kalırsa para pul meselelerinde kayınbaba gelin arasında başka sıkıntılar da olmuş. O yüzden kendiniz yapın moduna girmiş adam belli ki.
İşte diyorum ya, altınım da altınım kafası bu; kayınpeder ödemiş olsaydı da susmayacaktı konu sahibi, dırdır seansı bitmeyecekti. Çünkü hem ütopik beklentiler var hem de haddini bilmemek.

“Senin kocanın evi yok anlıyor musun” repliği geldi aklıma. Kayınpederinizin söz verip yapmaması hoş değil ama bu hayatta kimseye güvenerek iş yapılmayacağını öğrenmişsiniz.
Ayrıca borç zaten sizin bence

Vallahi size bişey söyliyim burası linçler sizi:))) ben aldım payımı.

Konu sahibinin neden bu kadar üstüne gelindiğini anlamadım.

Kayınpeder terbiyesizlik yapmış. O zaman baştan ödemeyeceğim deseymiş.

Konu sahibinin neden bu kadar üstüne gelindiğini anlamadım.

Kayınpeder terbiyesizlik yapmış. O zaman baştan ödemeyeceğim deseymiş. Siz de ona göre bir program yapardınız. Sizi kandırmış resmen.

Bir daha görüşmeyin kendisi ile...

Ayranınız yokmuş içmeye, tahtırevanla gitmişsiniz s…maya. Parası olmayan evlenmesin. Kp sizi kandırmıs ama en başta ona bel bağlamak saçma zaten

Borç sizin borcunuz paranız yoksa sade bı nikah tamam düğün yapmak zorunda değilsiniz ve evinize icra gelene kadar altınları vermeniz daha mantıklı kimse sizin borcunuzu ödemek zorunda değil ve kızına aldığı arabadan sizene

4 yıllık evlilikte hala düğün masrafları, takılan altınların kayınpeder tarafından iç edilmesi. icra ve mahkeme. İş sizden geçti de belki konuyu okuyanlarda evli olmayanlara bir uyarı olsun: Evlenecek kişiler evlilik ciddi maddiyat gerektirir, 1 + 1, 50 metrekare ayrı bir evi (kayınbaba evi olmayacak, aile apartmanı olamayacak, aynı mahalle olmayacak) geçindirebilecekseniz evlenmeyi gündeminize alabilirsiniz. Şu ailelerin yakasından da bi düşün artık yaa!!!

Kayınbaba milyonlarca aynı tıpatıp örneklerden biri olarak altınları iç etmiş işte. Verdiği sözü tutacağını sanmıyorum. Krediyi kocanız çekmiş, tabii ki siz ödeyeceksiniz, Mahkeme çok hikaye gibi geldi.

Helal olsun sürekli icralık olup çocuk yapmayı ihmal etmemişsiniz ama siz daha kendi düğünüzü yapamayacak durumdayken neden evlendiniz? Madem çok kötüydü durumunuz çalışsaydın sende. Ayrıca düğün için kredi çekiliyor o kredi kp oluyor ama düğnde takılan altınlar seninin mi ? Kusura bakma tatlım borçta sizin altınlarda evlenirken kimseye güvenmeyeceksin madem paranız yoktu evlenmeseydin şimdi altınları bozup 4yıl önceki düğünün borcunu ödeme zamanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…