- 19 Kasım 2018
- 211
- 603
- 103
Kayınpederinizin düğünü için mi çekildi krediBorç benim ve eşimin borcu değil kayınpederimin borcu altınlar ben
Neden kayınpederimin borcunu altınlarımı vererek ödüyorum ve geri istiyorum bu benim gözü açıklığım mı oluyor kayınpederimin mi anlayamıyorum kendi kızına araba alıyor ev veriyor ben borcunu ödüyorum normal bişeymi sizce
Mahkemeye verebileceğini sanması bile çok saçma ..hatta komik.Ama yine tekrarlıyorum zor günümde yaralı parmağıma işemeyen ama evlat olarak benimsediği çocuğuna ise ev araba alan adamın kapısını çalmam.
Kayınpederin "ben öderim" deyip sonra kıvırması hoş olmamış, sana katılıyorum bu konuda ama icralık olurken konu sahibinin hâlâ "ben altınlarımı vermem" kafasında olması çok irrite edici. Yani kelime bulamıyorum şu zihniyetin çirkinliğini anlatmaya.
İşte diyorum ya, altınım da altınım kafası bu; kayınpeder ödemiş olsaydı da susmayacaktı konu sahibi, dırdır seansı bitmeyecekti. Çünkü hem ütopik beklentiler var hem de haddini bilmemek.Evet katılıyorum. İcra en uç noktada çünkü.
Bana kalırsa para pul meselelerinde kayınbaba gelin arasında başka sıkıntılar da olmuş. O yüzden kendiniz yapın moduna girmiş adam belli ki.
“Senin kocanın evi yok anlıyor musun” repliği geldi aklıma. Kayınpederinizin söz verip yapmaması hoş değil ama bu hayatta kimseye güvenerek iş yapılmayacağını öğrenmişsiniz.arkadaşlar merhaba.
4 yıllık evliyim 1 tane çocuğum var. Evlenmeden önce kayınpederim eşime düğün için kredi çekmesini söylemiş. Eşime krediyi sen çek ben ödeyeyim demiş. Eşimde çekmiş. Evlendik düğün için çekilen krediyi ödemediler evimiz kiraydı hiç sormadılar eşim tek çalışıyordu çok zor zamanlar geçirdik icralık olduk başınızın çaresine bakın dediler. Oğluma 8 aylık hamile iken yine kredi borcu yüzünden icra geldi para bulamadık eşim kayınpederimi arayıp söylediğinde söyle versin karın altınlarını öde demiş. Eşimde bana bahsetti bende vermeyeceğimi söyledim. Kayınpederim ilerde yaparım geri dedi yapmadı hala yapmadı ve şimdide kabul etmiyor borç ödediğimzi bu söylediklerini kabul etmiyor altınlarıda vermiyor. Hazmedemiyorum bu haksızlığı ne yapmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz mahkemeye versem nasıl kanıtlayablirim .
Vallahi size bişey söyliyim burası linçler sizi:))) ben aldım payımı.arkadaşlar merhaba.
4 yıllık evliyim 1 tane çocuğum var. Evlenmeden önce kayınpederim eşime düğün için kredi çekmesini söylemiş. Eşime krediyi sen çek ben ödeyeyim demiş. Eşimde çekmiş. Evlendik düğün için çekilen krediyi ödemediler evimiz kiraydı hiç sormadılar eşim tek çalışıyordu çok zor zamanlar geçirdik icralık olduk başınızın çaresine bakın dediler. Oğluma 8 aylık hamile iken yine kredi borcu yüzünden icra geldi para bulamadık eşim kayınpederimi arayıp söylediğinde söyle versin karın altınlarını öde demiş. Eşimde bana bahsetti bende vermeyeceğimi söyledim. Kayınpederim ilerde yaparım geri dedi yapmadı hala yapmadı ve şimdide kabul etmiyor borç ödediğimzi bu söylediklerini kabul etmiyor altınlarıda vermiyor. Hazmedemiyorum bu haksızlığı ne yapmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz mahkemeye versem nasıl kanıtlayablirim .
Borç sizin borcunuz paranız yoksa sade bı nikah tamam düğün yapmak zorunda değilsiniz ve evinize icra gelene kadar altınları vermeniz daha mantıklı kimse sizin borcunuzu ödemek zorunda değil ve kızına aldığı arabadan sizeneBorç benim ve eşimin borcu değil kayınpederimin borcu altınlar ben
Neden kayınpederimin borcunu altınlarımı vererek ödüyorum ve geri istiyorum bu benim gözü açıklığım mı oluyor kayınpederimin mi anlayamıyorum kendi kızına araba alıyor ev veriyor ben borcunu ödüyorum normal bişeymi sizce
4 yıllık evlilikte hala düğün masrafları, takılan altınların kayınpeder tarafından iç edilmesi. icra ve mahkeme. İş sizden geçti de belki konuyu okuyanlarda evli olmayanlara bir uyarı olsun: Evlenecek kişiler evlilik ciddi maddiyat gerektirir, 1 + 1, 50 metrekare ayrı bir evi (kayınbaba evi olmayacak, aile apartmanı olamayacak, aynı mahalle olmayacak) geçindirebilecekseniz evlenmeyi gündeminize alabilirsiniz. Şu ailelerin yakasından da bi düşün artık yaa!!!arkadaşlar merhaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?