- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.909
- 598
- 34
Bunları bile ödeyemiyorken içinize sinenlerin borcunu nasıl ödeyecektiniz ?Hayır kayınpede
Bende sordum aynı soruyu.Bunları bile ödeyemiyorken içinize sinenlerin borcunu nasıl ödeyecektiniz ?
Ödeyecek adam zaten krediyi öder .Kayınpeder baştan ben öderim demeseymiş iyiymis ama sonuçta kendi evinizin eşyaları,kendi düğününüze gitmiş para. Onlar ödeyecek diye içime sineni almadım demişsiniz, o haldeyken krediyi ödeyememişsiniz, birde içinizden geldiği gibi alsaydınız nasıl çıkacaktınız içinden borçların?
Bu olaydan sonra kayinpeder geri ödeyecek diye altın bozdurmaz çok saçma olmuş. Belli yani ödemeyeceği. Hoş bozdurmayıp ne yapacaktiniz? Eşya sizin, borç sizin neticede.
Mahkemelik birşey zaten yok.
Bekar görünceye ne yapıldığı da sizi ilgilendirmez.
Eğer ki ben borcu ödeyin,bu borç sizin falan diye millete borcu kitlemeye çalışıyorsam, milletin başını agritiyorsam,icralık olana kadar da demek ki taksitlerimi odemiyorsam,karım da çalışacağına evde oturup, altın peşine dusuyor,mahkeme işlerini düşünüyorsa hiç hakkı olmadığı yerde,haklısınız ama aileniz mesela kardeşinizle sizin aranızda haksızlık yapsa, kardeşinize ev araba alıp, siz de icra borcu öderken yardım etmese kıskanıp üzülmez misiniz. gerçi burda söz geline düşmüyor ama eşi adına konuştuğunu varsayıyorum
kocasini dusunmuyor banane nasil oderse odesin kafasinda herhalde. Altinlar kendi borcuna gidiyor kp geri odemiyor diye dava acmayi dusunuyor degisikBende sordum aynı soruyu.
Kendimiz ödeyeceğiz diye düşünsek daha az harcama yapardık dese anlayacağım, daha fazlasını yapardık demeye getiriyor. Nasıl ödeyeceklerdiyse artık.
Şu da olabilir kp ödeyecek diye bol keseden harcadılar sanırım , eğer kendilerinin ödeyeceğini bilselerdi öyle harcayabilirler miydi acaba ?Bende sordum aynı soruyu.
Kendimiz ödeyeceğiz diye düşünsek daha az harcama yapardık dese anlayacağım, daha fazlasını yapardık demeye getiriyor. Nasıl ödeyeceklerdiyse artık.
Onlar ödeyecek diye içime sinmeyeni aldım demek, eşim ödeyeceğini bilseydim daha fazlasını alırdım demek gibi anladım ben. Nasıl öderiz kısmını düşünmüyor sanırım.Şu da olabilir kp ödeyecek diye bol keseden harcadılar sanırım , eğer kendilerinin ödeyeceğini bilselerdi öyle harcayabilirler miydi acaba ?
Onlar ödeyecek diye içime sinmeyeni aldım demek, eşim ödeyeceğini bilseydim daha fazlasını alırdım demek gibi anladım ben. Nasıl öderiz kısmını düşünmüyor sanırım.
Borç benim ve eşimin borcu değil kayınpederimin borcu altınlar ben ve eşimin altınları
Merhabalar, umarım sizi kırmam. Öncelikle, umarım kayınpederinizle yaşadığınız bu saçma sorun evliliğinize çok yansımaz. Hep mutlu olursunuz inşallah.arkadaşlar merhaba.
4 yıllık evliyim 1 tane çocuğum var. Evlenmeden önce kayınpederim eşime düğün için kredi çekmesini söylemiş. Eşime krediyi sen çek ben ödeyeyim demiş. Eşimde çekmiş. Evlendik düğün için çekilen krediyi ödemediler evimiz kiraydı hiç sormadılar eşim tek çalışıyordu çok zor zamanlar geçirdik icralık olduk başınızın çaresine bakın dediler. Oğluma 8 aylık hamile iken yine kredi borcu yüzünden icra geldi para bulamadık eşim kayınpederimi arayıp söylediğinde söyle versin karın altınlarını öde demiş. Eşimde bana bahsetti bende vermeyeceğimi söyledim. Kayınpederim ilerde yaparım geri dedi yapmadı hala yapmadı ve şimdide kabul etmiyor borç ödediğimzi bu söylediklerini kabul etmiyor altınlarıda vermiyor. Hazmedemiyorum bu haksızlığı ne yapmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz mahkemeye versem nasıl kanıtlayablirim .
Eve icra geleceğinde kp demiş ki siz altınları bozun ödeyin ben size o altınları öderim demiş bunlar öyle yapmış ama kp altinlari ödememiş o yüzden mahkemeye vermek istiyor Allahım yaKayinpederiniz söz verip ödememekte haksiz tabi ki de. Bunda hemfikiriz. Ama siz adam kivirdigini anladiginiz anda ipleri kendi ellerinize almaniz gerekirdi. Kapiya icra gelmis, siz hala altinlarimi vermem diyorsunuz. Tamam altinlariniz kalsin, ama o zaman ikinizde calisip borclarin bir kismini kapatacaktiniz. Yasiniz genc. Borc icinde yüzerken aile planlamasi aslinda beklemek zorundaydi. Yok yine hamile kaliyorum.diyorsaniz o zaman sonuclari da kabul etmis oluyorsunuz. Siz bu borc konularda bosuna kayinpederi bekliyorsunuz. Kredi konusunda mahkeme kazanma sansiniz sifir. Imzayi atan yükümlü, söz veren degil. Altin konuyu tam anlamadim. Kp hangi altinlari vermiyor?
Kp mi evlendi? Düğün kpnin düğünü galibaBorç benim ve eşimin borcu değil kayınpederimin borcu altınlar ben ve eşimin altınları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?