Kayınpederim çok tuhaf birisi... :(

tamam canım bende onu diyorum sen yazları tatilleri onun köyünde geçirmeyi istiyo musun

sizi istemiyor olmasın bu adam?
Bilmiyorum ama öyle olduğunu zannetmem çünkü sözlüm anlatıyor eski kız arkadaşını babası hiç istememiş istemem ben o kızı hayatta istemem demiş. beni istemeye geldiler ama bu dengesiz adamın sağı solu belli olmaz

sözlünüz size neden eski kız arkadaşını anlatıyor?
hiç etik değil.

bu arada tahmin ettiğim türden bir rahatsızlığı var ise genetik olabilir.sözlünüzü hiç gözlemlediniz mi? size tuhaf gelen şeyleri var mı?

aman ya iyice paranoyak oldum bende :)

evet aslında komik geliyor insana düşününce :) adam sürekli plakalardan bağlantı kuruyor. oğlunun numarasının son rakamından atandığı şehrin plakası aynı bu bi tesadüf olamaz diyor. hayatta her şey bir biri ile baglantılı diyor. sonra bi türkü söylüyor türkü de kayınpederimin ismi ile nişanlımın ismi geçiyormuş tesadüf o türkü de bi gizem saklı diyor :) o türkü de ki gizemi keşfettim sonunda diyor. türkü de giresun mu bi şehir ismi geçiyormuş. kayınpederim sözlümün atandığı okula gitmiş okulda müdürü ile konuşmuş giresunlu biri var mı diye adam da ben giresunluyum demiş. bak işte buraya o yüzden atandı benim oğlan dedim diyor. yani böyle şeyler düşünüyor sürekli... sözlüm "babam böyle şeyler anlatınca babama gaz ver oooo maşalllah siz çok zekisiniz falan de o zaman seni daha çok sever" diyor bana :)

bi kere armut dibine falan benım en kızdığım laf,çocukken bizi aşağılarlardı elma ağacın dibine armut düşermi
bak canım benım ağbim muhteşem bir eş muhteşem bir baba,ama ağbimin babası öle bir adam değil,gördüğünüz gibi armudun dibine elma düşer,ve ne muhteşem ailerler var,3-4 çocuğu var biri kötü bozuk çıkıyor,bunlar kalıplaşmış negatif öğretiler ve çok yanlış,anneme hiç benzemem,gec ile gündüz gibiyz,böle düşünme ve konuşma,bişanlın herşeyin farkında,ne suçları var deli bır adam babaları,adamıda bilemıyoz,çocukluktan gelne bir delirmemi,ne yaşadı
sen nişanlına söle annesine bir telefon alsın,hatta sen al,babası bişey yapamaz,kadına hürmetini et,ama kayınpederınle görüşme..

ve ailesiyle çocukları yargılamktan ve hatta insanları geçmişi ile yargılamktan vazgeçelim,sizinde çocuklarınız var hepsi aynı huydamı?

bu arada tahmin ettiğim türden bir rahatsızlığı var ise genetik olabilir.sözlünüzü hiç gözlemlediniz mi? size tuhaf gelen şeyleri var mı?

aman ya iyice paranoyak oldum bende :)

Hayır canım paranoyak değilsin anasını babasını çocuğunu kesen var en iyi ihtimalle kendine bişey yapar, tek bir hap kullanarak normal bir hayat yaşaması mümkün iken neden deliliğine göz yumulsun

canım sözlü de bana bi garip geliyor şu anda,babama gaz ver demek yerine babamı alıp bi doktora mı götürsek demesi daha mantıklı değil mi?

adam bildiğin ruhsal sorun yaşıyor bu komik değil ki.yardıma ihtiyacı var.

burda huydan karakterden bahsedilmiyo ki, genetik bi hastalık ise elinde olmadan geçebilir

köyde yaşamaları bahane değil batmanda is arkadaşım kızını te istanbula götürüyo tedaviye

canım sözlüne güveniyor musun
inşallah öyle olur diyelim
szölünden başka çocukları var mı?

Hayır canım paranoyak değilsin anasını babasını çocuğunu kesen var en iyi ihtimalle kendine bişey yapar, tek bir hap kullanarak normal bir hayat yaşaması mümkün iken neden deliliğine göz yumulsun

baksana ailecek adamla dalga geçme yolunu seçmişler.bu insanın sıkıntısı olduğunu anlamak için ille psikoloji okumaya gerek yok.ayrıca bu huy değil bir hastalık ve bazı hastalıklar genetiktir.geçiş ihtimali olan rahatsızlıklar vardır.

oo amca uçmuş

konu dalga geçilip hafife alınacak bir durum değil bence.kitap yazması tamam da kitabın içeriği,rakamlara olan aşırı ilgisi beni düşündürdü.keşke bir doktora gitmiş olsaydı.
evet çok garip davranışları var adam sürekli tarihler belirterek konuşuyor. herkesin doğum tarihini biliyor. bi de 69 yaşında genç gibi giyiniyor kot ceket kot pantolon.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…