Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kayınpeder
- Konu Sahibi gul2016
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Kasım 2019
- 1.446
- 6.347
- 138
- 13 Kasım 2019
- 6.281
- 13.196
- 198
Bilemedim ben de, görümcem çok gergindi evimiz diyor eşimse bunu inkar ediyor, ablasının anlatığı bir çok şeyi hatırlamadığını söylüyor. Ancak kayınvalidem anlatıyor bunların evinde çok eski bir kanepe varmış kırık dökük "misafir geldiğinde utanıyordum" diyor gitmiş yeni bir kanepe almış. Kp de kızmış tam iki sene boyunca inat etmiş kanepeye oturmamış yere oturmuş hep. (ay valla çok özel şeyler anlattım umarım aileden kimse okumuyordur bunları :)Hımm anladım.ama bunun üni ye kadar öncesi var yani bilemedim.
- 16 Ekim 2018
- 1.837
- 3.462
- 133
Kimse takmamış, yine kafaya takan siz olmuşsunuz. Kayınbabanızın ve eşinizin halleri sizi strese sokmuş.Boşverin ne canınızı sıkıp duruyorsunuz.
Benim dedemde çok titiz bir adamdı.(Allah rahmet eylesin) Onun yanında diken üstünde olurduk. Onun titizliğinin farkında olup, ona göre davranırdık. Ama, o mutlaka bir eksik kusur bulup, söylenirdi mutlaka.
Sizden memnun değilse, gelmesin bir daha size. Çokta fifi deyip geçin. Ne canınızı sıkıp duruyorsunuz.
Benim dedemde çok titiz bir adamdı.(Allah rahmet eylesin) Onun yanında diken üstünde olurduk. Onun titizliğinin farkında olup, ona göre davranırdık. Ama, o mutlaka bir eksik kusur bulup, söylenirdi mutlaka.
Sizden memnun değilse, gelmesin bir daha size. Çokta fifi deyip geçin. Ne canınızı sıkıp duruyorsunuz.
- 30 Eylül 2018
- 1.470
- 1.899
- 53
Kayınpeder düşman başınaBilemedim ben de, görümcem çok gergindi evimiz diyor eşimse bunu inkar ediyor, ablasının anlatığı bir çok şeyi hatırlamadığını söylüyor. Ancak kayınvalidem anlatıyor bunların evinde çok eski bir kanepe varmış kırık dökük "misafir geldiğinde utanıyordum" diyor gitmiş yeni bir kanepe almış. Kp de kızmış tam iki sene boyunca inat etmiş kanepeye oturmamış yere oturmuş hep. (ay valla çok özel şeyler anlattım umarım aileden kimse okumuyordur bunları :)
Sevgili Arkadaşlar benim derdim kayınpeder ile ilgili. Ben annemi 20 yaşımda kaybettim, 43 yaşıma kadar da yalnız yaşadım. Kendi ayaklarım üstünde duran, iyi bir eğitimi ve kariyeri olan birisiydim. Eşimin ailesi de çok iyi insanlar. Kv çok sevgi dolu anlayışlı bir insan, bana asla “kaynanalık” yapmaz ve onu çok severim. Kp ise sorunlu, iyi bir insan ama obsesif kompulsif bozukluğu var. Herşeye titizlenir strese girer. Herşeyini önceden planlar, tuvalete gideceği saatten tutun, kahvaltıdaki domateslerin tabaktaki yerleştirilme yerlerine (simetri hastalığı var), Çarşamba öğlen saat kaçta ne yiyeceğine kadar, her şeyi titizlikle planlar. Pazara gidilecek bir gece önceden ciddi bir tantane tek tek sebze poşetleri, şu poşete şu sebze diye itinayla pazar çantasına yerleştirilir, pazardan alınan maydanozlar saatlerce suda yıkanır, boylarına göre üç ayrı gruba ayrılır ve buzdolabina öyle yerleştirilir falan. Her sebze için böyle işlem yapılır. Liste uzar gider. Adam sürekli böyle diken üstünde, her şeyi hesaplıyor, herhangi bir şey 1 santim yerinden oynasa stres olur. Hal böyle olunca asla kendi evi dışına, misafirliğe gitmek ve kendi evi dışında bir yerde yatılı kalmak istemez; kendi kızında bile kalmaz.
Bu sene 4 yıldır evli olduğum eşimle bir ev aldık. Yazın kv, kp ve görümcem (farklı şehirde oturuyorlar) bize geldiler. Ben tabi biraz tedirgin oldum hem deneyimsizim misafir ağırlamak konusunda hem de kayın pederin özel durumu nedeniyle onları memnun etmek ve en iyi şekilde ağırlama telaşına düştüm. Bu arada biz eşimle çok çok kötü bir dönemden geçtik. Evde tadilat ve usta sorunu yaşayan bilir berbat bir şeydir ama bizim yaşadıklarımız ise akıl almaz şeylerdi (anlatmam çok uzun) eşimle bu yüzden aramız açıldı kavga ettik vs hayatımızda ilk defa, ki biz normalde hiç kavga etmeyiz. Kayınlarım da tam bu dönemin üstüne geldiler. Ben aylardır yorgun, uykusuz ve perişandim. Değil birgün, yarım gün bile dinlenemedim. Saçıma gidip dip boya bile yaptıracak fırsatım olmadı. Neyse bunlar geldi. Görümcem 10 gün, Kv ve Kp 1 ay kaldı. Ben her sabah sabahın 6.30’unda kalktım kahvaltı hazırladım. Masanın örtüsü, domatesin simetrisine kadar her şeyi mükemmel yapmaya çalıştım. Neyse bir gün pazara gideceğiz, saat 1 de çıkmak üzere anlaştık. Ben biri 1 geçse kp huzursuz olacak, bunu bildiğim için 12.50de her şeyimi hazırladım. Benim hazır olduğumu gören kv “hadi Ahmet çocuklar hazır” dedi Kp bir anda sinirlendi “e saat 1de çıkacaktık ben kendimi 1’e göre ayarladım” dedi. Eşim de “ben daha hazır değilim” dedi Ben “tamam 1 de çıkacağız zaten” dedim. Eşim sinirli sinirli “ben hazırım demedim sen hazırım mı dedin?” dedi bana. Ben “hazırım demedim, 1 de çıkacağız zaten sorun yok aşkım” dedim. Kp bir bağırdı. “Siz ne yapıyorsunuz böyle, devamlı kavga ediyorsunuz, hem “aşkım” diyorsunuz hem birbirinize iğneli laflar sokuyorsunuz, üç günlüğüne evinize geldik devamlı huzursuzluk çıkarıyorsunuz eğer siz birbirinize böyle alıştıysanız biz gidelim! Bizim geleceğimizi aylar öncesinden biliyordunuz hiçbir hazırlığınız yok her şeyiniz düzensiz” diye bağırdı. kv ona sus diye işaret yaptı. kp "yooo susmayacağım canıma tak etti" falan.
Ben yıkıldım. Onca eziyet çektim, onca fedakarlık yaptım, yaz süresince onlarla ilgilenmek için iş almadım, müsteri kaybettim vs. Sırf mutlu olsunlar diye kendimi paraladım. Ama sonuç başarısızlık. Mutlu olsun rahat etsin istemiştim oysa, biraz da bencilce çünkü yarın öbür gün yaşlanacaklar elden ayaktan düşünce bakıma muhtaç hale gelecekler ve ben onlara bakmak için oturduğum şehirden taşınmak zorunda kalmak istemiyorum, onlar benim evimde rahat etsinler,oturduğumuz yeri sevsinler ki ileride bizim yanımızda kalırlar” diye düşünüyordum.
Herkes kv ve kp yakında olunca şikayet eder ama asıl uzakta olunca zor. Çünkü ziyarete gidince mecburen uzun kalınıyor. Onlar bir ay bizde biz bir ay onlarda ve bütün düzen bozuluyor her iki tarafın da. Şimdi Aralıkta yine gideceğiz yanlarına. Onlar da yazın bize gelecekler. Ben nasıl davranacağımı şaşırdım artık.
Bir de üstüne üstlük görümcem geçenlerde telefonda arayıp “Ben anneme babama çok üzülüyorum, siz çok kötüydünüz, benim de tatilim mafoldu” demez mi Ay ne yaptık biz anlamadım. Yanlarında kavga da etmedik. Eşim de ben de saygılı davrandık, ne istedilerse yaptık. Ne hata ettik anlamadım?
Adam hasta uzmeyin kendinizi
Valla kendi anama babama kalkip sabahin köründe kahvalti hazirlamamisimm kalkip kocaminkine yapamam hadi yaptin yarandin miii yokkk...
Ee canim saygi sevgide biryere kadar sallaa takma kafana bak ruh halin bozulacak sonunda.. Sonra sana kim bakacan onuda düsün madem kp böyle bir durumu var kalsin evindede kimseyi rahatsiz etmesin...
Ee canim saygi sevgide biryere kadar sallaa takma kafana bak ruh halin bozulacak sonunda.. Sonra sana kim bakacan onuda düsün madem kp böyle bir durumu var kalsin evindede kimseyi rahatsiz etmesin...
- 16 Mart 2018
- 452
- 375
- 33
bizde ailelerimizden 15-16 saat uzaklıkta yaşıyoruz. Her gelen ya 10 gün ya 1 aya yakın kalıyor. Ve bu durumdan hiç şikayet etmedim. Çünkü geldiklerinde hayatım normal akışında devam ediyor. Yok evde anne baba kv kp var diye sabahın 6 sında kalkamam kendimi hırpalayamam siz burda en büyük hatayı yapmışsınız bence. Hamd olsun kv kp ile yüz göz olacağım şeyler yaşamadım severimde ikisini de sağolsunlar başımızda hepsi.Sevgili Arkadaşlar benim derdim kayınpeder ile ilgili. Ben annemi 20 yaşımda kaybettim, 43 yaşıma kadar da yalnız yaşadım. Kendi ayaklarım üstünde duran, iyi bir eğitimi ve kariyeri olan birisiydim. Eşimin ailesi de çok iyi insanlar. Kv çok sevgi dolu anlayışlı bir insan, bana asla “kaynanalık” yapmaz ve onu çok severim. Kp ise sorunlu, iyi bir insan ama obsesif kompulsif bozukluğu var. Herşeye titizlenir strese girer. Herşeyini önceden planlar, tuvalete gideceği saatten tutun, kahvaltıdaki domateslerin tabaktaki yerleştirilme yerlerine (simetri hastalığı var), Çarşamba öğlen saat kaçta ne yiyeceğine kadar, her şeyi titizlikle planlar. Pazara gidilecek bir gece önceden ciddi bir tantane tek tek sebze poşetleri, şu poşete şu sebze diye itinayla pazar çantasına yerleştirilir, pazardan alınan maydanozlar saatlerce suda yıkanır, boylarına göre üç ayrı gruba ayrılır ve buzdolabina öyle yerleştirilir falan. Her sebze için böyle işlem yapılır. Liste uzar gider. Adam sürekli böyle diken üstünde, her şeyi hesaplıyor, herhangi bir şey 1 santim yerinden oynasa stres olur. Hal böyle olunca asla kendi evi dışına, misafirliğe gitmek ve kendi evi dışında bir yerde yatılı kalmak istemez; kendi kızında bile kalmaz.
Bu sene 4 yıldır evli olduğum eşimle bir ev aldık. Yazın kv, kp ve görümcem (farklı şehirde oturuyorlar) bize geldiler. Ben tabi biraz tedirgin oldum hem deneyimsizim misafir ağırlamak konusunda hem de kayın pederin özel durumu nedeniyle onları memnun etmek ve en iyi şekilde ağırlama telaşına düştüm. Bu arada biz eşimle çok çok kötü bir dönemden geçtik. Evde tadilat ve usta sorunu yaşayan bilir berbat bir şeydir ama bizim yaşadıklarımız ise akıl almaz şeylerdi (anlatmam çok uzun) eşimle bu yüzden aramız açıldı kavga ettik vs hayatımızda ilk defa, ki biz normalde hiç kavga etmeyiz. Kayınlarım da tam bu dönemin üstüne geldiler. Ben aylardır yorgun, uykusuz ve perişandim. Değil birgün, yarım gün bile dinlenemedim. Saçıma gidip dip boya bile yaptıracak fırsatım olmadı. Neyse bunlar geldi. Görümcem 10 gün, Kv ve Kp 1 ay kaldı. Ben her sabah sabahın 6.30’unda kalktım kahvaltı hazırladım. Masanın örtüsü, domatesin simetrisine kadar her şeyi mükemmel yapmaya çalıştım. Neyse bir gün pazara gideceğiz, saat 1 de çıkmak üzere anlaştık. Ben biri 1 geçse kp huzursuz olacak, bunu bildiğim için 12.50de her şeyimi hazırladım. Benim hazır olduğumu gören kv “hadi Ahmet çocuklar hazır” dedi Kp bir anda sinirlendi “e saat 1de çıkacaktık ben kendimi 1’e göre ayarladım” dedi. Eşim de “ben daha hazır değilim” dedi Ben “tamam 1 de çıkacağız zaten” dedim. Eşim sinirli sinirli “ben hazırım demedim sen hazırım mı dedin?” dedi bana. Ben “hazırım demedim, 1 de çıkacağız zaten sorun yok aşkım” dedim. Kp bir bağırdı. “Siz ne yapıyorsunuz böyle, devamlı kavga ediyorsunuz, hem “aşkım” diyorsunuz hem birbirinize iğneli laflar sokuyorsunuz, üç günlüğüne evinize geldik devamlı huzursuzluk çıkarıyorsunuz eğer siz birbirinize böyle alıştıysanız biz gidelim! Bizim geleceğimizi aylar öncesinden biliyordunuz hiçbir hazırlığınız yok her şeyiniz düzensiz” diye bağırdı. kv ona sus diye işaret yaptı. kp "yooo susmayacağım canıma tak etti" falan.
Ben yıkıldım. Onca eziyet çektim, onca fedakarlık yaptım, yaz süresince onlarla ilgilenmek için iş almadım, müsteri kaybettim vs. Sırf mutlu olsunlar diye kendimi paraladım. Ama sonuç başarısızlık. Mutlu olsun rahat etsin istemiştim oysa, biraz da bencilce çünkü yarın öbür gün yaşlanacaklar elden ayaktan düşünce bakıma muhtaç hale gelecekler ve ben onlara bakmak için oturduğum şehirden taşınmak zorunda kalmak istemiyorum, onlar benim evimde rahat etsinler,oturduğumuz yeri sevsinler ki ileride bizim yanımızda kalırlar” diye düşünüyordum.
Herkes kv ve kp yakında olunca şikayet eder ama asıl uzakta olunca zor. Çünkü ziyarete gidince mecburen uzun kalınıyor. Onlar bir ay bizde biz bir ay onlarda ve bütün düzen bozuluyor her iki tarafın da. Şimdi Aralıkta yine gideceğiz yanlarına. Onlar da yazın bize gelecekler. Ben nasıl davranacağımı şaşırdım artık.
Bir de üstüne üstlük görümcem geçenlerde telefonda arayıp “Ben anneme babama çok üzülüyorum, siz çok kötüydünüz, benim de tatilim mafoldu” demez mi Ay ne yaptık biz anlamadım. Yanlarında kavga da etmedik. Eşim de ben de saygılı davrandık, ne istedilerse yaptık. Ne hata ettik anlamadım?
Tabiki gezmeye bizi görmeye geliyorlar saygı sevgi çerçevesinde geçirmeye çalışırım kaldıkları zamanları. İstedikleri herşeyi yaparız ama onlar memnun olsun onlar kırılmasın gücenmesin diye de kendi düzenini bozmak nedir yahu. Ev benimse düzende benimdir. Bende gittiğimde onların düzenini bozmak istemem ona göre davranırım çokta mıçmıç olmamak lazım.
- 13 Kasım 2019
- 6.281
- 13.196
- 198
Nihayet kayınpederimi anlayan birisi de çıktı. Allah rahmet eylesin dedeniz de böyleymiş. Diken üstündeydik diyorsunuz. Ben kp m bir daha gelmesin demiyorum. örneğin sizin dedeniz böyle diye evinize hiç gelmesin mi isterdiniz? insan ister. Benim hatam bu diken üstünde olma durumunu abartım belki de. İlle memnun edeceğim diye. Tamam insan sever (mesela kayınvalidemi çok seviyorum) memnun etmeye de çalışır ama bunun için de kendini germez. Ben gerdim çünkü itaraf ediyorum ben hatamı biliyorum eper bu bir hataysa o da ben de içten pazarlıklıyım, İlk kez evimize geliyor ve 20 yıldır ilk kez oturduğu şehirden çıkıyor, eğer mutlu olur da bizim oturduğumuz şehiri de severse ileride yaşlandıklarında biz aynı şehirde yaşamak zorunda kalırsak onlar buraya gelsinler ben onların oturduğu şehire gitmek istemiyorum çünkü durum bu. Ve kayınpederim asla şu anda oturduğu şehirden taşınmak isetemiyor, bu beni geriyor ilerisini düşününce. Onun bu fikrini değiştirmek istedim. Buraya yazmak çok iyi geldi kendime itiraf edemediğim şeyleri de farkediyorum şimdi. Onları memnun etmek istemem gerçekten samimiydi. Ama bunu abartmam da samimiyetsizdi aslında çünkü altında, aslında kötü niyetli olmayan, başka bir sebep var. Biliyor musunuz daha sonra kayınpederim aradı ve bana "kızım seni özledim yahu" dedi. O an içim yumuşadı. O da üzüldü belli ki. Yok artık germiyeceğim ya, samimiyetsiz davranışlar falan gerek yok. Saygıda kusur etmem. e ihtiyaçları olduğu, istedikleri veya hoşlarına gidecek şeyler varsa yaparım yeter.Kimse takmamış, yine kafaya takan siz olmuşsunuz. Kayınbabanızın ve eşinizin halleri sizi strese sokmuş.Boşverin ne canınızı sıkıp duruyorsunuz.
- 15 Temmuz 2019
- 5.451
- 19.804
- 198
Kayınpederle kayınvalidem bize gelince biz kayınpederle beraber hazırlarız kahvaltıyı( kayınvalidem oturur ). Hep beraber yapsanız belki daha az strese girersiniz.
Temizlik konusunda günlük rutinim nasılsa aynı şekilde devam ederim, başkalarına göre duzenimi bozmam. Ne kadar özenirseniz o kadar strese girer ve yüzünüz düşer karşınızdaki de anlar.
Akşam yemeğini de bazen kayınpeder bazen de ben yaparım. Böyle titiz adamın elinden geliyordur bunlar bırakın o yapsın ya da yardım etsin.
Temizlik konusunda günlük rutinim nasılsa aynı şekilde devam ederim, başkalarına göre duzenimi bozmam. Ne kadar özenirseniz o kadar strese girer ve yüzünüz düşer karşınızdaki de anlar.
Akşam yemeğini de bazen kayınpeder bazen de ben yaparım. Böyle titiz adamın elinden geliyordur bunlar bırakın o yapsın ya da yardım etsin.
- 30 Ekim 2018
- 16.163
- 36.782
- 528
- 15 Haziran 2017
- 4.319
- 12.264
- 158
Ben de sabah kp der için 6 30 da kalksam (asla yapacağım bir şey değil) domatesleri uykusuz uykusuz simetri dizecem diye ugrassam,gergin olurum. Sanırım siz gerginligini belli etmemek için sürekli gulumsemisinizde,karsinidakilerde belli yaşa gelmiş,ne insanlar görmüş tanımış hayat tecrübesi olan insanlar. Sizdeki bu gerginligi almışlardır. O değil de ben domatesi niye simetrik dizeyim hem de 6 bucukta. Benim içimden canavar çıkar.
- 13 Kasım 2019
- 6.281
- 13.196
- 198
Kendi evlerinde kayınpederim zaten yemeği kendi yapar. Kahvaltıyı da o hazırlar biz gittiğimizde de durum böyledir. Ben yardım edeyim diye girerim mutfağa, mesela. Ben bilmiyordum kp meğer yemek ya da kahvaltı hazırlarken kimseyi sokmazmış mutfağa ama benim isteğimi kırmamak için bana "e havuçları da sen doğra o zaman" diye is verir. Bin kere de teşekkür eder, iltifat eder falan. Meğer ben mutlu olayım diye yapıyormuş bunu. Benim evimde ise mutfağa hiç girmedi. Bir ağabey dediğim bir arkadaşımla konuşuyordum kayınpederimin durumunu da dedi ki bana "ben kayınpederini çok iyi anlıyorum ben de öyleyim, ve gelinimin evine gittiğimde asla mutfağa girmem yoksa çıldırırım" dedi. "e bana ne önerirsin o zaman?" dediğimde. "Sen olduğun gibi ol o düşünsün" dedi "Ben gelinimi olduğu gibi kabul ediyorum o bana uymak zorunda değil, bizim gibileri ne yaparsan yap memnun edemezsin, çünkü senin görmediğin şeyleri görür dert ederiz mesela bir bardak dursun mutfak tezgahinda ben onu görür rahatsız olurum, onun için ben de görmemeye çalışıyorum" dedi e hastalık yani.Kayınpederle kayınvalidem bize gelince biz kayınpederle beraber hazırlarız kahvaltıyı( kayınvalidem oturur ). Hep beraber yapsanız belki daha az strese girersiniz.
- 13 Kasım 2019
- 6.281
- 13.196
- 198
Çok doğru tespitler yapıyorsunuz. Benim altı buçukta kalkma sebebim kendim içindi çünkü daha geç kalksam yine yetişir kahvaltı ama geç kalkıp kahvaltıyı yetistirmeye çalışmak beni daha çok gerer. Bir de benim mutfakta yemek hazırlarken sigara içmek gibi pis bir alışkanlığım var. E kp'in akciğer rahatsızlığı var, kv'ye de dokunuyor, biz asla onların bulunduğu ortamda sigara içmeyiz. Balkonda bile içsek kokusunu alır. Ben de kahvaltı hazırlarken arada mola verip neskafemi de alıp dışarı çıkıp içiyordum sigaramı, çünkü sigara içememek de gerer beni.Ben de sabah kp der için 6 30 da kalksam (asla yapacağım bir şey değil) domatesleri uykusuz uykusuz simetri dizecem diye ugrassam,gergin olurum. Sanırım siz gerginligini belli etmemek için sürekli gulumsemisinizde,karsinidakilerde belli yaşa gelmiş,ne insanlar görmüş tanımış hayat tecrübesi olan insanlar. Sizdeki bu gerginligi almışlardır. O değil de ben domatesi niye simetrik dizeyim hem de 6 bucukta. Benim içimden canavar çıkar.
- 22 Ekim 2014
- 5.409
- 4.605
- 173
- 15 Haziran 2017
- 4.319
- 12.264
- 158
Anladım çok zor kpderle yasamak,e çocuk düşünüyorsanız.bu adamın evine gidince o ev size zindan olacak çocuk olunca,her yönden sıkıntılı.Çok doğru tespitler yapıyorsunuz. Benim altı buçukta kalkma sebebim kendim içindi çünkü daha geç kalksam yine yetişir kahvaltı ama geç kalkıp kahvaltıyı yetistirmeye çalışmak beni daha çok gerer. Bir de benim mutfakta yemek hazırlarken sigara içmek gibi pis bir alışkanlığım var. E kp'in akciğer rahatsızlığı var, kv'ye de dokunuyor, biz asla onların bulunduğu ortamda sigara içmeyiz. Balkonda bile içsek kokusunu alır. Ben de kahvaltı hazırlarken arada mola verip neskafemi de alıp dışarı çıkıp içiyordum sigaramı, çünkü sigara içememek de gerer beni.
- 15 Temmuz 2016
- 8.161
- 13.626
- 248
İnan kızları sizin kadar iyi değildir ana babasına ki, kv ve kp kızlarına gitmiyor dikkat edersen. Neden damatları onları çekmez kızları ile arası açılır. Ama siz gelinsiniz vurun abalıya yapıyorlar.
Sizin yerinizde olsam umursamam nasıl istiyorsa öyle, ancak kendi evinde yapar.
Sizin evinizde kendi hükmü sürmez maalesef.
Neden kendinizi stres ediyorsunuz ki!!!
Hiç kendinizi üzmeyin ve yıpratmayın.
Görümcenize ne oluyor ki sizi bu konuşmayı yapıyor. Deseydiniz ya ne güzel anne ve babanız sizin düzeniniz eşiniz rahatsız olmasın diye gelmiyor bile... Çünkü böyle bi kp kızının evliliğini sarsar.
Kp böyleyse sizde nasılsanız öyle davranın.
İnanın hiç kimseye titizlenmeye değmez.
Sizin yerinizde olsam umursamam nasıl istiyorsa öyle, ancak kendi evinde yapar.
Sizin evinizde kendi hükmü sürmez maalesef.
Neden kendinizi stres ediyorsunuz ki!!!
Hiç kendinizi üzmeyin ve yıpratmayın.
Görümcenize ne oluyor ki sizi bu konuşmayı yapıyor. Deseydiniz ya ne güzel anne ve babanız sizin düzeniniz eşiniz rahatsız olmasın diye gelmiyor bile... Çünkü böyle bi kp kızının evliliğini sarsar.
Kp böyleyse sizde nasılsanız öyle davranın.
İnanın hiç kimseye titizlenmeye değmez.
- 24 Haziran 2011
- 23.307
- 48.409
- 798