Kayinpeder ve kaynanayla karakolluk olduk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gerçekten eş ailesiyle nasıl bu kadar yüz göz olunabiliyor, şart mı yani bu..Sizle hiç alakası olmayan bir ev için kayınpedere nasıl tadilat yaptır diyebiliyorsunuz..Karşı taraf haklı demiyorum kesinlikle ama yolu açıyorsunuz onlar da yürüyünce vay efendim burdan neden geçtin oluyo..

Eksik kalmış cümleniz. Ben tamamlayayım.
Ne de evlat, evlatlık bilmiyor.
Evlat babaanne ve dedenin yaninda buyumus anne baba sevgisinden uzak. Babaanne ve dede istemiyormus bu evladi. Gece yarisi yorganini yastigini sokaga atiyormus git bu evde istemiyoruz diye... Daha kucucuk cocukken... Yine çocukken İstanbul'a gonderilmis. Kendi ayaklarin uzerinde dur denmis. Evlat para kazanip babasina bakmis. Baba borc istemis vermis. vs Daha bilmediginiz bir cok sey. Siz nereden biliyorsunuz evladin evlat olmadigini. Burada show yapicam begeni toplicam diye abuk subuk yazmayin Allah askina

Ben kendimden eminim yasadigimi da ben biliyorum. Bu yuzden uzmuyorsunuz merak etmeyin. Konuyu acma nedenim karakola sikayet konusu normal mi degil mi aklim almiyor. Inanamiyorum. Yorum almak istedim sadece.Yoksa onlar uzulsun haline.
Sizin cizgiyi aşıp bu denli her şeye karışmanız kadar
Onlarında karakola şikayet etmesi yarışır
Emin olabilirsiniz!

O kadar kötü aile anlatıyorsunuz ama kalkıp evlenir evlenmez onların yanına gidiyorsunuz sizce mantıklı mı şu anlattiklarinizla yaptığıniz hareket. Bazıları iyice salak sanıyor bizi de ya

Bunlar seytani dusunceler. Benim.aklim ermez yazdiklariniza. Allah boyle dusundurtmesin kimseyi

Evlendikten sonra daha iyi tanidim. Evlenmeden once boyle degil aksine cok farklilardi
Siz değil eşinizden bahsediyorum zaten kosa kosa memlekete gidip ev istemezdi. Evi beğenmeyip tadilat hic istemezdi. Aile de ev vermezdi zaten. Yani anlattıklarınız ve yapılanlar o kadar çelişiyor ki...Oyle beni basından atan ailem olacak ben de yanlarına gidip ee evde ben oturayım diyeceğim .

Bu aile o kadar kötüyse siz niye pembik gelin olacam yaranacam diye o kadar uğraştınız o zaman?

Ben o kadar hadsiz degilim.cizgiyi asacak kadar. Sinırımı bilirim. Annesi bana sen konuş dedigi icin ben konustum
Görümceyle konuşmanızı kim söyledi dedik ona cevap yok ama:)) Evet beğenileri topluyorum her beğeni 10 puan. Bir mesaja 10dan fazla begeni geliyorsa 10 üstündeki her beğeni 20 puana çıkıyor. Ama puanlar marketlerde kullanılmıyor işte orası kötü.

Biri bana bedava ev verse mutfağını da yaptırırım banyosunu da yaptırırım. Eminim 1 senelik kirama falan ancak denk gelir.
Bize kimse ev falan vermedi. 4 kardesin soz hakki olan bir eve ayrica da babanin kafasi bozulunca cikin evimden dedigi bir eve mutfak yapacak kadar salak degilim. Ha yapacaksam da kendi evime tadilat yaparim.

Kocam benim ailemi karşısına alıp sizin yaptığınız “güzel konuşmayı” yapmaya kalksa, hayırdır sana ne oluyor derim. Bizde de var böyle bir “çocuk ayırıyorsunuz” kavgasına giren elti, ağzının payını aldı oturdu aşağıya. Size ne aile hangi çocuğuna ne yapmış, sizin evinize mutfak dolabı yapmış mı yapmamış mı?

Kendinize güvenmiyorsanız koşa koşa evlenmeyin, bir de daha ilk günden çocuk yapmayın bir zahmet! Kimse evlenen çocuğunun evizi düzmek zorunda değil. Bu aile üzerinden geçinmeler bitsin artık şu ülkede de yaşlılar da bir rahat etsin, istediği gibi harcasın parasını!

Gorumce benim cebimi aradi benimle konusmak icin esim aldi telefonu. esime tavir yapti. Sonra ben aldim yeli ve her zamanki.gibi normal.bir sohbet havasi vardi. Konusmanin sonuna dogru bana da tabir yapmaya basladi ve hakaret etti

Ben o kadar hadsiz degilim.cizgiyi asacak kadar. Sinırımı bilirim. Annesi bana sen konuş dedigi icin ben konustum
Peki anne, bana derse ki " sana ne?" ben ne cevap vereceğim.
Dıyemedınız mi?
Çünkü normalde karşı tarafa verilecek cevap bu herkesin bildiği üzere.

Ayrıca sizin de aklınız var degil mi? Ben karışmam demelıydınız ama anladığım kadarıyla siz karışmak istediniz
Anlattıklarından yola çıkaracak konuşuyorum.

anne size demiş ama kendisi kavgaya karışmamış bile! Anladiniz mi ne demek istediğimi.

Son düzenleme:
Bize kimse ev falan vermedi. 4 kardesin soz hakki olan bir eve ayrica da babanin kafasi bozulunca cikin evimden dedigi bir eve mutfak yapacak kadar salak degilim. Ha yapacaksam da kendi evime tadilat yaparim.
Ee 4 kardeşin hakkı olan evde kirasız oturmak istediğinize göre diğer 2 kardeşe hakkı oLan kirayı verecek miydiniz? Tabii ki hayır. Iste mutfak yaptırarak o hakkı ödemiş olurdunuz. Neyse ben gidiyorum

Kimsenin söz hakkı yok aslında o evde. Kayınpederin evi, sadece onun söz hakkı var yaşadığı müddetçe.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…