- 27 Temmuz 2024
- 14
- 6
- 1
- 23
- Konu Sahibi yagmurluhavaaaa
Kızlar merhaba..ben 1 senelik evliyim ve gahet sağlıklı bi aile ilişkimin olduğu ortamda büyüdüm. Eşim tek erkek çocuk ve babasıyla beaber ticaretle ilgileniyolar mecburen iş ilişkileride oldugu için iç içiceyiz. Fakat biraz uzakta oturuyorum en basından sorun olucagını düşünüp evimizi biraz uzaktan almıstık yani arabayla 10 dk falan yuruyuş yolu mesafesinde her neyse ikiside bana karşı inanılmaz iyiler tek tek kayınpedermden tek kötü sözü bırakın davranıs bile görmedim kızıyla beni bir tutar babamdan bile hassas davranır harçlığımı verir ki calısıyorumda geçen fırında elimi yaktım gözleri doldu bizim yüzümüzden falan yemeğe davet etmiştim yani böyle bi davranısı var bana kayınvalidemde aynı sekilde çalışmıyor evde ne istesem ikiletmez hatta istemiyorum diye kızar arkadas gibiyiz fakat işin aslı beni rahatsız eden noktası karı koca ikisinin asla anlaşamaması arkadaşlar bu zamana kadar bu yılları nasıl devirmişler ben anlamıyorum en büyük kavgalarıda sürekli kayınvalidemin anne babasına kayınpedermin gitmemesinden kaynaklanıyo kayınvalidemin annesi 70 yasında hala fabrikada calısıyor eşi hiç çalışmamıs hep kadın calısmıs o yemiş tabi geçmiştede bazi şeyler yasanmıs olabilir ama yaşlılar sonuçta kayınvalidem babasını doktora götürüyo falan onalra hiçbişey demiyo ama atıyorum o gun aynı hastaneye götürülcek arabasına bile almıyo ve benimde sahit oldugum bi kaç konu daha rahatsızlık duyuyorum bu şekilde bize yansıtılmasından haftada 7 gun varsa 5inde kayınvalidem eşine laf sokucu söz paylaşıyor yani sonucta benim eşimle olan ilişkim önemli ama annem ekli mesela kime yazıyo diye sorunca utanıyorum yada en basit örnek bu ilk kez oldu bidahada asla olmıcağını söyledim baya buyuk kavga etmişler kardeşi eşimi aradı abi durduramıyorum diye eşimde ikisinede ayrı ayrı cok düşkün ve annesiyle babasının böyle anlasamamasından benimde bjnlaraışahğt olmamdan çok utanıp çekiniyo o yuzden onu kırmamak için bişey de diyemiyorum mecburen annesini o gece eve getrdi kadın ağlamaktan gözleri şişmiş yani kimde hata vardır yoktur bilemiyorum o gün sadece dedim ki bunları yeni evli olduğumuz için bizim yapmamız gerekirdi ben tam tersini yaşıyorum bu durumlara şahit olup ikisindende sogumak istemiyorum dedim onlaeın böyle anlaşamaması ve bana yansıması beni çok rahatsız ediyo