Toplumdaki tuvalet kullanmayi bilme oranı okuma yazma oranından bile düşük. Burdaki yorumlardan anlaşılacağı üzere doğru kullanılmadığı durumlarda tepki göstermekte coook ayıp
Kedi bile tuvaletini gömüyor be, min 50 küsur yaşındaki adam onu dahi beceremiyor ama gelin suçlu...hemende b.ktan durum analizi yapılmış
İnsan bu muameleye nasıl susar, nasıl bir üslup ister bunu konuşmak cidden biri açıklasın. Çok merak ediyorum. :))
Ne demeli, nasıl söylemeli ya da niye susup sessizce temizlemeli?
İnsan kendine bunu niye reva görsün?
Yapanda ayıp yokken(!) söyleyende niye ayıp aransın?
İnsan hayret ediyor; başkalarının bokunu temizlemeye bu kadar istekli insanlar olduğunu bilmezdim.
Arkadaşlar dün başıma bir olay geldi nolur akıl verin bana kaynana kayınpederle yaşıyorum kayinpederim dün klozete büyük tuvaletini yapmış klozet de çalışmıyor kim dedim orayı pislettiyse orayı temizlesin dedim kimsenin şeyini temizlemeye merak değilim dedim bunun üzerine hep yapacam dedi baya bir tartışma yaşandı evde senin babanın evine mi geliyorum dedi benim babamın evine gelmiyorsan kocamın evine geliyorsun dedim bunu dedim diye beni varya bir dövdü benim yatak odamda kaynanam dışarı attı kendini karşı kapıya polisi arayacam dedim telefonu elimden aldı kayınpeder denen o şerefsiz onu da attım dışarı şuan burda değiller diğer oğullarının evindeler eşim desen yüzüme bakmıyor sen o adama niye öyle dedin diyor 2 yabancı gibiyiz evde ne yapacağımı bilmiyorum ailem de beni suçluyor psikolog dan randevu al diyorlar psikiyatriden nolur akıl verin bana ne yapmam lazım
Valla evimin tuvaletine kakasini yapanin yuzune soylerim, anam babamda olsa kirk kat elde olsa soylerim, o birakirken utanmıyor ben soylerken mi utanacagim?
Sizi dovebilme hakkina (evet hakkina cunku kocasi dayak yiyene trip atiyor, demekki kp bu hakka sahip) sahip bir kayinpederi nasil evinizden kovabildiniz ben anlayamadim. Esinizin ailesinin duyarsizligini anlayabiliyorum (hatalilar cunku) ama kendi ailenizin psikologa git onerisini cozemedim.
Görücü usulünde kayinaile ile yaşamaya nasıl razı oldunuz ki? Genelde daha mantık çerçevesinde olmuyor mu görücü usulü? Gerçi aşkımdan ölsem kayinvalidemle oturmazdım.
Ayrı ev açmayacak insanlarda evlenmesin bence, eskiden köylerde falan tek göz odada ömür geçiyormuş insanlar, sene 2025 hala aynı
Eşiniz özür diletir size .Eş destegi yok aile desteği yok yarın babası bu gelin yüzünden kalp krizi geçiriyorum dese ne olacak.Haklısınız fakat yaşadığınız ortamda bunun geçerliliği yokki.Dayak yemissiniz birde.Bence baştan sona hata çok burada.Siz bence çok celallenmeyin
Kim yaptıysa o temizler, kadın o manzarayla karşılaşmak zorunda değil; hakaret gibi bir şey zaten. Burada nasıl bi üslup aranıyor ben de bunu anlamadım; wcye giriyorsun ki affedersin adamın odun gibi hacetiyle karşılaşıyorsun, bir de gidip "Pek sayın kayın babacığım, tuvalete bir eser bırakmışsınız ama biz pek anlamadık, burada bize bir şey mi anlatmak istediniz?" filan mı diyecek? :) İnsanın asabı bozulur bokla bakıştıkça.
Açık konuşayım, beni dövmeye kalkışsa yumruğu burnunun üzerine defalarca yerdi. Hiç kendimi savunarak zaman harcamam direkt bam güm yumrukla girişirim, azdan az, çoktan çok gider misali. Geçmişte 3 erkeği aynı anda yumruklamışlığım var ordan biliyorum ne yapacağımı.
Bunu geçelim. Eşini de döverim ben. Ben bugün şiddet yanlısıyım, bu konu beni sinirlendirdi. Kafa göz dalarım o aileye.
Açık konuşayım, beni dövmeye kalkışsa yumruğu burnunun üzerine defalarca yerdi. Hiç kendimi savunarak zaman harcamam direkt bam güm yumrukla girişirim, azdan az, çoktan çok gider misali. Geçmişte 3 erkeği aynı anda yumruklamışlığım var ordan biliyorum ne yapacağımı.
Bunu geçelim. Eşini de döverim ben. Ben bugün şiddet yanlısıyım, bu konu beni sinirlendirdi. Kafa göz dalarım o aileye.
Alet kullanırsa cezası da ona göre olur. En güzeli davrandığı anda nefsi müdafaa ile dalmak.
Konuya gelen en güzel yorum bence. Dayak yiyip oturup kalacağına, için soğur en azından vurdukça.
Şiddet yanlısı değilim ancak şunu yaşasam bende muhtemelen elimden geldiğince karşılık verirdim. Bu nedir ya? Bir tane aklı başında insan yok. Tuvaleti öyle bırakacak kadar saygısız insan neler neler yapıyordur bu kadına. Hizmetli gibi 7/24 çalışıyordur. Çocuğu üzerinde söz hakkı bile yoktur. Madem ki hiçbirinin bir karşılığı yok gerçekten kötü olurum. Bunlarla mı uğraşıcam. Çocuk naptı acaba o sırada. En çokta ona üzüldüm. Ha bide hızımı alamamışken kocamı da elden geçirirdim. Bunlarla konuşulmaz.