- 6 Mart 2024
- 4.396
- 5.284
- 73
Madem ev ortak satın herkes hakkını alsın sizde insanları evden kovalamayın onlarda gitsin kendı evıne mıçsın . Paylaşın en azından yaşlılar 1+1 alsalar yeter onlara
Hem adamlar evi beraber ödüyorlar eşinizin üstüne die size ait olmuyor ev kendılerının gibi davranmaları bu sebebten .
Neden pişman olasın ki o pişman oldu mu öyle tuvaleti bıraktığına bunun için sizi dövdüğüne pişman oldu mu sizce bir evde yaşıyorsanız söylemeniz çok normalBirlikte yaşıyoruz evet biraz söylediğime pişman oldum çünkü öncesinde çok söyledim uyardım beni dovecegini bilseydim asla soylemezdim
Orada haklısın da gelinin böyle bir söz hakkı yoktur ki, dövmeye cesareti olan adam o evde gelinin payı var diye mi düşünecek. Ev içine bile bile verilmiştir zaten, aile de arkasında durmadığına göreZemheriPoyraz işte gitsin kendı evlerıne mıçsınlar öbür geline de eziyet olmasınlar . Bunlar satsın evi versin adamların parasını öbür oğullarına gonderdım diyor da o gelinin suçu ne
Orada haklısın da gelinin böyle bir söz hakkı yoktur ki, dövmeye cesareti olan adam o evde gelinin payı var diye mi düşünecek. Ev içine bile bile verilmiştir zaten, aile de arkasında durmadığına göre
Ev ortak alındıysa dönmeleri yakındır çünkü sadece eşinize ait değil.Ev eşimin üzerine ama beraber almışlar eşimin de katkısı var
Pırıl pırıl bir görüş dahaKeşke karşı taraftan da dinleme şansımız olsaydı, nedense sizin de çok altta kalır bir yanınız olmadığını hissediyorum, bence herşey karşılıklı, üstelik hem hislerime dayanarak hemde ailesinin bile suçladığı kişi olduğunuzu görerek biraz o dilinizi tutmanizi öneririm, işinize gelmiyorsa gerçekten hak etmiyorsaniz eşiniz arkanizda değilse ( ki bu konuda çelişkili yorumlar yazmışsınız degiskensiniz) 2 senedir niye ayrılmadiniz? Hani demissiniz ya dovecegini bilsem soylemezdim diye, demek ki o kadar çok şey sürekli söylemişsiniz ki yine aynı şey olacak sanmissiniz ama karşı taraf beklenmedik bir hamle yapmış. Elbette size el kaldırmaya ne olursa olsun olsun hakkı yok kayinpederinizin o hatalı şikayetci olsaydınız keşke, fakat sizde çok mazluma yatmayın.
Yani karşı taraf temiz bırakmamış o onun ayıbı ama sizin de açıkça söylemeniz çok ayıp tabi öncesinde neler yaşandı bu raddelere gelindi bilinmez ama beni kayınpederim dövseydi şu an nezarethanedeydi
Ya klozette bok bırakmak normal olan da biz mi yanlış yapıyoruz diye düşünüyorum şu an.Pırıl pırıl bir görüş daha
Birlikte yaşıyoruz evet biraz söylediğime pişman oldum çünkü öncesinde çok söyledim uyardım beni dovecegini bilseydim asla soylemezdim
Keşke karşı taraftan da dinleme şansımız olsaydı, nedense sizin de çok altta kalır bir yanınız olmadığını hissediyorum, bence herşey karşılıklı, üstelik hem hislerime dayanarak hemde ailesinin bile suçladığı kişi olduğunuzu görerek biraz o dilinizi tutmanizi öneririm, işinize gelmiyorsa gerçekten hak etmiyorsaniz eşiniz arkanizda değilse ( ki bu konuda çelişkili yorumlar yazmışsınız degiskensiniz) 2 senedir niye ayrılmadiniz? Hani demissiniz ya dovecegini bilsem soylemezdim diye, demek ki o kadar çok şey sürekli söylemişsiniz ki yine aynı şey olacak sanmissiniz ama karşı taraf beklenmedik bir hamle yapmış. Elbette size el kaldırmaya ne olursa olsun olsun hakkı yok kayinpederinizin o hatalı şikayetci olsaydınız keşke, fakat sizde çok mazluma yatmayın.
Toplumdaki tuvalet kullanmayi bilme oranı okuma yazma oranından bile düşük. Burdaki yorumlardan anlaşılacağı üzere doğru kullanılmadığı durumlarda tepki göstermekte coook ayıpYa klozette bok bırakmak normal olan da biz mi yanlış yapıyoruz diye düşünüyorum şu an.
Kp boku olunca mı laf edilmiyor yoksa? Kimin mıştığına göre değişiyor mu?
Karşı tarafı dinleseydik ne duyardık?
"Bokumu bıraktım çünkü tepkiliyim evladım. Gelinim çok ezdi beni hiç altta kalır yanı yoktu ben de mıçarım bu işe dedim ve mıçtım."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?