Kayinpeder derdi lutfen fikir verin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ah mihrimahcim aynı kayinpederi paylaşıyoruz inan ki acikca tabiki küfür etmedim eşime de kibarca güçlü ol arkandayım.imaji veriyorum ve gerçekten eşimi zorbaliyor ama eşim kararlı artık ayrılacak zaten oradan birkaç seneye

Şurdaki tavirlarina bakınca sıkıntının kayınpederde değil sende olduğu net anlaşılıyor.Hem adamın hastalık kapma konusunda hassasiyeti var.Aslinda olması gerekeni yapıyor ne güzel.
Ya sen ne biliyorsunda iki kelimeden çıkarım yapıyorsun buradaki zorbalık nedir

Mutlaka ayrılsın başka da çözümü yok , Allah karısına sabır versin böyle adamların, benim kayınvalidem panik atak oldu psikolojik tedavi gördü kocası yüzünden...

Söyledim bile

Mutlaka ayrılsın başka da çözümü yok , Allah karısına sabır versin böyle adamların, benim kayınvalidem panik atak oldu psikolojik tedavi gördü kocası yüzünden...
Uzuldum kayinvalidene Benimki de oyle ayrilamiyor kadinin maddi gucu evi falanda var ama kopamiyor tehdit mi ediyor seni anne diye sordum esime de tehdit ediyor bile olabilir.cok zor boyle insanlardan direk uzaklaşmak lazım

Bu kadar küfür bir kadının ağzına yakışmıyor. İnsan kp o kelimeleri kullanmamalı.

Ayrıca hastalık konusunda gayet haklı. Benim çocuklarım hasta olsa anneme yollamam. Adam bulaşmasından korkuyor neden suçlu olsun ki?

Bak güzelce yazmışsın tamam açıklayayım korumasında sıkıntı yok sadece aşırı pımpirikleniyor ve diktatör hayatimizi allak bullak ediyor anlatabiliyor muyum.

Konuyu baştan sona okudum en çok yaptığınız yorumlar dikkatimi çekti papatya çayı öneririm bence bir sakin olun Bu bu şiddet ne bu celalllll
Yok.melisa çayı super :)ben hakaret edenlere kızdım.guzelce yazanlara bak ne güzel.crvap veriyorum tüm sayfaları oku

Yok.melisa çayı super :)ben hakaret edenlere kızdım.guzelce yazanlara bak ne güzel.crvap veriyorum tüm sayfaları oku
İlk önce açtığınız konudaki küfürlerinize bakmalısınız. Sonra üyelere cevap verebilirsiniz. Ne kadar ayıp ya,bu tarz insanları burda barındırmamaları lazım aslında

İlk önce açtığınız konudaki küfürlerinize bakmalısınız. Sonra üyelere cevap verebilirsiniz. Ne kadar ayıp ya,bu tarz insanları burda barındırmamaları lazım aslında

İnsanların eleştirilerine hakaretle hiddetle karşılık vermek yerine bir anlık dolmuşum kullanmış bulundum ama yanlış bir kelime evet arkadaşlar haklısınız da diyebilirdin mesela. Kendini ifade ederken kullandığın kelimeler kişiliğini ele verir. Eleştiriye kapalı olmak da narsistik bir özelliktir bilgin olsun. Konuyla alakalı konuşacak olursam da gelip gelmemek onlara kalmış. Sen yaşlı başlı insanları mı eğiteceksin? velev ki psikolojik bir rahatsızlığı var kayınpederinin sen mi iyileştireceksin? gelmek isteyen gelsin istemeyen gelmesin seni ne ilgilendiriyor. Gelin olarak aileye katıldın diye onları yönetme hakkı verilmedi sonuçta sana. İnsanlara soru soruyorsun fikirlerini söylüyorlar. Kimse kimsenin şakşakçılığını yapmak zorunda değil burada

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…