Ah mihrimahcim aynı kayinpederi paylaşıyoruz inan ki acikca tabiki küfür etmedim eşime de kibarca güçlü ol arkandayım.imaji veriyorum ve gerçekten eşimi zorbaliyor ama eşim kararlı artık ayrılacak zaten oradan birkaç seneyeEşiniz acilen yeni bir is bulmalı, emin ol eşin senden daha zor durumdadır böyle bir adamın eli altında çalışmak kolay değildir, onu da zorbalayıp duruyordur, burdaki üyelerle kavga etme kendince haklılar kimse küfür kelimelerini okumak istemeyebilir, daha güzel bir üslupla ifade edebilirsin kendini , belli ki çok dolmuşsun, bende de bir narsist kayınpeder var ve ben istemsiz olarak içimden ona küfür ettiğimi bilirim , kayınvalideme de zulmeden bir herif yani bazen küfretmemek için dua edersin Allah'a öyle bir durum, normalde kimseye de küfür edemem pekYine de küfür etmeyelim...
Ya sen ne biliyorsunda iki kelimeden çıkarım yapıyorsun buradaki zorbalık nedirŞurdaki tavirlarina bakınca sıkıntının kayınpederde değil sende olduğu net anlaşılıyor.Hem adamın hastalık kapma konusunda hassasiyeti var.Aslinda olması gerekeni yapıyor ne güzel.
Mutlaka ayrılsın başka da çözümü yok , Allah karısına sabır versin böyle adamların, benim kayınvalidem panik atak oldu psikolojik tedavi gördü kocası yüzünden...Ah mihrimahcim aynı kayinpederi paylaşıyoruz inan ki acikca tabiki küfür etmedim eşime de kibarca güçlü ol arkandayım.imaji veriyorum ve gerçekten eşimi zorbaliyor ama eşim kararlı artık ayrılacak zaten oradan birkaç seneye
Söyledim bileAy haminneye bak sen ya bir kokuşmuş yorum daha.seni tedavülden kaldırmak lazım esas paketleyip
Iy sen kendi ağzına bak dişini fircalamamaktan ağzın kokuyordur eminim bakımsız.esime de laf söyleme ağzını dikmesinler senin iğne iplik ile.
Uzuldum kayinvalidene Benimki de oyle ayrilamiyor kadinin maddi gucu evi falanda var ama kopamiyor tehdit mi ediyor seni anne diye sordum esime de tehdit ediyor bile olabilir.cok zor boyle insanlardan direk uzaklaşmak lazımMutlaka ayrılsın başka da çözümü yok , Allah karısına sabır versin böyle adamların, benim kayınvalidem panik atak oldu psikolojik tedavi gördü kocası yüzünden...
Sen bi gitsene hakaret eden yaratıklarla istişare yapmıyorum burada kendi kendine yazmaya devam etSöyledim bile
Bak güzelce yazmışsın tamam açıklayayım korumasında sıkıntı yok sadece aşırı pımpirikleniyor ve diktatör hayatimizi allak bullak ediyor anlatabiliyor muyum.Bu kadar küfür bir kadının ağzına yakışmıyor. İnsan kp o kelimeleri kullanmamalı.
Ayrıca hastalık konusunda gayet haklı. Benim çocuklarım hasta olsa anneme yollamam. Adam bulaşmasından korkuyor neden suçlu olsun ki?
Yok.melisa çayı super :)ben hakaret edenlere kızdım.guzelce yazanlara bak ne güzel.crvap veriyorum tüm sayfaları okuKonuyu baştan sona okudum en çok yaptığınız yorumlar dikkatimi çekti papatya çayı öneririm bence bir sakin olunBu bu şiddet ne bu celalllll
İlk önce açtığınız konudaki küfürlerinize bakmalısınız. Sonra üyelere cevap verebilirsiniz. Ne kadar ayıp ya,bu tarz insanları burda barındırmamaları lazım aslındaYok.melisa çayı super :)ben hakaret edenlere kızdım.guzelce yazanlara bak ne güzel.crvap veriyorum tüm sayfaları oku
İlk önce açtığınız konudaki küfürlerinize bakmalısınız. Sonra üyelere cevap verebilirsiniz. Ne kadar ayıp ya,bu tarz insanları burda barındırmamaları lazım aslındaYok.melisa çayı super :)ben hakaret edenlere kızdım.guzelce yazanlara bak ne güzel.crvap veriyorum tüm sayfaları oku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?