Kayinpeder derdi lutfen fikir verin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben kimsenin parasını yemiyorum çok bilmiş.kendi ayaklarım üzerinde duran maaşını kazanan biriyim saygı gösterdik tepemize çıktı eşime de aynen böyle.soyluyorum arkadan iş cevirmem ben haddini bilmeyene aynen net.konusuyorum

Geberir insallah pis narsist herif , sakin görüşme uzak dur , eşin de iş değişikliği yapsa iyi olur ...

Bence hakediyor bazı kişiler, ben de öğretmenim kimseye küfretmedim ama bazen beynim susmayabiliyor...

Terbiyeni takın

Ortalık karıştırmak için konu açmışsın

Kalbinin ekmeğini ye

Bence hakediyor bazı kişiler, ben de öğretmenim kimseye küfretmedim ama bazen beynim susmayabiliyor...
Birtanem benim işte bu ya tahmin etmiştim 100 kisi içinde aklı çalışan sen gibi bir iki tane var geri kalanlar bak nasıl yorum.yapmis yukarıda zekadan muzdarip okuduğunu algılamayan dolu burası bana saldıranlara söylüyorum.

İşine gelmeyen yorumlara hakaret etme ya da konu açma
Hakareti kim başlatmış yukarıya bak istersen pişkin yorumlara saygılı cevap veremeyeceğim Mihrimah sultana nasıl cevap vermişim hakaret edenlere nasıl.kayinpeder de haksız nokta.

Küfür savunuculuğu yapmıyorum tabi ki lakin bazi insanlar en agir küfürleri hakedebilir , narsistler, sapıklar, karısını dövenler, çocuk dövüp istismar edenler vs. vs. vs....

Küfür savunuculuğu yapmıyorum tabi ki lakin bazi insanlar en agir küfürleri hakedebilir , narsistler, sapıklar, karısını dövenler, çocuk dövüp istismar edenler vs. vs. vs....
Evet küfür artık çok tastğım için 5 senedir susmaktan artık onun diktatör kişiliğinden dolayı yıldıgim icin bende küfürü savunmuyorum.ama laf anlamaz bir adam ve eşim kurtulmak için çok çırpınıyor

Iyy ne bozuk pis bir ağız.
Eşiniz evet sizi dinliyor hıhı aynen. O yüzden siz kpe küfrediyorsunuz herhalde.
Eşiniz o adam olmasa açlıktan ölecek belli ki.

Eşiniz acilen yeni bir is bulmalı, emin ol eşin senden daha zor durumdadır böyle bir adamın eli altında çalışmak kolay değildir, onu da zorbalayıp duruyordur, burdaki üyelerle kavga etme kendince haklılar kimse küfür kelimelerini okumak istemeyebilir, daha güzel bir üslupla ifade edebilirsin kendini , belli ki çok dolmuşsun, bende de bir narsist kayınpeder var ve ben istemsiz olarak içimden ona küfür ettiğimi bilirim , kayınvalideme de zulmeden bir herif yani bazen küfretmemek için dua edersin Allah'a öyle bir durum, normalde kimseye de küfür edemem pek Yine de küfür etmeyelim...

Ay haminneye bak sen ya bir kokuşmuş yorum daha.seni tedavülden kaldırmak lazım esas paketleyip
Iyy ne bozuk pis bir ağız.
Eşiniz evet sizi dinliyor hıhı aynen. O yüzden siz kpe küfrediyorsunuz herhalde.
Eşiniz o adam olmasa açlıktan ölecek belli ki.
Iy sen kendi ağzına bak dişini fircalamamaktan ağzın kokuyordur eminim bakımsız.esime de laf söyleme ağzını dikmesinler senin iğne iplik ile.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…