Ben kimsenin parasını yemiyorum çok bilmiş.kendi ayaklarım üzerinde duran maaşını kazanan biriyim saygı gösterdik tepemize çıktı eşime de aynen böyle.soyluyorum arkadan iş cevirmem ben haddini bilmeyene aynen net.konusuyorumBeğenmediğiniz kayınpedere göbekten bağlısınız.
Ortak iş ve o işten gelen parayı yiyorsunuz.
Bir öğretmen yakışmayacak cümleler bunlar.
Eşiniz sizin anne ve babanız için o kelimeleri kullansa hoş olur mu ?
Demek ki adam hasta olmaktan korkuyor
Bilemedim ya büyüğün sonuçta saygı gerek.
Eşine böyle söylüyor musun ?
Şu babanı s.... et diye
Eğer yürek yemediysen diyemezsin ki denmemeli
Bunu tehdit algılamış:)))kaşı beni allahaskina.klavye delikanlılığı yapmadan gel adres vereyim
Benim cozumum.vardir ama seninki doğuştan hadi yallahgerçekten ağır sıkıntıların var yazık çevredekilere
Geberir insallah pis narsist herif , sakin görüşme uzak dur , eşin de iş değişikliği yapsa iyi olur ...Merhaba arkadaşlar direk konuya gireceğim.
Kayinpeder denen adam diktatör oğluna eşine her dediğini yaptıran bana da yaptırmaya çalışan birisi ve hastalıklı birisi soyle örnek vereyim.
2.5.yasinda kızım var her burnu aktığında ki alerjisi var doktor söyledi hemen hasta sanıyor karısına aman gitme bize de bulaşır diyor kendisine hastalık geçecek diye torunu için endiselndiginden değil yani.
Oyle sinir bozucu bir adam ki 5.yildayiz gerçek yüzünü artık net.gordum.esim babasıyla çalışıyor maddi anlamda ona bağlı olduğu için sıktır edemiyor.ama.hep arkamda bana hak veriyor aileci değil allahtan.Ama direk.siktir edemiyor kendi.meslegi var ayrıl.oradan hayatimizi kurarız diyorum ki öğretmenim çalışkan biriyim.ama.yapamiyor.iste bu kayinpeder denen garabet öyle bir adam ki.kayonvalideye nefes aldırmıyor yok balkona çıkma sigara içme aman öksürme babanla.gorusme.. kadını kendi babasıyla gorusturmuyor böyle birsey olabilir mi.
Bugün kayinvalide bize gelecekti kızım.disinden dolayı ateşlendi çünkü azi son azilar çıkıyor bunj duydu hemen kayı validen gitmeyeceksin hastalık geçer falan dedi bende sabır taştı artık gorusmeyecegum bu adamla dedim kayinvalideye de eşime de kızımı da asla gostermeyecegim.cunlu bu adam öyle hastalıklı ki eşimi de en ufak hastalığında ise gelme diyor geçen akciğer enfeksiyonu olmuş eşime gelme bana bulaşır diye günlerdir eşim evde böyle bir saçmalık olabilir mi ya siz olsanız ne yapardınız harbi söyleyin arkadaşlar ben net kararlıyım daha sayamadığım kadar çok şey var müdahale edip aramızda sorun olan ama eşim onu dinlemiyor her daim beni dinliyor ona emin olun
Senin zekanda ve baştan aşağı üretiminde hata var seni ne tehdit algilayacagim oradan ufurukculuk yapmaBunu tehdit algılamışhem küfürbaz hem algılamada sıkıntı var çevrendekilere sabır versin Allah
Askim anlattığımı bitek sen anladın tesekur ederim.aynen narsist birisi işteGeberir insallah pis narsist herif , sakin görüşme uzak dur , eşin de iş değişikliği yapsa iyi olur ...
Bence hakediyor bazı kişiler, ben de öğretmenim“Siktir edemiyor”bunu bir baba için söylüyorsunuz ve siz bir öğretmensiniz.. benim gerçekten midem bulandı. Konunuza yorum bile yapamıyorum. Kp çok kötü olabilir bilemiyorum fakat kimse böyle bir ifadeyi hak etmiyor.. yazık Zavallı adam nasıl bir geline düşmüş
Terbiyeni takınBen kimsenin parasını yemiyorum çok bilmiş.kendi ayaklarım üzerinde duran maaşını kazanan biriyim saygı gösterdik tepemize çıktı eşime de aynen böyle.soyluyorum arkadan iş cevirmem ben haddini bilmeyene aynen net.konusuyorum
Birtanem benim işte bu ya tahmin etmiştim 100 kisi içinde aklı çalışan sen gibi bir iki tane var geri kalanlar bak nasıl yorum.yapmis yukarıda zekadan muzdarip okuduğunu algılamayan dolu burası bana saldıranlara söylüyorum.Bence hakediyor bazı kişiler, ben de öğretmenimkimseye küfretmedim ama bazen beynim susmayabiliyor...
Hadi kardeşim bir sonraki durağa geç orada haminnelik yapTerbiyeni takın
Ortalık karıştırmak için konu açmışsın
Kalbinin ekmeğini ye
Hadi kardeşim bir sonraki durağa geç orada haminnelik yap
Hakareti kim başlatmış yukarıya bak istersen pişkin yorumlara saygılı cevap veremeyeceğim Mihrimah sultana nasıl cevap vermişim hakaret edenlere nasıl.kayinpeder de haksız nokta.İşine gelmeyen yorumlara hakaret etme ya da konu açma
Küfür savunuculuğu yapmıyorum tabi ki lakin bazi insanlar en agir küfürleri hakedebilir , narsistler, sapıklar, karısını dövenler, çocuk dövüp istismar edenler vs. vs. vs....Birtanem benim işte bu ya tahmin etmiştim 100 kisi içinde aklı çalışan sen gibi bir iki tane var geri kalanlar bak nasıl yorum.yapmis yukarıda zekadan muzdarip okuduğunu algılamayan dolu burası bana saldıranlara söylüyorum.
PekiHakareti kim başlatmış yukarıya bak istersen pişkin yorumlara saygılı cevap veremeyeceğim Mihrimah sultana nasıl cevap vermişim hakaret edenlere nasıl.kayinpeder de haksız nokta.
Evet küfür artık çok tastğım için 5 senedir susmaktan artık onun diktatör kişiliğinden dolayı yıldıgim icin bende küfürü savunmuyorum.ama laf anlamaz bir adam ve eşim kurtulmak için çok çırpınıyorKüfür savunuculuğu yapmıyorum tabi ki lakin bazi insanlar en agir küfürleri hakedebilir , narsistler, sapıklar, karısını dövenler, çocuk dövüp istismar edenler vs. vs. vs....
Anana birsey derdim ama tanımıyorum kendine küfür ettirmeden kaybol buradanKatılıyorum size bir insanın isminin önündeki sıfat ne olursa olsun üslubu kim olduğunu açıkça gösterir der hep annem ...
Eşiniz acilen yeni bir is bulmalı, emin ol eşin senden daha zor durumdadır böyle bir adamın eli altında çalışmak kolay değildir, onu da zorbalayıp duruyordur, burdaki üyelerle kavga etme kendince haklılar kimse küfür kelimelerini okumak istemeyebilir, daha güzel bir üslupla ifade edebilirsin kendini , belli ki çok dolmuşsun, bende de bir narsist kayınpeder var ve ben istemsiz olarak içimden ona küfür ettiğimi bilirim , kayınvalideme de zulmeden bir herif yani bazen küfretmemek için dua edersin Allah'a öyle bir durum, normalde kimseye de küfür edemem pekEvet küfür artık çok tastğım için 5 senedir susmaktan artık onun diktatör kişiliğinden dolayı yıldıgim icin bende küfürü savunmuyorum.ama laf anlamaz bir adam ve eşim kurtulmak için çok çırpınıyor
Ay haminneye bak sen ya bir kokuşmuş yorum daha.seni tedavülden kaldırmak lazım esas paketleyipNe terbiyesiz kadınsın sen ya! Öğretmen misin bir de? Sana çocuk nasıl emanet etsin veliler. Ağzının ayarı olmayan birine kayınpeder melek olsa ne yazar. Terbiyesiz. İnsan büyüğüne bu kelimeyi nasıl kullanir. Kocan bu kelimeyi duydu mu bilmiyorum ama seni paketleyip gönderirdim evden.
Eşinin babasının davranışlarından sanane! Eşin de maddi güçlü olsaydı da babasına bağımlı olmasaydı. Tabii ekmeği yemeğe gelince güzel.
Allah sizin gibileri başa vermesin. Yazık günah ya bir de çocuk büyütüyorsun.
Iy sen kendi ağzına bak dişini fircalamamaktan ağzın kokuyordur eminim bakımsız.esime de laf söyleme ağzını dikmesinler senin iğne iplik ile.Iyy ne bozuk pis bir ağız.
Eşiniz evet sizi dinliyor hıhı aynen. O yüzden siz kpe küfrediyorsunuz herhalde.
Eşiniz o adam olmasa açlıktan ölecek belli ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?