Kendinizi ifade edecek küfürsüz kelime bilmiyor musunuz?Merhaba arkadaşlar direk konuya gireceğim.
Kayinpeder denen adam diktatör oğluna eşine her dediğini yaptıran bana da yaptırmaya çalışan birisi ve hastalıklı birisi soyle örnek vereyim.
2.5.yasinda kızım var her burnu aktığında ki alerjisi var doktor söyledi hemen hasta sanıyor karısına aman gitme bize de bulaşır diyor kendisine hastalık geçecek diye torunu için endiselndiginden değil yani.
Oyle sinir bozucu bir adam ki 5.yildayiz gerçek yüzünü artık net.gordum.esim babasıyla çalışıyor maddi anlamda ona bağlı olduğu için sıktır edemiyor.ama.hep arkamda bana hak veriyor aileci değil allahtan.Ama direk.siktir edemiyor kendi.meslegi var ayrıl.oradan hayatimizi kurarız diyorum ki öğretmenim çalışkan biriyim.ama.yapamiyor.iste bu kayinpeder denen garabet öyle bir adam ki.kayonvalideye nefes aldırmıyor yok balkona çıkma sigara içme aman öksürme babanla.gorusme.. kadını kendi babasıyla gorusturmuyor böyle birsey olabilir mi.
Bugün kayinvalide bize gelecekti kızım.disinden dolayı ateşlendi çünkü azi son azilar çıkıyor bunj duydu hemen kayı validen gitmeyeceksin hastalık geçer falan dedi bende sabır taştı artık gorusmeyecegum bu adamla dedim kayinvalideye de eşime de kızımı da asla gostermeyecegim.cunlu bu adam öyle hastalıklı ki eşimi de en ufak hastalığında ise gelme diyor geçen akciğer enfeksiyonu olmuş eşime gelme bana bulaşır diye günlerdir eşim evde böyle bir saçmalık olabilir mi ya siz olsanız ne yapardınız harbi söyleyin arkadaşlar ben net kararlıyım daha sayamadığım kadar çok şey var müdahale edip aramızda sorun olan ama eşim onu dinlemiyor her daim beni dinliyor ona emin olun
Başka konularına da bakma gafletinde bulundum konu sahibi küfürsüz kendini ifade edemiyor galiba. Acınası bir durumKendinizi ifade edecek küfürsüz kelime bilmiyor musunuz?
Gelip görmesin neden bu kadar dert ettiniz?
“Siktir edemiyor”bunu bir baba için söylüyorsunuz ve siz bir öğretmensiniz.. benim gerçekten midem bulandı. Konunuza yorum bile yapamıyorum. Kp çok kötü olabilir bilemiyorum fakat kimse böyle bir ifadeyi hak etmiyor.. yazık Zavallı adam nasıl bir geline düşmüş
Ne terbiyesiz kadınsın sen ya! Öğretmen misin bir de? Sana çocuk nasıl emanet etsin veliler. Ağzının ayarı olmayan birine kayınpeder melek olsa ne yazar. Terbiyesiz. İnsan büyüğüne bu kelimeyi nasıl kullanir. Kocan bu kelimeyi duydu mu bilmiyorum ama seni paketleyip gönderirdim evden.Merhaba arkadaşlar direk konuya gireceğim.
Kayinpeder denen adam diktatör oğluna eşine her dediğini yaptıran bana da yaptırmaya çalışan birisi ve hastalıklı birisi soyle örnek vereyim.
2.5.yasinda kızım var her burnu aktığında ki alerjisi var doktor söyledi hemen hasta sanıyor karısına aman gitme bize de bulaşır diyor kendisine hastalık geçecek diye torunu için endiselndiginden değil yani.
Oyle sinir bozucu bir adam ki 5.yildayiz gerçek yüzünü artık net.gordum.esim babasıyla çalışıyor maddi anlamda ona bağlı olduğu için sıktır edemiyor.ama.hep arkamda bana hak veriyor aileci değil allahtan.Ama direk.siktir edemiyor kendi.meslegi var ayrıl.oradan hayatimizi kurarız diyorum ki öğretmenim çalışkan biriyim.ama.yapamiyor.iste bu kayinpeder denen garabet öyle bir adam ki.kayonvalideye nefes aldırmıyor yok balkona çıkma sigara içme aman öksürme babanla.gorusme.. kadını kendi babasıyla gorusturmuyor böyle birsey olabilir mi.
Bugün kayinvalide bize gelecekti kızım.disinden dolayı ateşlendi çünkü azi son azilar çıkıyor bunj duydu hemen kayı validen gitmeyeceksin hastalık geçer falan dedi bende sabır taştı artık gorusmeyecegum bu adamla dedim kayinvalideye de eşime de kızımı da asla gostermeyecegim.cunlu bu adam öyle hastalıklı ki eşimi de en ufak hastalığında ise gelme diyor geçen akciğer enfeksiyonu olmuş eşime gelme bana bulaşır diye günlerdir eşim evde böyle bir saçmalık olabilir mi ya siz olsanız ne yapardınız harbi söyleyin arkadaşlar ben net kararlıyım daha sayamadığım kadar çok şey var müdahale edip aramızda sorun olan ama eşim onu dinlemiyor her daim beni dinliyor ona emin olun
Üslubunuz mide bulandırıcıMerhaba arkadaşlar direk konuya gireceğim.
Ay hepiniz asilzadesiniz zaten kes sesini mevzuya yorum yapÜslubunuz mide bulandırıcı
Boşan! Aile senden kurtulsunKüfürlere takılmayın konuya yorum yapın
Hiçbirimiz asilzade değiliz ama küfürbaz bir pislik de değilizAy hepiniz asilzadesiniz zaten kes sesini mevzuya yorum yap
Kes lan sesini sen çok biliyorsun omo çok torbbiyesizsin vooooo çok güldüm.aahahahaha
:)))kaşı beni allahaskina.klavye delikanlılığı yapmadan gel adres vereyimMune arkadaş kaşınıyor rica etsem kaşır mısınız
Evde kalmış kız kurulari konuya yorum.yapmasin hafi yallahBoşan! Aile senden kurtulsun
gerçekten ağır sıkıntıların var yazık çevredekilereEvde kalmış kız kurulari konuya yorum.yapmasin hafi yallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?