- 21 Mayıs 2017
- 335
- 113
- 103
- Konu Sahibi Mlskurtast
-
En makulü bu görünüyor en azından herkes mutlu olsunBence çok haklısınız.Uc haftada dolar dolar taşar insan.Teklifinizi de yerinde buldum ben.Ogullari ile zaman gecirsinler iste
Gerçekten denedim uyguladım baktım yapmaya devam ediyorlar dinamiti patlattımyatak odasini takmam ya o kadar degil benim icin ama 3 hafta cok cidden .keske daha sakin yollarla derdinizi anlatsaydiniz evliliginiz acisindan dinamit atilmis gibi olmus
Yok be arkadaşım bana göre dikkatsizde olsa girmemeli.Ya asında sizi iyi anlıyorum ama yüksek ihtimal adam kadina yardım etsin diye suyu o taşısın diye öyle yaptı. Erkekler çok dikkatsiz sanmıyorum odanıza baksın bazen bazı mecburiyetlerden bizlerin de babaları giriyor ben büyütmem böyle seyleri
Çok haklısınız, yeni evli çifti bu kadar rahatsız etmemeleri lazım, baştan taviz vermeyin yoksa çok çekersiniz, eşinize açıkça belirtin bu konularda net olduğunuzu...Herkese selamlar başlık içinde aslında çok dallı anlatmaya başlayayım ben normalde sağlık çalışanıyım ve henüz tam 2 senelik bile evli değilim esim doğulu bende Manisaliyim esim ve ben severek evlendik eşimin dogulu oluşu normalde aileme ters olabilirken düşünce yapısı daha çok batılı gibidir neyse esim ve ailesi bize geldiler şehirdisindan 3 haftadır bizde kalıyorlar bir yerden sonra hem konuşacak birsey kalmadığından hemde yorgun geldiğimden selam verip odama çekiliyorum ancak iki gün önce isim erken bitti ve eve geldim ben normalde yatak odamızın kapısını kapatip çıkarım özel eşyalarımız vardır girmesinler görmesinler diye neyse bir baktım evi temizliyorlar(iki hafta bir ablamız geliyor) ve asil dumur olduğum şey kayinbaba bizim yatak odasındaki lavabodan su alıp taşıyor (balkona daha yakın) ama benim yatakta sütyenim ve jartiyerim duruyor görünce şok oldum tabi bırakın temizlemeyin diyorum ne kadin anlıyor ne adam en sonunda sesimi yükselterek bırakın kimse sizden temizlik istemiyor dedim odama çekildim ve o gün bu gündür konuşmuyoruz eşim evet beni haklı buluyor ailesini kirmak istemiyor bu neden yumuşak geçiş yapıyor ama
Benim sinirim hala geçmedi bu arada aynı sehirde eşimin abisi var o da evli coluklu couklu en sonunda esime yeni evli çiftin evinde bir ay kalınmaz benim ailemde geliyor bıktırmadan 3-4 gün kalıp gidiyor senin ailenle yüzgöz olduk önümüzdeki sene ben ailemin yanına giderim sen oturursun ailenle bir ay dedim ona göre ben bencilim ama işi gereği geç geliyor ailesiyle ilgilenmiyor bende sürekli sürekli onlarla olmaktan bıktım ve gitmelerini istiyorum sizce ben bu konuda bencil miyim ve kayınbabanın yatak odasına o denli girmesi ne kadar doğru
Sakın kabul etmeyin , eşiniz sizi manipüle ediyor, ne demek az bile ben şok...o kadar sizinle aynı fikirdeyim ki eşime göre bir yılda 3-4 hafta hiç birsey hatta az bile dedi şok oldum bende onlar gelirse kendi aileme giderim dedim bu yaptığını unutmayacağım dedi gerçekten anlayamıyorum bende mi bi gariplik var
Peki ne yapılabilir kalana git denmez kiSakın kabul etmeyin , eşiniz sizi manipüle ediyor, ne demek az bile ben şok...
Denilir konu sahibi. Gerekirse söylenir. Eşinize ya sen söyle ya ben söylerim diyebilirsin. Böyle karnından konuşursan çok çekersinPeki ne yapılabilir kalana git denmez ki
Reelde sizin gibi bi dosta ihtiyacım var ❤ :)Denilir konu sahibi. Gerekirse söylenir. Eşinize ya sen söyle ya ben söylerim diyebilirsin. Böyle karnından konuşursan çok çekersin
Kötü niyetle girmemişler odanıza,eskiler genelde ebeveyn banyosu nedir bilmez,tepkiniz kırıcı olmuş, kayinvalideye annecim, özel eşyalarım oluyor odamızda, görülmesi hoş olmaz şeklinde konuşsaydınız keşke..ama 3 hafta da uzun süre, misafirliği kısa tutmak makbulHerkese selamlar başlık içinde aslında çok dallı anlatmaya başlayayım ben normalde sağlık çalışanıyım ve henüz tam 2 senelik bile evli değilim esim doğulu bende Manisaliyim esim ve ben severek evlendik eşimin dogulu oluşu normalde aileme ters olabilirken düşünce yapısı daha çok batılı gibidir neyse esim ve ailesi bize geldiler şehirdisindan 3 haftadır bizde kalıyorlar bir yerden sonra hem konuşacak birsey kalmadığından hemde yorgun geldiğimden selam verip odama çekiliyorum ancak iki gün önce isim erken bitti ve eve geldim ben normalde yatak odamızın kapısını kapatip çıkarım özel eşyalarımız vardır girmesinler görmesinler diye neyse bir baktım evi temizliyorlar(iki hafta bir ablamız geliyor) ve asil dumur olduğum şey kayinbaba bizim yatak odasındaki lavabodan su alıp taşıyor (balkona daha yakın) ama benim yatakta sütyenim ve jartiyerim duruyor görünce şok oldum tabi bırakın temizlemeyin diyorum ne kadin anlıyor ne adam en sonunda sesimi yükselterek bırakın kimse sizden temizlik istemiyor dedim odama çekildim ve o gün bu gündür konuşmuyoruz eşim evet beni haklı buluyor ailesini kirmak istemiyor bu neden yumuşak geçiş yapıyor ama
Benim sinirim hala geçmedi bu arada aynı sehirde eşimin abisi var o da evli coluklu couklu en sonunda esime yeni evli çiftin evinde bir ay kalınmaz benim ailemde geliyor bıktırmadan 3-4 gün kalıp gidiyor senin ailenle yüzgöz olduk önümüzdeki sene ben ailemin yanına giderim sen oturursun ailenle bir ay dedim ona göre ben bencilim ama işi gereği geç geliyor ailesiyle ilgilenmiyor bende sürekli sürekli onlarla olmaktan bıktım ve gitmelerini istiyorum sizce ben bu konuda bencil miyim ve kayınbabanın yatak odasına o denli girmesi ne kadar doğru
Anlayışsız insana birşey yapamazsınki. Anne babada olsa kimse kimsenin evinde uzun süreli kalmamalı. İnsanlar başkasının evinde nasıl rahat ediyor anlamıyorum üstelik sen çalışan insansın.Peki ne yapılabilir kalana git denmez ki
evlenmeden önce bu görüşünüzü bildirirseniz tabi ki değil. benim kişisel tecrübem eşinin ailesinin eksiğini aramak yerine kavgasız sınır çizen insanların daha mutlu bir evliliği olduğu yönünde. çünkü kimse ağaç kabuğunda yetişmiyor ve o aile onun büyük bir parçasıHayir kimse bi adamla evlendi diye ailesini kendi ailesi gibi gormek zorunda degil.
Kimse bilmiyor ki ne çıkacağını bazen sizin elinizde olmuyor insanı usandırıyorlar o çizgide yok oluveriyorevlenmeden önce bu görüşünüzü bildirirseniz tabi ki değil. benim kişisel tecrübem eşinin ailesinin eksiğini aramak yerine kavgasız sınır çizen insanların daha mutlu bir evliliği olduğu yönünde. çünkü kimse ağaç kabuğunda yetişmiyor ve o aile onun büyük bir parçası
hayat insanlar için kendinizi harap etmeye değmeyecek kadar kısa. analiz etmek lazım ilişkiniz için bunları göz ardı edebilir misiniz yoksa bunlarla uğraşamam mı diyorsunuz. kültür farkı ilişkiyi çok zorlaştırıyor maalesefKimse bilmiyor ki ne çıkacağını bazen sizin elinizde olmuyor insanı usandırıyorlar o çizgide yok oluveriyor
yaaa bizim tüp bebek olduğu için epeydir sekteye uğradı daBebekten sonra cinsel hayat bir süre sekteye uğruyor ya ondan dedim ahsjshsjjs
Evet. Soylediginize katiliyorum zaten. Kavgasiz sınır cizilen bir iliski en güzeli. O aileyi kendi ailen gibi gormeye calismak sınır cizilmis bir iliskiyi ifade etmiyor isteevlenmeden önce bu görüşünüzü bildirirseniz tabi ki değil. benim kişisel tecrübem eşinin ailesinin eksiğini aramak yerine kavgasız sınır çizen insanların daha mutlu bir evliliği olduğu yönünde. çünkü kimse ağaç kabuğunda yetişmiyor ve o aile onun büyük bir parçası
Evet girilmemeli ama evde başkaları varken sütven vs yatağın üstüne konurmu kardeşim temizlik konusunda bagirmanizida hic dogru bulmadim farkli sehirde otururken esimin aileside virt zirt yatili geliyordu her ayin 5 6 gunu kaliyorlardi sonra kv kendi kvsine bakmak icin 3 ayda 1 gelip 1 ay bizde kaliyordu hersabah hamile halimle işe giderken onuda birakiyordum cikista aliyordum gelip hirde yemek yapiyordm arkamdan önümden etmedigi dedikodu kalmadi o ayri ben bunlara ragmen boyle tepki vermedim elini avcunu birseyede surmezdi neyseki baska bir sebepten 2 senedir gorusmuyorum kv arada bize geliyor cocuklari gormeye okadar kotu niyetle yapmamislar belli bagirmaniza üzüldüm tabiki okdr uzun kalmamalı ama aile sonucta herzmn kötü düşünmemek gerekiyorHerkese selamlar başlık içinde aslında çok dallı anlatmaya başlayayım ben normalde sağlık çalışanıyım ve henüz tam 2 senelik bile evli değilim esim doğulu bende Manisaliyim esim ve ben severek evlendik eşimin dogulu oluşu normalde aileme ters olabilirken düşünce yapısı daha çok batılı gibidir neyse esim ve ailesi bize geldiler şehirdisindan 3 haftadır bizde kalıyorlar bir yerden sonra hem konuşacak birsey kalmadığından hemde yorgun geldiğimden selam verip odama çekiliyorum ancak iki gün önce isim erken bitti ve eve geldim ben normalde yatak odamızın kapısını kapatip çıkarım özel eşyalarımız vardır girmesinler görmesinler diye neyse bir baktım evi temizliyorlar(iki hafta bir ablamız geliyor) ve asil dumur olduğum şey kayinbaba bizim yatak odasındaki lavabodan su alıp taşıyor (balkona daha yakın) ama benim yatakta sütyenim ve jartiyerim duruyor görünce şok oldum tabi bırakın temizlemeyin diyorum ne kadin anlıyor ne adam en sonunda sesimi yükselterek bırakın kimse sizden temizlik istemiyor dedim odama çekildim ve o gün bu gündür konuşmuyoruz eşim evet beni haklı buluyor ailesini kirmak istemiyor bu neden yumuşak geçiş yapıyor ama
iste bu durumda esinizin tepkisi onemli. olasi restlesme halinde zarar goren tek sey kari koca evliliginiz olurGerçekten denedim uyguladım baktım yapmaya devam ediyorlar dinamiti patlattım
Bir de neyse bu yatak odası merakı girmeyiver işte ne oluyorsa girinceİşte birde evi bırakıp gidiyoruz bu şekilde tesadüfi erken geldim de gördüm
Evet benim için mesela, aşırı mahrem bir oda değil. Kapısı da hep açıktir. Misafir geldiğinde bile açık olur genelde .Sizden temizlik isteyen yok demek yerine siz yorumlayın hem anne burası benim mahremim sabah geç kaldım toparlayamadm ben rahatsız oluyorum desen anlarlardı bence bazı insanlar icin yatak odası inanılmaz mahremken bazıları için sadece bir oda baştan hassasiyetinizi belli edebilirdiniz sizde uzun kalmaları falan değil mesele kalmalarına tepki göstermek farklı bu tavır farklı bilmiyorum ben üzüldüm insanlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?