Kayınbabamın izinsiz yatak odamıza girmesi

Yok be arkadaşım bana göre dikkatsizde olsa girmemeli.

Benim rahmetli babam yeni evlendiğim zaman evime gelmişti bende evi gezdiriyordum yatak odasının kapısına gelince orayı açma kızım orası sizin mahreminiz demişti. Bak 30 yıllık evliyim bu söz kulağıma küpe oldu bu süre zarfında yatak odama kimse girmedi.

Çok haklısınız, yeni evli çifti bu kadar rahatsız etmemeleri lazım, baştan taviz vermeyin yoksa çok çekersiniz, eşinize açıkça belirtin bu konularda net olduğunuzu...

Sakın kabul etmeyin , eşiniz sizi manipüle ediyor, ne demek az bile ben şok...

Kötü niyetle girmemişler odanıza,eskiler genelde ebeveyn banyosu nedir bilmez,tepkiniz kırıcı olmuş, kayinvalideye annecim, özel eşyalarım oluyor odamızda, görülmesi hoş olmaz şeklinde konuşsaydınız keşke..ama 3 hafta da uzun süre, misafirliği kısa tutmak makbul

Hayir kimse bi adamla evlendi diye ailesini kendi ailesi gibi gormek zorunda degil.
evlenmeden önce bu görüşünüzü bildirirseniz tabi ki değil. benim kişisel tecrübem eşinin ailesinin eksiğini aramak yerine kavgasız sınır çizen insanların daha mutlu bir evliliği olduğu yönünde. çünkü kimse ağaç kabuğunda yetişmiyor ve o aile onun büyük bir parçası

Kimse bilmiyor ki ne çıkacağını bazen sizin elinizde olmuyor insanı usandırıyorlar o çizgide yok oluveriyor

Kimse bilmiyor ki ne çıkacağını bazen sizin elinizde olmuyor insanı usandırıyorlar o çizgide yok oluveriyor
hayat insanlar için kendinizi harap etmeye değmeyecek kadar kısa. analiz etmek lazım ilişkiniz için bunları göz ardı edebilir misiniz yoksa bunlarla uğraşamam mı diyorsunuz. kültür farkı ilişkiyi çok zorlaştırıyor maalesef

Evet. Soylediginize katiliyorum zaten. Kavgasiz sınır cizilen bir iliski en güzeli. O aileyi kendi ailen gibi gormeye calismak sınır cizilmis bir iliskiyi ifade etmiyor iste

Evet girilmemeli ama evde başkaları varken sütven vs yatağın üstüne konurmu kardeşim temizlik konusunda bagirmanizida hic dogru bulmadim farkli sehirde otururken esimin aileside virt zirt yatili geliyordu her ayin 5 6 gunu kaliyorlardi sonra kv kendi kvsine bakmak icin 3 ayda 1 gelip 1 ay bizde kaliyordu hersabah hamile halimle işe giderken onuda birakiyordum cikista aliyordum gelip hirde yemek yapiyordm arkamdan önümden etmedigi dedikodu kalmadi o ayri ben bunlara ragmen boyle tepki vermedim elini avcunu birseyede surmezdi neyseki baska bir sebepten 2 senedir gorusmuyorum kv arada bize geliyor cocuklari gormeye okadar kotu niyetle yapmamislar belli bagirmaniza üzüldüm tabiki okdr uzun kalmamalı ama aile sonucta herzmn kötü düşünmemek gerekiyor

Hakli oldugunuz ve haksiz oldugunuz yerler var evet bir ay uzun bir sure ama senede bir kez gelip bir ay kaliyorlarsa normal bir sure. Oglunun evi temizlik yapmak istemis cok normal abartili tepkiler vermissiniz. Evde misafir varsa odanizda camasir birakmayacaksiniz burda siz hatalisiniz eve gelip odaya cekilmekte saygisizligin daniskasi siz bu aileyi genel olarak sevmiyor ve istemiyorsunuz tavrinizi degistirmeniz gerekli onlar es ailesi sonucta

Evet benim için mesela, aşırı mahrem bir oda değil. Kapısı da hep açıktir. Misafir geldiğinde bile açık olur genelde .
3 hafta misafirlik çok fazla ama ben de üzüldüm niyeyse. Daha farklı söylenebilirdi sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…