Kayınbabamın izinsiz yatak odamıza girmesi

3 hafta uzun bir süre ama yine de gelir gelmez odana çekilmen hoş değil.tavir sergilemek yerine eşinle konuşmaliydin.yatak odası mevzusu kişiye göre değişir ama iyi niyetle girilmiş fevri davranmissin.jartiyer ortada bırakılacak bişey değil zaten kadın gelecekmiş aceleyle bile olsa bı yere sokar insan.

Gelmeleri ,kalmaları heleki sen isteyken tabiki yanlış, odana girmeleri ayrı bir aymazlık ama iyi kötü tanimissindir ne seviyede insanlar olduğunu bazıları böyle dusunemeyebiliyor ,odanın kapısını kilitlemiyorsan evde onların olduğunu bile bile niye sutyen ve jartiyerini görünecek yerde bırakıyorsun.girmeyeceklerinden emin olsam bile bırakmam rahatsız olurum görmelerinden

Gittiler mi?

doğu kültüründe bu işler biraz daha farklı oluyor. benim de eşim Doğulu ben karadenizliyim. eşimle kültür farklılığı yaşamadık ama ailesiyle çok yaşadım. benim kayınpederi de yatak odama girmiş hatta bir arkadaşına evi gösterirken yatak odamı da göstermişti. iki adam yatak odamda gezdiler. aynısını elitime de yapmıştı. o da o gün yeni sütyen takımı almış yatagım üzerine kutu ile bırakmıştı. çocuğum doğduğunda gece aglarsa kaynanam hop odamıza direk haldur huldur dalıyordu. Bu tamamen onların farklı kültürde oluşlarından kaynaklı. onlarda bu ayıp değil çünkü oğullarının evi. odanızı varsa kilidi kilitleyin. surat asmak konuşmamak onlar gelir kalırsa ben giderim demek araya huzursuzluk getirir. ben her zaman şundan yanayım 3.bir kişi için bu her hangi biri olabilir benim ailemden ya da eşimin ailesinden biri için ben eşimle aramı bozmam. usulunce oturup anlatın. senin annen benim annem diye çekişmeye girmeyin artık siz bir aile oldunuz. çiftler yeni iken aileler gelip gitmeye dahs meraklı oluyor. sizin aranızdaki ilişkiyi merak ediyorlar. zamanla herşey yerine oturuyor o kadar sık gelip gitmiyor kadar da uzun kalmıyorlar. evlilik sabır ile siyaset ile değer vermekle özenli olmakla yürüyecek bir şey. senin ailen gelirse ben giderim deme hatasına düşüp başkaları yüzünden aile huzurunuzu kaçırmayın

Evde 3 haftadır yatılı misafir olması büyük sorun evet.
Ama kp sadece su taşımak için banyoyu kullanmış bunda bir şey yok. Siz de yol geçen hanı gibi olan evde yatak üstünde jartiyer bırakmak gibi bir marjinallik yapmasaydınız keşke.

Yatagın üstünde jartiyer var diye isyan ettiyseniz eve temizlikçi geleceği barizken ve o odaya temizlikçi de gireceği belliyken jartiyer bırakmanız mantıksız olmuş. Odama girilmesini sevmiyorum diyebilirsiniz ama hep siz karşı tarafa dolaylı yollardan yanıt vermişsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…