- 13 Mayıs 2011
- 3.934
- 3.640
-
- Konu Sahibi sultannazik
sizin derdiniz başka.. mevzu hediye değil.Kizlar sorun hediye degil 5 senelik evliligimde beni ezmeleri aileme karismalari vs. Daha bi hafta once gelip karisina hizmet etmemi istedi.Ama kendi kizi yabanci kulturle buyuyo 17 yasinda elini biseye vurmuyir. Ben turkmůsum dediler. Ee sizde turksunuz sizin kizimiz turk kulturunu tasimiyor bemi niye eziyosunuzm yani kendimi zaten degersiz hissediyirum hediyeyide boyle gorunce dejavu oldum otomatik dusundum. Hedoyenin ne olduguna takmadim aslinda etiketin bile sokulmemis olmasi. Yani bana seninde degerim bu gibi bir ima sanki. Bana hep sen gidicisin oglumla torunum kalici der kayinbabam mesela
Kizlar sorun hediye degil 5 senelik evliligimde beni ezmeleri aileme karismalari vs. Daha bi hafta once gelip karisina hizmet etmemi istedi.Ama kendi kizi yabanci kulturle buyuyo 17 yasinda elini biseye vurmuyir. Ben turkmůsum dediler. Ee sizde turksunuz sizin kizimiz turk kulturunu tasimiyor bemi niye eziyosunuzm yani kendimi zaten degersiz hissediyirum hediyeyide boyle gorunce dejavu oldum otomatik dusundum. Hedoyenin ne olduguna takmadim aslinda etiketin bile sokulmemis olmasi. Yani bana seninde degerim bu gibi bir ima sanki. Bana hep sen gidicisin oglumla torunum kalici der kayinbabam mesela
şimdi anlaşıldı :)Kizlar sorun hediye degil 5 senelik evliligimde beni ezmeleri aileme karismalari vs. Daha bi hafta once gelip karisina hizmet etmemi istedi.Ama kendi kizi yabanci kulturle buyuyo 17 yasinda elini biseye vurmuyir. Ben turkmůsum dediler. Ee sizde turksunuz sizin kizimiz turk kulturunu tasimiyor bemi niye eziyosunuzm yani kendimi zaten degersiz hissediyirum hediyeyide boyle gorunce dejavu oldum otomatik dusundum. Hedoyenin ne olduguna takmadim aslinda etiketin bile sokulmemis olmasi. Yani bana seninde degerim bu gibi bir ima sanki. Bana hep sen gidicisin oglumla torunum kalici der kayinbabam mesela
Yabancı değil 3.5 yazılı olmasa 500 lirami verdi sanacaktın hediyeye.
adama neden kızıyorsun ki adam saçma şeyler seçerken kvaliden neredeymiş?Slm arkadaslar cok buyuk dert degil ama canimi SIkTI. Kayin babam la uvey kaynana tatile gittiler basla ulkeye maddi durumlari frna degil. Kayinbabamla bugun tatil donusu bulustuk.kizima elbise esime bira acacagi banada takvim almis kucukveo ulkeye simgeleyen. Arkasindada 3.50 diye yaziyor. Ve bu benim hic hosuma gitmedi.. nezaketen aldim, etiketide sonradan farkettim. Bu devirde takvimi kim napsin magnet falan olsa okey yani. Zaten bisey almasi gerekmezdi. Kotu niyetli bir adam drgil. Fakat biraz terbiyesizlik olarak gördüm. Ben birine ya hic hediye almam yada dogru duzgun birsey alir guzelce paketlerim not yazarak. Zoruma gitmedi degil.sizce abartiyormuyum?
Slm arkadaslar cok buyuk dert degil ama canimi SIkTI. Kayin babam la uvey kaynana tatile gittiler basla ulkeye maddi durumlari frna degil. Kayinbabamla bugun tatil donusu bulustuk.kizima elbise esime bira acacagi banada takvim almis kucukveo ulkeye simgeleyen. Arkasindada 3.50 diye yaziyor. Ve bu benim hic hosuma gitmedi.. nezaketen aldim, etiketide sonradan farkettim. Bu devirde takvimi kim napsin magnet falan olsa okey yani. Zaten bisey almasi gerekmezdi. Kotu niyetli bir adam drgil. Fakat biraz terbiyesizlik olarak gördüm. Ben birine ya hic hediye almam yada dogru duzgun birsey alir guzelce paketlerim not yazarak. Zoruma gitmedi degil.sizce abartiyormuyum?
Slm arkadaslar cok buyuk dert degil ama canimi SIkTI. Kayin babam la uvey kaynana tatile gittiler basla ulkeye maddi durumlari frna degil. Kayinbabamla bugun tatil donusu bulustuk.kizima elbise esime bira acacagi banada takvim almis kucukveo ulkeye simgeleyen. Arkasindada 3.50 diye yaziyor. Ve bu benim hic hosuma gitmedi.. nezaketen aldim, etiketide sonradan farkettim. Bu devirde takvimi kim napsin magnet falan olsa okey yani. Zaten bisey almasi gerekmezdi. Kotu niyetli bir adam drgil. Fakat biraz terbiyesizlik olarak gördüm. Ben birine ya hic hediye almam yada dogru duzgun birsey alir guzelce paketlerim not yazarak. Zoruma gitmedi degil.sizce abartiyormuyum?
Kizlar sorun hediye degil 5 senelik evliligimde beni ezmeleri aileme karismalari vs. Daha bi hafta once gelip karisina hizmet etmemi istedi.Ama kendi kizi yabanci kulturle buyuyo 17 yasinda elini biseye vurmuyir. Ben turkmůsum dediler. Ee sizde turksunuz sizin kizimiz turk kulturunu tasimiyor bemi niye eziyosunuzm yani kendimi zaten degersiz hissediyirum hediyeyide boyle gorunce dejavu oldum otomatik dusundum. Hedoyenin ne olduguna takmadim aslinda etiketin bile sokulmemis olmasi. Yani bana seninde degerim bu gibi bir ima sanki. Bana hep sen gidicisin oglumla torunum kalici der kayinbabam mesela