kayinbabamin hediyesi

sultannazik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2014
615
140
50
Slm arkadaslar cok buyuk dert degil ama canimi SIkTI. Kayin babam la uvey kaynana tatile gittiler basla ulkeye maddi durumlari frna degil. Kayinbabamla bugun tatil donusu bulustuk.kizima elbise esime bira acacagi banada takvim almis kucukveo ulkeye simgeleyen. Arkasindada 3.50 diye yaziyor. Ve bu benim hic hosuma gitmedi.. nezaketen aldim, etiketide sonradan farkettim. Bu devirde takvimi kim napsin magnet falan olsa okey yani. Zaten bisey almasi gerekmezdi. Kotu niyetli bir adam drgil. Fakat biraz terbiyesizlik olarak gördüm. Ben birine ya hic hediye almam yada dogru duzgun birsey alir guzelce paketlerim not yazarak. Zoruma gitmedi degil.sizce abartiyormuyum?

Yurtdışında alışveriş yapmak pahalıdır,TÜrk parasına çevirince parayı ister istemez ordaki herşey Pahalı kaçıyor.onlar da incelik yapmışlar,tabii etiketi unutmaları talihsizlik olmuş.eşine aldıkları bira açacağı da aşağı yukarı senin hediyenle aynı değerdedir.saygısızlık veya sizi üzmek istediklerini sanmam.sadece imkanları buna elvermiştir

abartıyosun

Hediyenin buyugu kucugu olmaz. Unutmustur adamcagiz. Bu bir dert degil. Abartmissiniz biraz. Bende birine hediye alirken illa pahali bisey almiyorum.

Benden de halamlar pişmaniye istemişlerdi bir geziye gitmiştim ve orası pişmaniyesiyle ünlydü 1 paket pişmaniye alandan anasının nikahınıda istiyorlardı bende malum ucuz marketler zincirinden paket pişmeniye aldım hemde 20 tane onlarda sevinmişti ..
kayınpederiniz de az uyanıkmış benim gibi yurt dışı belkide pahalı gelmiştir

Düşünmüş almış işte dertlenecek bir şey göremedim ben de. Beğenmediyseniz kullanmazsınız yaşlı bir erkekten ne zevki bekliyorsunuz ki.

yurt dışındaki bir milyoncudan almış sanırım

kaynana üveymiş ya size değil hep kendine aldırmıştır size para kalmamıştır

takılmaya değmez boş ver

Son düzenleme:
Yurt disinda yasiyoruz ailecek. Ben hediyenin oahli olmasimi sitemedim ama etikette unutulmaz diye dusundum. Yani hediye almasaydi da olurdu pahali kucik olmasi degil konu ayrica durimlari iyi senede 3 kere tstil yapiyorlar. Ve yasadigimiz yer dunyamim en pahli ulkesi

Etiketi unutmaları elbette hoş değil ama genelde de yaşlılar gençler kadar düşünceli olamıyor,en azından çevremde benim gördüğüm bu.
Kayınvalideniz üvey olduğu için bu konuda özensiz davranmış ,erkekler malum kadınlar kadar ince düşünemiyor.kayınpederiniz de hasbelkader kendi zevkince bu hediyeleri almış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…