kayinbabamin hediyesi

İstek listesi verseydiniz de onu alsaymis adam:KK53:.bide terbiyesizlik demiş kimin öyle yaptigi ortada bizim gelinimiz olsa ve babamın aldığı hediyeden sonra hakkında terbiyesiz diye konuşsa ağzını yirtarim vala o gelinin neyse sakinim.

İstek listesi verseydiniz de onu alsaymis adam:KK53:.bide terbiyesizlik demiş kimin öyle yaptigi ortada bizim gelinimiz olsa ve babamın aldığı hediyeden sonra hakkında terbiyesiz diye konuşsa ağzını yirtarim vala o gelinin neyse sakinim.
Heheheh genç görümceler rahatsız:KK70:
Tabi etiket unutmak vs ayıp ama çam sakızı çoban armağanı deyip vermiş işte adam, terbiyesizlikle itham etmek ağır olmuş evet.

Heheheh genç görümceler rahatsız:KK70:
Tabi etiket unutmak vs ayıp ama çam sakızı çoban armağanı deyip vermiş işte adam, terbiyesizlikle itham etmek ağır olmuş evet.

Aman yaşlı adam unutsa ne olur

Gelin olma ihtimalim görümcelikten daha yüksek aslında ama böyle basit olaylardan dolayı böyle bisi dersem eşimde benim agzimi yirtabilir hehe :KK45:

Slm arkadaslar cok buyuk dert degil ama canimi SIkTI. Kayin babam la uvey kaynana tatile gittiler basla ulkeye maddi durumlari frna degil. Kayinbabamla bugun tatil donusu bulustuk.kizima elbise esime bira acacagi banada takvim almis kucukveo ulkeye simgeleyen. Arkasindada 3.50 diye yaziyor. Ve bu benim hic hosuma gitmedi.. nezaketen aldim, etiketide sonradan farkettim. Bu devirde takvimi kim napsin magnet falan olsa okey yani. Zaten bisey almasi gerekmezdi. Kotu niyetli bir adam drgil. Fakat biraz terbiyesizlik olarak gördüm. Ben birine ya hic hediye almam yada dogru duzgun birsey alir guzelce paketlerim not yazarak. Zoruma gitmedi degil.sizce abartiyormuyum?
hıc almasa bu kez de hıc bısey almamıs derdınız
ılla 100 tl ve uzerı verınce mı dusunmus sevmıs kıymet vermıs oluyor yahu
dusunmus almıs aklına kotusu gelse adam etıketı bırakmazdı ustunde

takvimde pek hoş değil ya. magnet alan iyide. takvimde hediye edilmez
bi anlayan cikti genc bir gelin var hediye hic beklemedim. ama normalde cok ince fusunceli larisimim yildomumunu sahilde havayi fiseklerle kutlatan bir adamm bana posetten cikardigi takvimi veriyor. ben beklemedim ki hediye. ama ben takvimi napim. akilli telefonlar var takvime gerek yokki

hıc almasa bu kez de hıc bısey almamıs derdınız
ılla 100 tl ve uzerı verınce mı dusunmus sevmıs kıymet vermıs oluyor yahu
dusunmus almıs aklına kotusu gelse adam etıketı bırakmazdı ustunde
sorun para degil arkafasim. ustelik ince bir insan olmasina ragmen bana etiketini cikarmadigi takvimi vermesi ve bu devirde takvimin kimseye yaramadigini bilerek yapmasi. kendisi gayet ince bir insandir. ama beni gidici bir gelin olarak goruyor. ve eskileride goze alirsak bana hediye almasini beklemezdim. ki cok sacma birsey. alma yada sirf minnet etmis gibi de elime bir takvim sikistirma. ustelik ben hediyeye onem vermem. aka birine bir hediye vetiyorsam bununda benim icin bir sayginligi vardir.

Bende böyle şeyleri önemserim ve bir görgü olarak değerlendiririm bu durumu.
Bence bozulmakta haklısınız, baba dediğiniz insan sonuçta. Durumu olmaz anlaşılır ama yurtdışına gitmiş yani pes.
Eşiniz yorum yapmadı mı?
canim biz isvicrede yasiyoruz. burasi dunyanin en zengim ulkesi kimse burda fakir drgil senede bi kac kere tatilere gidilir nereye istersrn. durum var. fakat bende nezakete onem veirrim ki kayinbabam yasli degil. ki bana turklukten nezaketten bahseden adam. bana taovimi uzatiyor gercekte cok kibar dusuncelidir sinsi karisina karsi ama. kemdisi daha iki gum once esime aldigim pahali kravaticin demekki layik gormus pahali almis diyordu sohbet arasimdam onum uzerine bama yaptigi ve benden beklemtileri karima hizmet etcrn falan. turk oldugim icin turkiyeden gelim geldim bu arada. gittigi tstil yeride batmakta olan fakir bir ulke. ve paralari varm ben demiyorum pahali bisey alsaydim ama bana birsey alip ayni sekilde etiketini birakip poseten cikrsaydi tepkim ayni olurdu. ki ben nezakete onem veririm. illa bi hediye almam sart degil. ama aldigim hediyeyi katsi tarafa paketler ve sana layik degil ama kucuk bir hedoye der veririm. aka minnet etmis gibi vermesi hos degildim ve gercekte oyle detaylari onemseyen modern bir adam

sorun para degil arkafasim. ustelik ince bir insan olmasina ragmen bana etiketini cikarmadigi takvimi vermesi ve bu devirde takvimin kimseye yaramadigini bilerek yapmasi. kendisi gayet ince bir insandir. ama beni gidici bir gelin olarak goruyor. ve eskileride goze alirsak bana hediye almasini beklemezdim. ki cok sacma birsey. alma yada sirf minnet etmis gibi de elime bir takvim sikistirma. ustelik ben hediyeye onem vermem. aka birine bir hediye vetiyorsam bununda benim icin bir sayginligi vardir.

Gerçekten bir karar kil bu adamin üzerine. Yildönümünde havai fisek atan, inci düsünceli bir adam mi? Yoksa senin herseyine karisan, seni gidici olarak gören cahil bir adam mi?

Ki üstelik esinede ayni sekilde küçük hediye almis, sanada. Yani bir insan nasil bir magnet yerine takvim aldigi için terbiyesiz damgasini yiyor gerçekten aklim almiyor. Ciddimisin? Artik bu konu fake gelmeye basladi cidden.

Ne kadar mızmız insansınız ya. İlla her şeyden sorun çıkarmak zorunda mısınız? Hediyenin büyüğü küçüğü olmaz, zaten yurt dışı için makul bir hediye. "Ne güzel düşünmüş de almış" deyip minnet duyacağınıza "niye oyle, niye şu değil de bu"... kusura bakmayın da sizin gibi kıymet bilmez insanlara hediye mediye gerekmez aslında. Nasıl olsa alsan da kötüsün, almasan da kötüsün. Bir de burada konu diye açmışsınız, ayıp. Adam da ne bilsin iyi niyetinin arkasından bu kadar konuşulacağını, bilse almazdı herhalde.
uslubuna dikkat et. ne demek kiymet bilemzm ben onlar icin cok fedakarlik yaptim ama onlar bemi eskiden beri asagiladi lar turk oldugum icin turkiyeden geldigim icin ve hep saygi duyup ara yapici oldum. karisina bile gelip bemle konustu alttan al birsey deme sen hep alttan aldin vs karisini da yuttum. aradim sordum. dogumdan sonra evime gelip misafirlere turksun borek pohaca yapsaydim bizi rezil ettin dediler jormal dogum yaptim ve30 saat surdu dayandim direndimm dikislelrden oturamiyordum. sonra esim konusmayi kesit cok olaylar oldu buna bemzer. baristik ve geldi evime kadar yagladi bemi karima soyle davran boyle davran sonra kemdisine msj yazdim diye neymis istwymism esime sikayet etmeler. vs. hedoye beklemiyordum bile ben. hediye degil sorum sorum omceki uslubu ve aslinda. benim hediyeue ihtiyacim yok onlardan ama insan bari birsey yaptin okadsrda dusunceli bir insandir kemdisi ama bana posetten takvim vikartiyorm sizin nezaket kurallarindan haberiniz yol galiba. . kayon babam genel olarak kotu niyetli degildir ama cok bemcil lemdimi disinen alkol icin ogluni birakmis bir adam aslinda. bendem hizmet bekleyen adam ve bana tavri

Gerçekten bir karar kil bu adamin üzerine. Yildönümünde havai fisek atan, inci düsünceli bir adam mi? Yoksa senin herseyine karisan, seni gidici olarak gören cahil bir adam mi?

Ki üstelik esinede ayni sekilde küçük hediye almis, sanada. Yani bir insan nasil bir magnet yerine takvim aldigi için terbiyesiz damgasini yiyor gerçekten aklim almiyor. Ciddimisin? Artik bu konu fake gelmeye basladi cidden.
aradaki farki gormek zormu bem gelin okarisi demek istedigim nezaket kuralindan anlayan gayet imce filirli bir adam ve bana karsi bu tavri yok ve butun beklentilerine ragmen aslinda bi bama degil oglunada oyle. bir ornek. dun yemege davet ettik. bize soruyorlar ne yapiyosunuz sarap varmi ovarmi bu varmi ona gore gelelim. yoksa baskasina gideriz. lan oglun cagirmis evine iki yemek muabbet iste.

Ya bir de adam için "sizin kadar ince fikirli değil" denmiş. Konu sahibi ince fikirliliğin tam öteki ucunda bence. İnce filan gelmedi bana. Adam her yakınına ufak tefek hatıra hediyeler almış getirmiş işte. Herkesi düşünmüş, ince fikirli olmak bu yani, varsın arkasında etiketini unutmuş olsun, insanlık hali. İnsanların maddi durumu iyiyse kendine iyi, çevresine yağdırmak zorunda değil, yurt dışlarından size pahali hediye getirmek zorunda değil. Adam gayet düşünceli ve iyiymiş. Bu nazik davranışların kıymetini bilmiyorsunuz, sonra bu insanları suçluyorsunuz. Hayır, hediye almayı seven insanlar da "acaba benim arkamdan da böyle konuşuluyor mu" diye tedirgin oluyor. Güzel davranışlara kıymet versek de insanları düşünceli olmaktan soğutmasak keşke.
inanamiyorum saygi duyuyorum ama cok basit bir yorum. ben ince detaylari onemserim. ve eski olanlarda dshil bi hedoye beklemiyordum. bana tavirlarindam bu gune kadar ailecek yaptiklarindam sonra zaten. sizde buna saygi duymalisinizm ki bem bir hedoyenim fiystini degil verilis bicimini onemserim. ayni sekilde bende baskasinda boyle seylere dikkat ederim. kim olursa olsun.

okadar cok sey olduli arada bir yorum vardi cok guzel ifade etmis. ve anlamis siz baska seylere dolusunuz hedoye den drgil diye. yorum yapan yaomauan herkese sevgiler saygilar. fakat uslubinuza dikkat edin litfen. bem soyle bir insanimki kime nasil konusacsgima nasil davranacagima herkese herseyi soylemeye hakkim olmadigina bu hedoyedede oyle herseyim bir nezaket ssygi kurali vardir. ve ben kardimdski adamin bu lurallara benden bile cok onem verdigini biliyorum. o kadar beynim var. eger yasli hesap edemeyen birisi olsa yorumlari hakli bulurumm ama oyle bir insan degil. ve bana ohediyenin tek anlami elim bos gelmemek icin yuz yuze bakiyoruz ama icimdende aslinda gelmedi idi. aslinda hic kabul etmemeliydim son tavirlarindan olanlardan sonra tesekur etmeliydimmve birakmaliydim

Valla son yazdıklarınızı okudum ve hala sizi anlamıyorum.
Buzdolabınıza asacağınız bir magnetin de pek bir işlevi yok artık telefonda takvim var nasılsa diye düşünüyorsanız. Hatta kimseye saat de hediye etmeyelim.
Yani hala manasız bir tepki geliyor yaptığınız.
Hatta "hava nemli sen bana ördek dedin" alınganlığı bu.
E takvim bir işe yaramaz telefondan bakıyorum adam bana gidici dedi.
Hiç kimse de hele hele koca adamlar böyle laf sokmaya hediye aramaz. Kendinizi ve kinlerinizi bukadar abartmayın bence.
Ben olsam keyfimi kafamı böyle bişeyle meşgul dahi etmem. Çok absürt kinayeli hediyede aldım hiç birinde de bu kadar kinlenmedim konular açacak kadar. Gülüp geçmeyi öğrenin.
Ve son olarak çocuğunua eşinize ve size hediye almış çok kötü biri olsa tek çocuğa alır geçerdi. Hiç de ayıp olurdu diye düşünmezdi. Bu kadar detaylı düşünmemiştir emin olun.
Biz kadınlar da bazen pireyi deve yapıyoruz hakikaten.
Hediye hediyedir düşünmüştür diyip geçin. Nedir bu hırs.
Normal gelmedi yani tavrınız.
Yok alkolik, yok zengin, yok batık ülkeye gitti de bir eşy almadı. Mecbur da değil zaten. Düşünmüş almış sanat filmi çözer gibi çözeceğinize sağolsun diyin geçinn. neiyn hırsı bu. Kendinize de çevrenize de yazık bu kadar hırsla mutlu olamaz insan

uslubuna dikkat et. ne demek kiymet bilemzm ben onlar icin cok fedakarlik yaptim ama onlar bemi eskiden beri asagiladi lar turk oldugum icin turkiyeden geldigim icin ve hep saygi duyup ara yapici oldum. karisina bile gelip bemle konustu alttan al birsey deme sen hep alttan aldin vs karisini da yuttum. aradim sordum. dogumdan sonra evime gelip misafirlere turksun borek pohaca yapsaydim bizi rezil ettin dediler jormal dogum yaptim ve30 saat surdu dayandim direndimm dikislelrden oturamiyordum. sonra esim konusmayi kesit cok olaylar oldu buna bemzer. baristik ve geldi evime kadar yagladi bemi karima soyle davran boyle davran sonra kemdisine msj yazdim diye neymis istwymism esime sikayet etmeler. vs. hedoye beklemiyordum bile ben. hediye degil sorum sorum omceki uslubu ve aslinda. benim hediyeue ihtiyacim yok onlardan ama insan bari birsey yaptin okadsrda dusunceli bir insandir kemdisi ama bana posetten takvim vikartiyorm sizin nezaket kurallarindan haberiniz yol galiba. . kayon babam genel olarak kotu niyetli degildir ama cok bemcil lemdimi disinen alkol icin ogluni birakmis bir adam aslinda. bendem hizmet bekleyen adam ve bana tavri

inanamiyorum saygi duyuyorum ama cok basit bir yorum. ben ince detaylari onemserim. ve eski olanlarda dshil bi hedoye beklemiyordum. bana tavirlarindam bu gune kadar ailecek yaptiklarindam sonra zaten. sizde buna saygi duymalisinizm ki bem bir hedoyenim fiystini degil verilis bicimini onemserim. ayni sekilde bende baskasinda boyle seylere dikkat ederim. kim olursa olsun.

Üslubumda bir şey yok.
Bu kadar roman yazmanıza gerek yoktu, zaten hepsini okuyamadım. Bunun iki katını da yazsanız, bu hediye konusunda haksızsınız. Üzgünüm. Bunun önceki münasebetleriniz ne olursa olsun.
Hediye beklemeyen birinin ufak bir hediyeye bu kadar laf etmesi de büyük çelişki. Beklemeyen insan çöp bile verilse bu kadar laf etmez zira. Bal gibi de beklentilisiniz. Aranız kötüyse hediyesini de beklemeyin yani zaten. Hediye almamış kabul edin. Sırf sorunsunuz.

X