kayinbabamin hediyesi

Valla kaynanamın bana aldığı 5 tane 10 tl terliklere oyle seviniyorum ki :-) annemlere gururla anlatıyoruç kv bana hediye almış diye...
sanırım bardağın dolu tarafı bu :KK45:

acaba gittiğim yerlerden magnet, kupa, küllük falan aldıklarım da arkamdan böyle konuşuyorlar mı, merak ettim? herkese ufak tefek bir şey almak istemiştir, onu almıştır. zira iyi, güzel, özenli bir hediye almak için oldukça gezmek gerekiyor, ben de yapmıyorum valla. kendime ayırıyorum hediyeye ayıracağım süreyi, sevdiklerime de bir magnet falan alıyorum şahsen.

Benim görümcemde paristen geldi kızıma plastik bir çanta getirmiş .olsa olsa burda 10 tl dir yani.ama biz çol beğendik.sonuçta burda yok.düşünmüş olmaası yeter bence

Canım yurtdışından ben de magnet anahtarlık takvim vs getiririm hepsinin fiyatı öyle turistik hediye küçük ama o ülkenin hatırası işte. Özel bir gün için hediye değil ki...
Bence takılma o kadar..

benim de kayınpederim paristen çakmak ve küpe getirmişti paketlememişti hiç de aklıma gelmedi neden paketlememiş diye çünkü düşünmedim siz de düşünmeyin ne gerek var öyle şeylere almış getirmiş işte ambalaja takılmaya ne gerek var ?

Slm arkadaslar cok buyuk dert degil ama canimi SIkTI. Kayin babam la uvey kaynana tatile gittiler basla ulkeye maddi durumlari frna degil. Kayinbabamla bugun tatil donusu bulustuk.kizima elbise esime bira acacagi banada takvim almis kucukveo ulkeye simgeleyen. Arkasindada 3.50 diye yaziyor. Ve bu benim hic hosuma gitmedi.. nezaketen aldim, etiketide sonradan farkettim. Bu devirde takvimi kim napsin magnet falan olsa okey yani. Zaten bisey almasi gerekmezdi. Kotu niyetli bir adam drgil. Fakat biraz terbiyesizlik olarak gördüm. Ben birine ya hic hediye almam yada dogru duzgun birsey alir guzelce paketlerim not yazarak. Zoruma gitmedi degil.sizce abartiyormuyum?

Adam her birinize ayrı ayrı ufakda olsa hediye almış. Belki gözünden kaçtı etiketi, zaten o tip ufak hediyeliklerin genelde arkasında yapıştırılmış oluyor. Kötü niyetli olmadığını bile bile yaptığının terbiyesizlik olduğunu söylüyorsunuz ya pes... Dünyada nasıl insanlar var, hiç farkında değil misiniz? Kesinlikle abartmışsınız, bende birsürü ülke gezdim aileme ufak tefek şeyler aldım hiç birini de paketlemedim, zaten ufak şeylerdi, kırılacak olanların kırılmaması önemliydi, sarıp sarmalayıp bavuluma koydum, gerektiğinde bagaj sınırım aşıldığı için 1 kalemi bile çıkarıp çöpe attığımı bilirim. Siz de kendinizi doldurmayın bence.

Kizlar sorun hediye degil 5 senelik evliligimde beni ezmeleri aileme karismalari vs. Daha bi hafta once gelip karisina hizmet etmemi istedi.Ama kendi kizi yabanci kulturle buyuyo 17 yasinda elini biseye vurmuyir. Ben turkmůsum dediler. Ee sizde turksunuz sizin kizimiz turk kulturunu tasimiyor bemi niye eziyosunuzm yani kendimi zaten degersiz hissediyirum hediyeyide boyle gorunce dejavu oldum otomatik dusundum. Hedoyenin ne olduguna takmadim aslinda etiketin bile sokulmemis olmasi. Yani bana seninde degerim bu gibi bir ima sanki. Bana hep sen gidicisin oglumla torunum kalici der kayinbabam mesela

Düşünmüş almis.Hil almasa da dusuncesiz deriz.Adam unutmustur cikarmayi.
Ayrica herkes sizin kadar ince fikirli olmayabilir.

Slm arkadaslar cok buyuk dert degil ama canimi SIkTI. Kayin babam la uvey kaynana tatile gittiler basla ulkeye maddi durumlari frna degil. Kayinbabamla bugun tatil donusu bulustuk.kizima elbise esime bira acacagi banada takvim almis kucukveo ulkeye simgeleyen. Arkasindada 3.50 diye yaziyor. Ve bu benim hic hosuma gitmedi.. nezaketen aldim, etiketide sonradan farkettim. Bu devirde takvimi kim napsin magnet falan olsa okey yani. Zaten bisey almasi gerekmezdi. Kotu niyetli bir adam drgil. Fakat biraz terbiyesizlik olarak gördüm. Ben birine ya hic hediye almam yada dogru duzgun birsey alir guzelce paketlerim not yazarak. Zoruma gitmedi degil.sizce abartiyormuyum?

maddi durumlarının fena olmaması pahalı hdiye alma zorunluluğunu getirmez benim de durumum fena değil ama yurtdışına gittiğimde zaten bir sürü masraf oluyor bir de ona buna hediye alınca çok ciddi bir masrafçıkıyor ortaya. 3,5 eğer euro ise, bunu 3 le çarp en az 10 tl lik hediyedir bu.. bunu da 5-6 kişiye aldıysa 60 tl lik harcama yapmış oluyor.. az değil zaten yurdışından çok büyük hediye alınmaz sadece hatıra ve gönül alma amaçlı ufak ucuz şeyler alınır adam da doğrusunu yapmış hayret yani

X