aynen bacım bana vurdu
hamile insana vuruyor hemde siz haklıyken...
bilgisayarına şifre koyman
sırf kayınbabanın işi var diye işe gittiğin halde o işi yapmaman yanlış
kayınvalidenin de kayınbabanı susturmamasını arasını bozmak istememesine veriyorum çünkü eşini doldurup göndermemiş, haklı olduğunu söylemiş.
yine de ne olursa olsun böyle kayın kayınbaba kayınvalide vs. ev üstüne ev olmaz. eşini onları kötüleyerek değil, ayrı evde olmanın iyi yönlerinden bahsederek ikna etmeye çalış.
ayrılırsak aile ilişkilerinizin de düzeleceğini, böyle saygının yitirildiğini, evliliğinizi doyasıya yaşayamadığınızı falan söyle.
ama sakın ailesini kötüleyerek. onlar şöyle yapıyolar, boyle yapıyolar bıktım diyerek iknaya çalışma.
ben çok anlayamadım ya patron çıkıyoruz dedi diyorsun ama sizin değil mi dükkan patron kim :) kayınbabanız orda ne iş yapar, valla hiç anlamadım sadece kayınpederinizin size haksızlık ettiği konular var ve takmış durumda sanırım kayınpederle bu kadar yüzgöz olmak hiç iyi değil kesinlikle başka eve çıkmalısınız kayınvalide de çekiyor demekki kayınpederden ki kadın sesini çıkaramamış birde hamilesin üstelik bir bebeğini de kaybetmişsin eşinin ailesi pek insan değeri bilmiyor sanırım ailesini geçtim eşin sana vurmuş anladığım kadarıyla bir evde bu kadar kavga gürültü iyi olmaz keşke hiç bebek yapmasaydın beraberken en azından ayrı eve çıkınca biraz daha yanlızken eşini tanıyıp öyle yapsaydın benim anladığım ve yorumum bu umarım hakkınızda hayırlısı olsun
şifre koymamın sebebi vardı çalışmalarımı silmiş...ayrıca oyun oynuyor ve virüs kapıyor bilgisayarcı geldiği geldiğinde bile dedi bunları kaldırıyorum yüklenmesin die
dediklerini düşünüyorum evet kötülememem lazım diyorum söylediklerin mantıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?