selam kızlar uzun süredir foruma girmiyorum kısaca anlatayım ben ilk bebeğimi doğuma diye gidip karnımda öldüğünü öğrenmiş ve ölü doğum yapmıştım 5 ay bebeğim olmadı ve daha sonra hamile kaldım şuan 5 aylık hamileyim....doğum yaptığımda ilkine kayınbabam ile aramızda tartışma geçti biz ailecek matbaacıyız ve ben grafikerim daha lohusa ve yatıyordum iş vermiş ve yapamamıştım nie yapamadım die ilk o zaman büyük bi tartışma yaşandı ikimiz arasında sonra neyse barıştık şu 3 ay önce kadar bilgisayarımı kullanmasın die bazen çalışmalarımı siliyordu ayrıca (oyun oynuyor tavla vs.. virüs bulaşıyor) şifre koydum ve eşim ve abisine söyledim durumu anlattım...tabi pc başına oturamayınca 2. tartışma o zaman koptu gözyaşları içinde kaldım ne eşim doğru düzgün savundu ne de birşey....şimdi hamile olduğum için bu aralar işe nadir geliyorum (aynı yerde çalışıyoruz) dün geldim sırf kaynbabamın işi var die tam onu yaparken kaynım geldi ve araya iş almıyorsun benim getirdiğim işi yap müşteride daha sonra gelip okeyi vericek dedi ama bunları kayınbabamın yanında söyledi ve tamam dedik neyse 4e kadar işi yaptım adam geldi kontrol etti değişiklikleri yaptık baskıya falan ayarlaması tasarımıydı derken saat geç oldu eşimde geldi yemek yedik patron çıkıyoruz kapatıyoruz diyince bizde apar topar çıktık ve onun artık işini yapamadım eve geldim eltim evdeydi sofrayı koyduk sofrada kayınbabama söyledim işini yapamadığımı sabah gelip yapıcamı söyledim hiç ses etmedi....neyse bi ara dışarı çıktı eve geldi çay falan hazır kayınvalidem acıkmıştı kahvaltı türü koymuşuz kayınbabam çay içiyordu bi anda bana patladı sen o işi nie yapmadın bana gelince işimi yapmıyorsun kaynın diyince yapıyorsun da o ilah mı falan başladı bana bende dedim baba saat 8e kadar dükkandaydım bi kere telefon açıp işin durumunu sormadın kağıt ölçüsü vermedin ben nereye baskıya göndereyim dedim tabi yine başka şeyler 2 senedir hep bağıra çağıra söz saya iş yaptırdım baya bi söyledi bana bende özür dilerim baba sabah ilk iş senin işi yapıcam dedim ona rağmen hala bana konuşuyor....o aradada kayınvalidem hiç ne sus diyor nede başka birşey baya konuştu artık gitti yattı ...ağlaya ağlaya odama gittim eşime anlattım geldi annesini dinledi haklı demiş kız ... bundan 3 gün öncede hayınvalidem le kayınbabam kavga ettiler ve kayınvalidem evden gitmesini istedi ağladı baya kayınvalidem bende eşimle o gün nişana gidicektim dedim hadi kadın iyi değil yanında olayım termosa çayı hazırladım aldım parka götürdüm yeşillik yere serin bi yere bisküvi aldım eve dönüşü dondurma aldım daha ne yapıcamı şaşırdım kadına...ama buna rağmen hiç sesini çıkarmadı bi eşime işte tamam kız haklı demiş...bu sabahda eşime ben gelmiyorum dedim işe yanınızda çalıştım da ne oldu para almadım borca girdim baya üstüne gittim bu seferde eşimi kırdım o konuda haksızım çünkü çok şey dedim adam alttan aldığı halde en sonunda vurdu oda gidicem dedim demek göze alıon falan niiyice kızdı...araya kaynım girdide sakinleştik...şimdi eşimi aradım konuşucaz dedim siz daha evladı olduğunuz halde sabredemionuz el kızı nasıl sessiz kalsın dedim ben istemiorum iyi düşün taşın...sabah birde kayınvalidem başlıcam onunda işine bırakın gitmedin işe die başka şeylerde söyleyerek bana kızdı yani ben anlamadım kadını gelip güzelce arkadaşca bi anne gibi konuşcana eşimle zaten kavga etmişim baana söz sayıyor...ayrı eve çıkmak istiyorum ama eşimle nasıl konuşmalıyım ne yapmalıyım bugün dışarda konusucaz kızlar acil cevaplarınızı bekliyorum sabahtan beri göz yaşım durmadı