Arkadaşlar kayınbabam ve kaynanam çok paracıdır hiç bir şey yemezler içmezler para gidecek diye iki tane evleri var..akrabaları krdeşleri anneleri çok fakir hiç onlara yardım etmezler bize de onu tavsiye ederler eşim dilenciye 5 tl para vermiş diye kaç saat kavga ederler...oğullarını evde istemezler bize postaladılar gözlerine batıyormuş eşim aynısını ona yaptıkları için sevmez onları ama kurtulamıyor biz sana ünüverstede 150 milyon gönderdik diye her zaman peşimezdelerdir...kayınbabam iki evli beraber yaşıyorlar kendisi 62 ilk eşi 89 yaşında falan parası için evlendim diyor açık açık hep o evlerde o kadından geçmiş ..o yşlı kadın okadar iyi biri ki onu dövüyormuş o adam kadını çöp atmaya ekmek almaya vs gönderiyorlar kayınvaldem ona o kadar kötü davranıyorki kayınbabamda bütün akrabalarının diline düşmüşler hiç konuşmuyorlar onla bağırıyorlar salona televizyon izlmeye gitti diye kaynananm neler söylüyor onla yemeğe en son oturuyor yemek saklıyorlar ondan bulaşıkları yıkıyor hep çok yazık ona çok zulm görüyor..maaşını evini herşeyini onlara veryor ..kayınbabam ve kaynanam fırsat buls bize de aynısını yapacak fırsat yaratmayada çalıştılar kavga gürültü gönderdik hep birlik yaşayalım diyorlar bizi de büyük anne gibi yapacaklar paramızı al aşağıla çok kötü insnlar ya kayınbabamın kardeşi diyorki biz onlardan çok korkuyoruz...inşallah Allah bir an önce kurtarırı bizi onlardan eşimle ben çok korkuyoruz resmen onlardan her geldiklerinde gitmiyceğiz birdaha diyorlar kavga gürültü rahat da durmuyorlar kapı dinleme herşey onlarda bütün akrabaları lanet etmiş onlardan herkes bir merhaba diyip geçiyor zten kendileride bir şey isterler diye kimseye yaklaşmazlar yetime hiç acımazlar dula....
Neyse ya Allah yardım etsin bize dua edin çok hep arkadaşlarımın duası korudu kurtardı bizi onlardan çoğu zaman...
Bir de yaşlı teyze büyükanne ne bileyim bilerek katlanıyor gibi o kadar zulmediyorlar hala o adamı seviyor .evleri var çıkmak için mücadele etmiyor değişik yani sıcak yemeğim önüme geliyor diyor ama sıcak yemek içinde çekilecek dert değil...adamdan ayrılmıyor ne olsa...hala seviyor diyor kaynanam adamı gerçekten de hala seviyor ne yaptıysam ben de çok dil döktüm ayrılmam diyor iki tane de evi var oysaki..Affediyorum ben diyor Ahiretde de affedicem diyordu ama Allah affeder mi orasını bilmem diyor...
Neyse ya Allah yardım etsin bize dua edin çok hep arkadaşlarımın duası korudu kurtardı bizi onlardan çoğu zaman...
Bir de yaşlı teyze büyükanne ne bileyim bilerek katlanıyor gibi o kadar zulmediyorlar hala o adamı seviyor .evleri var çıkmak için mücadele etmiyor değişik yani sıcak yemeğim önüme geliyor diyor ama sıcak yemek içinde çekilecek dert değil...adamdan ayrılmıyor ne olsa...hala seviyor diyor kaynanam adamı gerçekten de hala seviyor ne yaptıysam ben de çok dil döktüm ayrılmam diyor iki tane de evi var oysaki..Affediyorum ben diyor Ahiretde de affedicem diyordu ama Allah affeder mi orasını bilmem diyor...
Son düzenleme: