How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Kayınbabam Para İçin Anneme Bakmıyorum Oğlumun Evde Durması Gözüme Batıyor Diyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi slax
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

slax

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2013
98
1
98
İstanbul
Arkadaşlar kayınbabam ve kaynanam çok paracıdır hiç bir şey yemezler içmezler para gidecek diye iki tane evleri var..akrabaları krdeşleri anneleri çok fakir hiç onlara yardım etmezler bize de onu tavsiye ederler eşim dilenciye 5 tl para vermiş diye kaç saat kavga ederler...oğullarını evde istemezler bize postaladılar gözlerine batıyormuş eşim aynısını ona yaptıkları için sevmez onları ama kurtulamıyor biz sana ünüverstede 150 milyon gönderdik diye her zaman peşimezdelerdir...kayınbabam iki evli beraber yaşıyorlar kendisi 62 ilk eşi 89 yaşında falan parası için evlendim diyor açık açık hep o evlerde o kadından geçmiş ..o yşlı kadın okadar iyi biri ki onu dövüyormuş o adam kadını çöp atmaya ekmek almaya vs gönderiyorlar kayınvaldem ona o kadar kötü davranıyorki kayınbabamda bütün akrabalarının diline düşmüşler hiç konuşmuyorlar onla bağırıyorlar salona televizyon izlmeye gitti diye kaynananm neler söylüyor onla yemeğe en son oturuyor yemek saklıyorlar ondan bulaşıkları yıkıyor hep çok yazık ona çok zulm görüyor..maaşını evini herşeyini onlara veryor ..kayınbabam ve kaynanam fırsat buls bize de aynısını yapacak fırsat yaratmayada çalıştılar kavga gürültü gönderdik hep birlik yaşayalım diyorlar bizi de büyük anne gibi yapacaklar paramızı al aşağıla çok kötü insnlar ya kayınbabamın kardeşi diyorki biz onlardan çok korkuyoruz...inşallah Allah bir an önce kurtarırı bizi onlardan eşimle ben çok korkuyoruz resmen onlardan her geldiklerinde gitmiyceğiz birdaha diyorlar kavga gürültü rahat da durmuyorlar kapı dinleme herşey onlarda bütün akrabaları lanet etmiş onlardan herkes bir merhaba diyip geçiyor zten kendileride bir şey isterler diye kimseye yaklaşmazlar yetime hiç acımazlar dula....
Neyse ya Allah yardım etsin bize dua edin çok hep arkadaşlarımın duası korudu kurtardı bizi onlardan çoğu zaman...
Bir de yaşlı teyze büyükanne ne bileyim bilerek katlanıyor gibi o kadar zulmediyorlar hala o adamı seviyor .evleri var çıkmak için mücadele etmiyor değişik yani sıcak yemeğim önüme geliyor diyor ama sıcak yemek içinde çekilecek dert değil...adamdan ayrılmıyor ne olsa...hala seviyor diyor kaynanam adamı gerçekten de hala seviyor ne yaptıysam ben de çok dil döktüm ayrılmam diyor iki tane de evi var oysaki..Affediyorum ben diyor Ahiretde de affedicem diyordu ama Allah affeder mi orasını bilmem diyor...

Son düzenleme:
iki kuma çok gördüm ama kaynanam 90 yaşındaki kadını kıskanıyor ona yaptıkları akıl sır ermez çok zalim çok hiç konuşmuyor onla salona almıyor kendi küçük oadaında oturcak asla televizyon açtırmıyor elektirği kullanmasınmış o...geberesi diye isim koymuş ona...ayak işleribi sürekli okadına yaptırılar git marketten şunu al bir teşekkür bile asla etmez gider alır gelir köpek gibi de bağırırı kocasını üstüne salar koçasıda ona hoş görünmek için o yaşlı kadını döver bağırır kadın öyle iyiki görseniz ben hep affettim diyor bunları çok dau edip ibadet ediyor hep kadının hiç kimsesi yok...kvnin bütün akrabaları Allah onlardan soracak diyor...kendi evlatlarına da öyleler o kadar kötü insanlar ki...Allaha sığınıyoruz sadece inşallah bizi korusun onlardan hep...

Son düzenleme:
iki kuma çok gördüm ama kaynanam 90 yaşındaki kadını kıskanıyor ona yaptıkları akıl sır ermez çok zalim çok hiç konuşmuyor onla salona almıyor kendi küçük oadaında oturcak asla televizyon açtırmıyor elektirği kullanmasınmış o...geberesi diye isim koymuş ona...ayak işleribi sürekli okadına yaptırılar git marketten şunu al bir teşekkür bile asla etmez gider alır gelir köpek gibi de bağırırı kocasını üstüne salar koçasıda ona hoş görünmek için o yaşlı kadını döver bağırır kadın öyle iyiki görseniz ben hep affettim diyor bunları çok dau edip ibadet ediyor hep kadının hiç kimsesi yok...kvnin bütün akrabaları Allah onlardan soracak diyor...kendi evlatlarına da öyleler o kadar kötü insanlar ki...Allaha sığınıyoruz sadece inşallah bizi korusun onlardan hep...

Bunlar nasıl insanlar aklım almadı.Neler var ya Dünyada.Bunlarda Allah korkusu da yok,Allah öncelikle o yaşlı teyzenin yardımcısı olsun,sizde fazla görüşmeyin böyle insanlarla.Teyze için yapılacak bişey yok mu yazık yani onların elinde daha nekadar çekecek Allah yardımcısı olsun.. :((

hani bir insan kötü zalim bir davranış yapar sonra acır pişman olur geri almaya iyi davranmaya çalışır ya bunlar o hiç yok hep çok çok daha çok zalimler bunlara bir menfaat getireceksin anca öyle susarlar ama o yaşlı büyükanne menfaat getirse bile susmazlar çünkü onun kimsesi yok çok zalimler ya...onlara dur diyecek kimse yok çevrelerinde yaptıkça daha kötüsünü yapıyorlar evlatlarına karşı da öyle hiç acımaları geri adım atmaları vicdanları yok kendi anneleri çok zor durumda bakmıyorlar bile...

bu ne böyle. bu insan müsveddeleri gerçek mi? şikayet edin gelip kadını alsınlar huzur evine götürsünler.

Bunlar nasıl insanlar aklım almadı.Neler var ya Dünyada.Bunlarda Allah korkusu da yok,Allah öncelikle o yaşlı teyzenin yardımcısı olsun,sizde fazla görüşmeyin böyle insanlarla.Teyze için yapılacak bişey yok mu yazık yani onların elinde daha nekadar çekecek Allah yardımcısı olsun.. :((
Uzak durmamak elde değil kendileri vermek diyince bu kadar zalimlik adam öldürme konumuna gelmelerine rağmen almak diyince de aynı zalimliğe geliyorlar eşimle biz memeuruz diye neler yaptılar evimize gelip çıkmıyorlar birlik oturcağız diyorlar hiç gurur vs yok zaten para gözlerini karartmış bana diyor oğlum bana ara sıra ters davranıyor bizim ailede hapse g.rmiş çıkmış çok kişi var gözümü karartıp onu öldürmek geçiyor içimden vs...çok şerliler ya hiç normal değiller.zalimlikleri diyorum ya hiç durmuyorlar eşim ünüverstedeyken yazın eve gelir en fazla bir hafta durabilirdim diyor yanlarında...Dua ediyoruz hep siz de dua edin çünkü bizim de yuvamızı dağıtırlar normal değiller bütün akrabaları zalimliklerinden çekiyor.Yaşlı teyze önlara yakın şehirdeyken kışalrı gelip yanımızda kalıyordu onlar gönderiyordu daha doğrusu siz bakın diye çok iyi biri zaten baharda geri çağırırız diyorlardı köyde işvar gelsin yanımıza çalışsın okdar fedakarki bir deasla teşekkür etmezler..

Son düzenleme:
Insanliktan nasibini alamamis mahluklar!
Insanim diye mi geziyorlar ortalikta?

Bir gun yine siddet uyguladiklarinda mutlaka polis cagirin.

Ve bence asla gorusmeyin.

Uzak durmamak elde değil kendileri vermek diyince bu kadar zalimlik adam öldürme konumuna gelmelerine rağmen almak diyince de aynı zalimliğe geliyorlar eşimle biz memeuruz diye neler yaptılar evimize gelip çıkmıyorlar birlik oturcağız diyorlar hiç gurur vs yok zaten para gözlerini karartmış bana diyor oğlum bana ara sıra ters davranıyor bizim ailede hapse g.rmiş çıkmış çok kişi var gözümü karartıp onu öldürmek geçiyor içimden vs...çok şerliler ya hiç normal değiller.zalimlikleri diyorum ya hiç durmuyorlar eşim ünüverstedeyken yazın eve gelir en fazla bir hafta durabilirdim diyor yanlarında...Dua ediyoruz hep siz de dua edin çünkü bizim de yuvamızı dağıtırlar normal değiller bütün akrabaları zalimliklerinden çekiyor.Yaşlı teyze önlara yakın şehirdeyken kışalrı gelip yanımızda kalıyordu onlar gönderiyordu daha doğrusu siz bakın diye çok iyi biri zaten baharda geri çağırırız diyorlardı köyde işvar gelsin yanımıza çalışsın okdar fedakarki bir de
öz oğlunu mu öldürmekten bahsediyor?:53: bacım geldiklerinde kapı falan açmayın. birgün doğrarlar sizi..

İsiniz cok zor allah yardim etsin teyzeyi de ellerinden kurtarsin cnm

Son düzenleme:
Nasıl insanlar öyle..
Hoş. İnsan demeye şahit lazım:26:
Hic tekin değiller
Eşininde huyu suyu onlar gibi değilmiş cok şükür

O yaşlı teyze için cok üzüldüm
Kimliğinizi deşifre etmeden , nasıl olur bilmiyorum ama şikayet edilselerde 'evde kadına zulmediliyor' diye ; evden alsalar teyzeyi

gerçekten çok zalimler herkesin kaynansı kayınbabası zalim ama bunlar çok kötü her gören aynı şeyi diyor...bebeğim doğmuş kaynanam almış eline sen karışma o benim oğlum diyor kardeşim görü şok oldu yani akıl hastası tam bir kaç kere hastaneda yattı ama aynı hala hastada değil zalim bular zalim hastalık insana zalim davrandırmaz.daha naif yapar.

Uzak durmamak elde değil kendileri vermek diyince bu kadar zalimlik adam öldürme konumuna gelmelerine rağmen almak diyince de aynı zalimliğe geliyorlar eşimle biz memeuruz diye neler yaptılar evimize gelip çıkmıyorlar birlik oturcağız diyorlar hiç gurur vs yok zaten para gözlerini karartmış bana diyor oğlum bana ara sıra ters davranıyor bizim ailede hapse g.rmiş çıkmış çok kişi var gözümü karartıp onu öldürmek geçiyor içimden vs...çok şerliler ya hiç normal değiller.zalimlikleri diyorum ya hiç durmuyorlar eşim ünüverstedeyken yazın eve gelir en fazla bir hafta durabilirdim diyor yanlarında...Dua ediyoruz hep siz de dua edin çünkü bizim de yuvamızı dağıtırlar normal değiller bütün akrabaları zalimliklerinden çekiyor.Yaşlı teyze önlara yakın şehirdeyken kışalrı gelip yanımızda kalıyordu onlar gönderiyordu daha doğrusu siz bakın diye çok iyi biri zaten baharda geri çağırırız diyorlardı köyde işvar gelsin yanımıza çalışsın okdar fedakarki bir deasla teşekkür etmezler..

canım haklısın ya,İnsan bazen içinden çıkılmaz bir halde hisseder kendini,şuan öylesiniz sanırım.Yapılacak şey yakın zamanda taşınıp ordan onlardan uzaklaşmaya bakın,o mahlukları da birileri şikayet etsin o kadın kurtulsun ellerinden

Ya bende aynı şeyi düşündüm ama bunlara sırt çevirmekte olmaz,başlarını agritirlar
Sağı solu belli olmayacak insanlar

kesinlikle öyle asla eşim anne gel demez ben geliyorum der kocasına söylettirir anneni gönderiyorum diye gelir bizi mahveder gider kv benim arkamdan eşime konuşur kapı d,nler evi arar dip köşe ne var diye kayınbabam eşimi aşağılar ağzına geleni söyler benim yanımda ona...
Komşularımıza girip çıkar evde ne varsa anlatır hatta bizi kötülerler onlarla arkdaş olur kendileri ev sahibi gibi evimize çağırı ağırlar hazırlıklar yaparlar sonra onlarla da kavga ederler...en yakın oldukları komşumuz bile sakın onların olduğu memelekte gitmeyin diye beni çağırıp özellikle uyardı çok paragözler şu aldığınız bardaktan bile tartışır sizi boşandırırlar diye..komşumuz kayınbabam için nasıl adam bir de sabah namazlarını bile camide kılıyor ama köpek gibi bağırıp duruyor çevresine saldırıyor o nasıl adam diyor bunlara o da kaynanam gilde bu komşumu çok seviyor hala...en son ben eşim kpmşularıma gitmeyin dedik ama dinlerlermi hala bizi aşağılayıp kavga ile gitmeye çalışırlar
Çok zalimler ya hep Allah dua ediyorum sonsuza kadar kurtarsın bizi onlardan diye..

Eşimin amcasının karısı anlatmıştı kayınbabamın kardeşinin karısı yani " kayınbabamın annesi çok zurumda olmasına rağmen bile asla onlara gitmiyormuş...yaşlı kadın 90 yaşını geçmiş yürüyemiyor bile diyormuş ki oraya gittiğimde bana köpek gibi davranıyorlar "duramıyorum hiç gidemiyorum da..."
kendi annelerine köpek gibi davranıyorlar bize köpek gibi davranıyorlar muhattap olmamayı da başaramıyorsun biryerden sonra anne babanız oğlumuzun evi diye yine geip yerleşip huzursuzluk veriyorlar kaç eşimle hep tartışmışıszdır onlar gittikten sonra.kaç defa küstük aşağılayıp bağırırp çağırıp giderler sonra da tehdtvari telefon açarlar bak biz geliyoruz diye gelmeleriyle korkutuyorlar bizi.korkutuyorlar resmen artık neler yapmışlarsa biliyorlar...bir tartıiırlar bütün apartman duyar.

Son düzenleme:
Allaha çok dua ediyorum hep bizi onlardan korusun kurtarsın dye..Ne olur szde çok dua edin hep duaların kurtardığı olduki okadar çok inşallah ....Allaha şükürler olasun..ya yuvamızı dağıtacak ya birimizden birini öldürecek bunllar yoksa çok zalimler ve çok kötüler ya

Son düzenleme:
cnm esin görusmedıkten sonra sıze hıc bısey yapamazlar.eşininde zaten gittiği yokmuş.rahat ol. düşünme onları.
ben o teyzeye cok üzüldüm.resmen eziyet çekiyor aldırılmasını sağlayın o teyzenin ya bi şekilde:43:

cnm esin görusmedıkten sonra sıze hıc bısey yapamazlar.eşininde zaten gittiği yokmuş.rahat ol. düşünme onları.
ben o teyzeye cok üzüldüm.resmen eziyet çekiyor aldırılmasını sağlayın o teyzenin ya bi şekilde:43:
KNEDİ EVLERİ VAR İKİ tane ama çıkmak istemiyor teyze burada yemeğim önüme gliyor çok yaşlıyım tek başıma yapamam bizde artık uzaktayız onlardan uzak şehirde bize de gelmiyor yol çok uzak ölürüm yolda diyor bir de siz çalışıyorsunuz evde yoksunuz ben hastayım bana bir şey olursa ne olacak kim yetişecek diyor.bekliyor ki diğer kaynım memlekette evlensin onun yanına yerleşsin kız bakarsa tabi o da ...
eğer ben o memlekette olsaydım kesin polisi arardım şimdi yanlarında değilim duyamıyorum uzakta...
Yaşlı teyze büyük anne diyor ki hep dua ediyorum Allaha beni kurtarsın diye senin-sizin elinizden diye...

Son düzenleme:
KNEDİ EVi VAR İKİ tane ama çıkmak istemiyor teyze büyükanne burada yemeğim önüme gliyor çok yaşlıyım tek başıma yapamam diyor...bizde artık uzaktayız onlardan uzak şehirde bize de gelmiyor yol çok uzak ölürüm yolda diyor bir de siz çalışıyorsunuz evde yoksunuz ben hastayım bana bir şey olursa ne olacak kim yetişecek diyor.
.
bekliyor ki diğer kaynım memlekette evlensin onun yanına yerleşsin kız bakarsa tabi o da ...
.
eğer ben o memlekette olsaydım kesin polisi arardım şimdi yanlarında değilim duyamıyorum uzakta...
Yaşlı teyze büyük anne diyor ki hep dua ediyorum Allaha beni kurtarsın diye senin-sizin elinizden (kayınbabamla kaynanam için) diye...
Eşimin halası amcası yanı kayınbabamın kardeşleri ile konuştum hep diyorlar ki o yaşlı kadının ahı onlardan öbür dünyada çok kötü çıkacak..ben birşere kayınvaldeme bağırmıştım o konu yüzünden o cennetlik sen cehennemliksin diye çok üstüme geliyordu kendimden önce direkt büyük anneyi söylemiştim o kadar zoruma gidiyorduki kadın yanımıza konuşmak için oturduğunda azarlıyordu onu konuşma kalk git diye

Son düzenleme:
Huzurevine asla gitmez kötü olsada aile ortamında mutluyum diyor yalnız yapamam..kendi evlerine çıkmıyor yaşlıyım tek yapamam diye zaten onun kirasını da kvgil alıyor onlara yapmış tapusunu da...bir de kayınbabama araba almış zamamnında kimsede yokken

Back