- 24 Ağustos 2022
- 54
- 0
- 24
Evet bizde anlam veremiyoruz hala rahatsız etmelerineSizi hâlâ neden rahatsız ediyorlar?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bizde anlam veremiyoruz hala rahatsız etmelerineSizi hâlâ neden rahatsız ediyorlar?
İşte bu tavrın devam etmemesinden korkuyorum sizce ilerde değişebilirmiEşinle mutluysan eğer babasının zaten bu tarz bir karaktere sahip olduğu başından belliymiş ve sende biraz da bunu göze alarak evlenmişsin onun için hiç huzurunu bozma bence. Eşinin de tavrı umarım devam eder yoksa senin için zor olur .
Böyle insanlara ne diye güvenip beyaz eşyaları emanet etti? Niye hala görüşüyordu onca olaydan sonra?Nişana geldiler fakat eşim zorla getirmiş kavga ederek
çünkü oda ağaç kavuğundan çıkmadı maalesef onunda bir ailesi var ve ne kadar bize kolayda görünse aile bağlarını kesmek zordu sanırım onun içinBöyle insanlara ne diye güvenip beyaz eşyaları emanet etti? Niye hala görüşüyordu onca olaydan sonra?
Sadece çocuk için acele etme.Bak bakalım belki eşinle iyi olacaksın.Beraber çalisin kazanın ailesi ile bağına bak.Eşimle çok şükür bir maddi yada manevi bir problemimiz yok sadece eşimin bana denilen söylenilen hakaretleri göz ardı etmesinden endişeliyim ileriki zamanlarda be olucağını bilemiyorum
Bende eşimi annesinin sözünden çıkmıyorum diye kızıyordum ama yeri geliyor o korkudan oluyor yada zamanla evlatlar da anne babadan bıkıp düşman kesiliyor.İşte bu tavrın devam etmemesinden korkuyorum sizce ilerde değişebilirmi
Allah'tan belasını bulsun der katiyen görüşmez kapımdan içeri sokmazdım. Eşimden emin olmadan da birkaç yıl.cocuk yapmazfım zira ilerde senin yüzünden ailemle aram acıldı falan diye gerizekalı bir grup varİyi günler ben haziran ayında evlendim şuan 6 aylık evliyim eşimle 4 senedir tanışıyorduk birbirimizi üniversitede tanışıp severek evlendik eşimle mutlu giden bir evliliğimiz var fakat endişelerim çok büyümeye başladı eşimle sevgili olduğum zamanlarda eşimin ailesiyle başta hiç bir sorunum yoktu ah gelinim demeler ailene ne zaman söyliceksin demeler gel zaman git zaman bir gün eşimin babasıyla konuşmalarına şahit oldum telefonda eşime kıza para yediriyorsun hırsız kız demeler bunları duyduktan sonra eşimin ailesiyle bir kaç ay sohbet etmedim ama zamanla sohbet etmeye tekrar başladım aramız iyi gidiyordu benim onun söylediklerinden haberim olmadığını düşünüyordu ilerleyen zamanlarda mesleğimden memnun olmadığını bu mesleği bana yakıştırmadığını parasını veriyim ben seni özelde doktor yapıyım gibi terimleri eşimin yanında kullanmaya başladı bende eşimle yalnızken baban beni yanına yakıştırmıyor parasını veriyim okutuyum ne demek benim babamın parası yokmu dedim oda bana babamın kötü bir niyeti yok bunları söylemekte diyip beni geçiştirdi ilerleyen zamanlarda üniversite bitti eşimle iş ciddiye binsin istedik ve annem usülünce babama görüştüğüm olduğunu söyledi ve eşim tanışmaya geldi
Bir kaç seferden sonra babam eşimden emin olunca nişan kararı alındı ( eşimin ailesi çalıştığı için ve onların bulunduğu şehirle bizim yaşadığımız şehrin arası 10 saat olduğu için gelmediler ) sonrasında nişan günü herkes geldi ve nişanımız sakin bir şekilde yapıldı üstüne iki ay sonra nikah tarihi aldık eşimle bu sıralarda babası beni aradığında saygılı bir şekilde güzelce konuşuyorduk bir kaç ay sonra eşimin sürekli buraya gelmesinden ötürü şikayetçi olmaya başladı eşimle aralarında ufak çaplı tartışmalar oldu niye izinli olduğun zamanlar sürekli nişanlınlasın diye . Gel zaman git zaman kına günü geldi kınada ailem kapıda beklerken eşimin ailesi misafir gibi geldi oturdu çayını içti kalktı gitti annemler saatlerce kapıda gelenleri karşıladı . Sonra akşam eşim babası ve ben kahve içmeye gittik ben hiç bişey içmedim kul hakkı geçmesin diye 1 saat oturduk ve yorgun olduğumuz için dağıldık . Sonraki nikah günü gelin çıkarmada ailesi gelin almaya geç kaldı davulcunun parasını vermemesi için görümcem verme baba diye babasını dürterken gördüm babasıda davulcuya allah versin kardeşim dedi sonra nikah salonuna geldik nikah salonunun kapısında gene annem babam kapıda gelenleri karşılarken onun ailesi misafir gibi geçti oturdu sonra eşim tabi sinirlendi doğal olarak nikah bitti biz eşimim çalıştığı yere yakın olsun diye eşyalı 1+1 evimize geçtik beyaz eşyamızda eşimin ailesinin evindeydi ( eşim ödedi beyaz eşyayı) bir kaç ay sonra eşimin ailesinin evine gittik babası beyaz eşyamızı satmış hiç utanmadan bizede hakaretler belalar okudu eşime bana eşime ve bana bidaha evime gelmeyin dedi üstüne benim senin gibi oğlım yok dedi bir kaç ay geçti bizi tekrar arayıp rahatsız etmeye başladı ne yapmamız lazım ( o konuşmalarda eşin seninle para için evlendi gibi söylenmemesi gereken herşeyi söyledi )
Çocuk için acele etmiyoruz evliliğimizin oturması açısından daha birbirimizi yeni tanıdığımızı düşünüyoruz kıymetli yorumun için teşekkür ederimSadece çocuk için acele etme.Bak bakalım belki eşinle iyi olacaksın.Beraber çalisin kazanın ailesi ile bağına bak.
O da sevgililik dönemimizde anlamıyordu fakat evlendikten sonra kendi kendine durumu farkettiBende eşimi annesinin sözünden çıkmıyorum diye kızıyordum ama yeri geliyor o korkudan oluyor yada zamanla evlatlar da anne babadan bıkıp düşman kesiliyor.
onu ailesine kışkırtıcak hiç bir zaman birşey söylemedim ama kendisi zamanla yüzlerini gördü çocuk konusunda eşimle acele etmeme kararındayız evliliğimizin oturması açısından ama dediğiniz gibi ilerde barışır ve bana karşı tavır alır diye de endişelerim varAllah'tan belasını bulsun der katiyen görüşmez kapımdan içeri sokmazdım. Eşimden emin olmadan da birkaç yıl.cocuk yapmazfım zira ilerde senin yüzünden ailemle aram acıldı falan diye gerizekalı bir grup var
Olay çıkmasını hiç bir zaman istemedim sonuçta ailen dedim ama maalesef birşeyleri alttan alınca karşı taraf daha da kötüleşmeye başladıkocan çok pasif. Ailesi senin arkandan neler demiş olay çıkarması lazımdı.
doktormuşsun kazancın çoğu insana göre iyidir paşa ailesi ne iş yapıyorda hor görüyor sizi?
yoo alttan alma eşindede azcık akıl varsa senin yanında durur. ailemiz bizi eş ailesi ezsin diye doğurmadı herkes bilecek haddini.Olay çıkmasını hiç bir zaman istemedim sonuçta ailen dedim ama maalesef birşeyleri alttan alınca karşı taraf daha da kötüleşmeye başladı
Biraz sessiz bir karakter olmamdan ötürü ailemde şikayetçi ama birinin bu olaylarda alttan alması gerektiğini olayın harlanmaması için hep sustum ama ilerde bu susmamdan ötürü eşim ya barışırsa diye endişeliyimyoo alttan alma eşindede azcık akıl varsa senin yanında durur. ailemiz bizi eş ailesi ezsin diye doğurmadı herkes bilecek haddini.
kötüde olsalar eşinin ailesi malesef.eşim ya barışırsa diye endişeliyim
Değişmemesini umut ediyorum ama ailesi olduğu içinde illa ki bi gün düzelir o zaman siz kötü olmazsınız umarım çünkü o süreç sizin için çok yıpratıcı olur, eğer çocuğunuz yoksa en azından bu süreçte bazı şeyler tam olarak oturana kadar çocuk yapmayınİşte bu tavrın devam etmemesinden korkuyorum sizce ilerde değişebilirmi
Salonumda köşede duran bambu senin eşim dediğin adamdan daha fazla katkı sunuyor bulunduğu ortama biliyor musun?İyi günler ben haziran ayında evlendim şuan 6 aylık evliyim eşimle 4 senedir tanışıyorduk birbirimizi üniversitede tanışıp severek evlendik eşimle mutlu giden bir evliliğimiz var fakat endişelerim çok büyümeye başladı eşimle sevgili olduğum zamanlarda eşimin ailesiyle başta hiç bir sorunum yoktu ah gelinim demeler ailene ne zaman söyliceksin demeler gel zaman git zaman bir gün eşimin babasıyla konuşmalarına şahit oldum telefonda eşime kıza para yediriyorsun hırsız kız demeler bunları duyduktan sonra eşimin ailesiyle bir kaç ay sohbet etmedim ama zamanla sohbet etmeye tekrar başladım aramız iyi gidiyordu benim onun söylediklerinden haberim olmadığını düşünüyordu ilerleyen zamanlarda mesleğimden memnun olmadığını bu mesleği bana yakıştırmadığını parasını veriyim ben seni özelde doktor yapıyım gibi terimleri eşimin yanında kullanmaya başladı bende eşimle yalnızken baban beni yanına yakıştırmıyor parasını veriyim okutuyum ne demek benim babamın parası yokmu dedim oda bana babamın kötü bir niyeti yok bunları söylemekte diyip beni geçiştirdi ilerleyen zamanlarda üniversite bitti eşimle iş ciddiye binsin istedik ve annem usülünce babama görüştüğüm olduğunu söyledi ve eşim tanışmaya geldi
Bir kaç seferden sonra babam eşimden emin olunca nişan kararı alındı ( eşimin ailesi çalıştığı için ve onların bulunduğu şehirle bizim yaşadığımız şehrin arası 10 saat olduğu için gelmediler ) sonrasında nişan günü herkes geldi ve nişanımız sakin bir şekilde yapıldı üstüne iki ay sonra nikah tarihi aldık eşimle bu sıralarda babası beni aradığında saygılı bir şekilde güzelce konuşuyorduk bir kaç ay sonra eşimin sürekli buraya gelmesinden ötürü şikayetçi olmaya başladı eşimle aralarında ufak çaplı tartışmalar oldu niye izinli olduğun zamanlar sürekli nişanlınlasın diye . Gel zaman git zaman kına günü geldi kınada ailem kapıda beklerken eşimin ailesi misafir gibi geldi oturdu çayını içti kalktı gitti annemler saatlerce kapıda gelenleri karşıladı . Sonra akşam eşim babası ve ben kahve içmeye gittik ben hiç bişey içmedim kul hakkı geçmesin diye 1 saat oturduk ve yorgun olduğumuz için dağıldık . Sonraki nikah günü gelin çıkarmada ailesi gelin almaya geç kaldı davulcunun parasını vermemesi için görümcem verme baba diye babasını dürterken gördüm babasıda davulcuya allah versin kardeşim dedi sonra nikah salonuna geldik nikah salonunun kapısında gene annem babam kapıda gelenleri karşılarken onun ailesi misafir gibi geçti oturdu sonra eşim tabi sinirlendi doğal olarak nikah bitti biz eşimim çalıştığı yere yakın olsun diye eşyalı 1+1 evimize geçtik beyaz eşyamızda eşimin ailesinin evindeydi ( eşim ödedi beyaz eşyayı) bir kaç ay sonra eşimin ailesinin evine gittik babası beyaz eşyamızı satmış hiç utanmadan bizede hakaretler belalar okudu eşime bana eşime ve bana bidaha evime gelmeyin dedi üstüne benim senin gibi oğlım yok dedi bir kaç ay geçti bizi tekrar arayıp rahatsız etmeye başladı ne yapmamız lazım ( o konuşmalarda eşin seninle para için evlendi gibi söylenmemesi gereken herşeyi söyledi )
Burda çok fazla detay yazamadım ama o kadar çok hakaret işittimki yenilir yutulur gibi değildi üstüne üstlük aileme bile iftira atmaya kalktı eşimin babası ve yalan olduğunu eşimde bildiği için ailemi savundu kamera kaydı izlediği için nikahta kınada ve böyle bir adamla barışırsa ilerde banada iftira atmasından korkuyorum açıkçasıkötüde olsalar eşinin ailesi malesef.
İlla birgün barışacak, önemli olan sınır çizebilmesi. Sana birisi laf söylediğinde o lafı onların biryerine tıkabiliyor olması lazım. Babamdır annemdir deyip susmamalı ses çıkarabilmeli.
Barışmalarını istemiyorum ama eşimede bu durumu yansıtmıyorum barışmak istememe nedenim iftira atabilicek yalancı bir adam olmasından ötürüDeğişmemesini umut ediyorum ama ailesi olduğu içinde illa ki bi gün düzelir o zaman siz kötü olmazsınız umarım çünkü o süreç sizin için çok yıpratıcı olur, eğer çocuğunuz yoksa en azından bu süreçte bazı şeyler tam olarak oturana kadar çocuk yapmayın
Eşim ailesinin yaptıklarını kabul ediyor farkında ama bazı zamanlar görüşmediklerinden ötürü üzülüyor ve bu durum beni korkutuyor geri barışır ve bana ona yapılan şeyleri unutursa diye ne yapmam lazımSalonumda köşede duran bambu senin eşim dediğin adamdan daha fazla katkı sunuyor bulunduğu ortama biliyor musun?
Hırsız lafını duyduğun an suratlarına tükürüp ayrılman gerekirken devam etmişsin. Ne yapmamız lazım değil senin boşanman lazım. Ama yapmayacaksın belli. Görüşmeyi tamamen kesmelisin, aradaki ipleri koparmalısın. Eşin olacak adam kopamaz ama o ailesinden