• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınbaba ile kaynana zulümü

senasule

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2025
28
4
1
25
Eşimle ilk tanıştığımız günden beri kaynana ve kayınbaba soğuklar aramaz sormazlar biz onlara gittiğimizde ne değer ne bir şey gördük şimdilik öyledir yeni tanışıyoruz olabilir dedik kapattık çünkü eşimle aramda eşimin ailemle arasında bir sorun yoktu ve çok seviyorduk birbirimizi anne babasının bu soğukluğunu hep kapattı ama nikah günü kaynana herkesin içinde beni ve eşimi rezil etti ben yinede eşimi sevdiğim için annesinin hatasını ona kesmeyerek evet dedim ikimizde ağladık eve geldiğimizde kayınbaba bana aileme hakaret etti bu sırada eşim evde değildi bana elini kaldıracaktı beni ailem hemen götürdü uzaklaştırdı görüşmüyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum büyüklerim böyle bir aileye vermek istemiyor beni ben bir daha böyle sever miyim ve birinin beni seveceğine inananilir miyim şuana kadar paylaştıklarımız hayallerimizi nasıl unutacağım hemen boşanmalı mıyım

Şu an ayrı mısınız? Seversiniz yine üzülmeyin. Eşiniz ailesini silmez %90. Böyle bir aileyle de yüzünüz gülmez. Yol yakınken dönmek en güzeli. Ailenizi de tebrik ediyorum.
Evet görüşmüyorum şuan. O günden sonra bir kere görüştük o gün eşime iki yol var ikiside olmaz demiştim. Seni ailensiz bırakamam ailenle de kabul edemem diye. İçim yanıyor şuan sadece.

Bu eşimizle ikimiz ağlaştık bir bana mı garip geliyor yaa

Ben erkek ağlamaz kafasında değilim ama annesi kötülük yapıyor rezil ediyor diye ağlayan erkekte ne bileyim bir tuhaf

Rezil ediyorsa koyarsın ağırlığını çekersin restini
Herkes yerini bilir
Bilmeyeni hayatında tutmazsın

Bu eşimizle ikimiz ağlaştık bir bana mı garip geliyor yaa

Ben erkek ağlamaz kafasında değilim ama annesi kötülük yapıyor rezil ediyor diye ağlayan erkekte ne bileyim bir tuhaf

Rezil ediyorsa koyarsın ağırlığını çekersin restini
Herkes yerini bilir
Bilmeyeni hayatında tutmazsın
Evet yanımda olmasına rağmen kendisinde benide koruyamadı sevgimin en güçlü yanı ona olan güvenimdi ve bu da yıkıldı zaten

Evet görüşmüyorum şuan. O günden sonra bir kere görüştük o gün eşime iki yol var ikiside olmaz demiştim. Seni ailensiz bırakamam ailenle de kabul edemem diye. İçim yanıyor şuan sadece.
Siz ailenizi bırakabiliyosunuz ama, eşiniz kundakta bebek mi annesiz babasız duramıyor?

Evet yanımda olmasına rağmen kendisinde benide koruyamadı sevgimin en güçlü yanı ona olan güvenimdi ve bu da yıkıldı zaten
O zaman üzülecek hiçbir şey yok vakit kaybetmeden gerçek yüzleri ortaya çıkmış ailen de ne güzel sahip çıkmış. Bu pısırığı gönder anasının yanına, koca falan olmaz bu adamdan. Yeniden de sevebilir miyim dramlarına da hiç girme, öyle de bir seversin ki.

Evde tadilat işleri vardı o sırada eşimde yemek almaya gitmişti

kayınpeder mi yapıyor tadilatı? gerçi sizin ailenizde gelmiş. evlenmişsiniz başbaşa olmanız lazımken üstelik nikahta kayınvalide ile sorun yaşanmış daha ne geliyorlar çok saçma geldi bana. belli ki eşiniz sınır koyamıyor.

Back